查看完整版本: [-- 海狗大師:有絕版靚師奶呀!!! --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> 海狗大師:有絕版靚師奶呀!!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2010-12-13 15:13

海狗大師:有絕版靚師奶呀!!!

MOM今日買乜餸新鮮?新鮮...........

先生D低低都洗乾淨哦

ymtchris 2010-12-13 15:37
嘩...!!!!!!!好大條老底呀.....       

小魔女SOS 2010-12-13 15:50
引用第  1  樓  ymtchris  於  2010-12-13 15:37   發表的  :
嘩...!!!!!!!好大條老底呀.....         

總裁大人你洗唔洗整番條著吓咁呀

機車28 2010-12-13 17:08

海大屍呀!       

釣魚郎 2010-12-13 17:26
嘩好靚仔啊     

台灣仔 2010-12-13 17:39
海狗大師化身為靚師奶           

獎金獵人 2010-12-13 17:42
好大條!

活活 2010-12-13 17:49
阿海大師奶最後都買唔到魚返黎wor...   

arrowtsang 2010-12-13 20:47
     魔女,艾恩師D底底根本唔係拱款,禮唔曉,艾就曉 ,艾薯辰八字生得正,有幸跟到艾撕符學呔椅 ,拿拿....拿,拱艾見係禮,私人傳多少恩師D底底過禮痕下啦!   [attachment=108738]   出蕉上浪都茅有怕濕!  [attachment=108739]  艾撕符乃"實幹"又"低調",亞魔女姨,禮蟹完我艾恩師D底底,開始明白艾典解監屁服佢老人家味???!

活活 2010-12-13 20:59
引用第  8  樓  arrowtsang  於  2010-12-13 20:47   發表的  :
     魔女,艾恩師D底底根本唔係拱款,禮唔曉,艾就曉 ,艾薯辰八字生得正,有幸跟到艾撕符學呔椅 ,拿拿....拿,拱艾見係禮,私人傳多少恩師D底底過禮痕下啦!   [attachment=108738]   出蕉上浪都茅有怕濕!  [attachment=108739]  艾撕符乃"實幹"又"低調",亞魔女姨,禮蟹完我艾恩師D底底,開始明白艾典解監屁服佢老人家味???!
[/quote]
阿丸長, 你剩系傳你恩師D底底上黎俾魔女睇系無用ga, 你要教佢點著先得ga. 依我大夫合指一算既推測, 你恩師呢件神兵利器系制造方面好有可能用上偏軟又硬既塑膠類物料, 而用法應該系笠響個頭度既, 至於突出黎果條.....就系俾你恩師大人伸條唎入去, 咁每次出蕉呔牛屎就真系防毒, 防風兼防水啦. 我真系佩服大師又多謝你透露呢個天大秘密, 簡直系造福廣大社群呀.
[/sell]

發記 2010-12-13 21:21
咁底     

peter_218 2010-12-13 21:24
好大條     

海狗 2010-12-13 21:37

Sam_Sam 2010-12-13 22:29
真有其事    

引用第  8  樓  arrowtsang  於  2010-12-13 20:47   發表的  :
           魔女,艾恩師D底底根本唔係拱款,禮唔曉,艾就曉   ,艾薯辰八字生得正,有幸跟到艾撕符學呔椅    ,拿拿....拿,拱艾見係禮,私人傳多少恩師D底底過禮痕下啦!     [attachment=108738]   出蕉上浪都茅有怕濕!            [attachment=108739]  艾撕符乃"實幹"又"低調",亞魔女姨,禮蟹完我艾恩師D底底,開始明白艾典解監屁服佢老人家味???!   

常滿 2010-12-13 23:06
有冇gore-tex呀?   

魚力發電 2010-12-13 23:25
化身為海狗大使

魚珠魚寶 2010-12-14 00:21
海狗大師今次出鏡暴光率好高架  

亞枝 2010-12-14 01:09
都幾靚仔丫

白羊座 2010-12-14 08:23
c 奶       

小魔女SOS 2010-12-14 10:25

引用第  9  樓  活活  於  2010-12-13 20:59   發表的  :
阿丸長, 你剩系傳你恩師D底底上黎俾魔女睇系無用ga, 你要教佢點著先得ga. 依我大夫合指一算既推測, 你恩師呢件神兵利器系制造方面好有可能用上偏軟又硬既塑膠類物料, 而用法應該系笠響個頭度既, 至於突出黎果條.....就系俾你恩師大人伸條唎入去, 咁每次出蕉呔牛屎就真系防毒, 防風兼防水啦. 我真系佩服大師又多謝你透露呢個天大秘密, 簡直系造福廣大社群呀.
[/sell]

經過丸腸伯伯同活活大夫既研究同推理所得出離既結論哩條由丸腸伯伯介紹既+7哥踢屎底底比得上一般底底有餘超級耐用兼防漏,持久力強,無懼風浪,上山,下海,深入叢林絕對無後顧之憂.............最欣賞佢可以上下適用

查看完整版本: [-- 海狗大師:有絕版靚師奶呀!!! --] [-- top --]