查看完整版本: [-- 網賽釣後感 --]

-> 2010-第一屆漁樂秋磯賽 -> 網賽釣後感 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

那貓 2010-12-13 22:57

網賽釣後感

時光過得真系快,兩天釣行在一片歡樂聲中劃上句號,在此先謝後一班幕後功臣,搞手們,他們的無私奉獻,令此次比賽達至近乎完美.
能相聚在此,大家都有著共同特徵,興趣理念一至,都是(同志-磯佬),志同道合-磯釣新人類.
每次比賽我都系倍跑居多,但能認識各方(磯佬)釣友,吹吹水,牙較一番,真系一大樂事,希望漁網在首領領導下,繼續發揚光大,擴交好友.
繼續辦好比賽.有錢出錢,(多多贊助).無錢出力,(泵多D大魚).
[attachment=108749]

小小釣手 2010-12-13 23:09
    最緊要開心

機車28 2010-12-13 23:13
亞貓哥:講得非常對!同感非常!
能夠排除哂所有不同的生活環境與不同工作的界限!當時祇有同一目標而努力!難得難得!
地球這麼大,能有一班相同興趣既好友坐埋同一條船者能同舟共齊!更難得!

魚力發電 2010-12-13 23:19
講得非常好

發記 2010-12-13 23:21
講得好      最緊要開心!     

joaoao 2010-12-13 23:29
講得好 能有一班相同興趣既好友坐埋同一條船者能同舟共齊!           

1魚 2010-12-13 23:32
你們星期日比賽時我都在海邊,面向西邊幫大家打氣加油!!     

忍者引魚 2010-12-14 00:11
     感動...................

亞枝 2010-12-14 00:13
引用第  5  樓  joaoao  於  2010-12-13 23:29   發表的  :
講得好 能有一班相同興趣既好友坐埋同一條船者能同舟共齊!             

我都知貓哥講得好吾知貌哥幾時俾機會小弟同你坐埋一條船企埋一舊石呢

亞枝 2010-12-14 00:18
引用第  6  樓  1魚  於  2010-12-13 23:32   發表的  :
你們星期日比賽時我都在海邊,面向西邊幫大家打氣加油!!       

我呢個半百老人面向西時通常都要為自己打氣

魚珠魚寶 2010-12-14 00:24
貓貓最多下次我去陪你跑啦     

台灣仔 2010-12-14 00:36
比賽勝負乃其次,最重要玩得開心     

看海 2010-12-14 00:40
引用第  8  樓  亞枝  於  2010-12-14 00:13   發表的  :

我都知貓哥講得好吾知貌哥幾時俾機會小弟同你坐埋一條船企埋一舊石呢
小弟感覺很高興,今次比賽需然全程陪跑,但能認識貓哥及網上各方同志,實在得益不少,加上工作團隊的盡力令今次比賽生色不少

活活 2010-12-14 01:34
釣魚本來就系一種高尚情操既消閒活動,再加上獨樂樂不如眾樂樂,一班志同道合既朋友能夠充分去體會個中樂趣先最重要。

海內存知已 天涯若比鄰~~

大家好快下次又見~     

白羊座 2010-12-14 08:36
good ar   

好多師父是次仲未出手....願下次網內賽能有更多大師父參加....
釣技切磋  共建和諧 
漁樂交流  再創佳績

ymtchris 2010-12-14 10:17
網賽得以順利圓滿完成, 應歸功於一眾為此比賽幕後籌備策劃之人員, 在賽前為比賽有關事項打點得清清楚楚, 有使網賽能夠事事順利及流暢完成, 實在付出不少時間及精神.  亦多謝仲師傅及枝哥能夠早一日到部, 安排及解決好一切之緊要事項, 使各參賽者及有關人員省回不少時間....    使比賽時間能夠準時開波, 沒有浪費不必要的時間.......
亦多謝各大贊助人士及各大贊助商, 能贊助豐富獎品. 使比賽更加的豐富, 豐盛, 人人有獎攞, 十分圓滿呀     
希望來屆及來年之網賽, 各大贊助人士及單位亦要鼎力支持.......     

釣魚郎 2010-12-14 11:23
    同學仔咁我地先可以見面啫.........       

鯛魚殺手 2010-12-14 11:57
     釣魚老唔單止釣魚叻,連文彩都好好!!!!!!

小魚兒 2010-12-14 19:15
釣魚本是一家......可以同舟共濟其實都係一種緣份.....   

路過... 2010-12-14 19:59
你又咁感足~

arrowtsang 2010-12-14 22:03
引用第  8  樓  亞枝  於  2010-12-14 00:13   發表的  :

咪話我唔提醒你呀枝哥,同XX貌坐埋一條船,小心D好........! [attachment=108788]

Sam_Sam 2010-12-14 23:43
引用第  21  樓  arrowtsang  於  2010-12-14 22:03   發表的  :

咪話我唔提醒你呀枝哥,同XX貌坐埋一條船,小心D好........! [attachment=108788]  

真係有d吾明,點解要小心呢

viva 2010-12-16 00:52
       ththrh

查看完整版本: [-- 網賽釣後感 --] [-- top --]