查看完整版本: [-- 慶功! --]

-> 會員寫真館 -> 慶功! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

機車28 2010-11-29 17:16

慶功!

昨晚跟首領,漢哥,威羅,仲哥,院長,亞貌(灌根),大麻康(過氣灌根.....不過都有交代),偉仔,亞神,海狗,小魚兒,寶珠姐,阿郎and活活及一班好朋友相約食飯!
去片!
[attachment=108039]
[attachment=108040]
[attachment=108041]
[attachment=108042]
[attachment=108043]
[attachment=108044]
[attachment=108045]  

機車28 2010-11-29 17:17
[attachment=108046]
[attachment=108047]
[attachment=108048]
[attachment=108049]
[attachment=108050]
[attachment=108051]
[attachment=108052]
[attachment=108053]
期望日後本網既各位高手,參加各賽事再有佳績!

小魔女SOS 2010-11-29 17:20
好好味咁播

釣魚郎 2010-11-29 17:24
引用第  2  樓  小魔女SOS  於  2010-11-29 17:20   發表的  :
好好味咁播   

點止啊,仲好好氣氛

小魚兒 2010-11-29 17:32
好高興可以同咁多位高手同台食飯......真係學到唔少野....

亞枝 2010-11-29 17:36
     好開心呀     

活活 2010-11-29 17:53
引用第  5  樓  亞枝  於  2010-11-29 17:36   發表的  :
     好開心呀       

咁你又做咩唔黎開心呀~

ymtchris 2010-11-29 18:04
咁鬼開心, 做咩唔叫我呀....   

釣魚痴 2010-11-29 18:11
..           

財叔 2010-11-29 18:16
你地就開心,我就得亇恨字。自己唔爭氣。對唔住各位。     

大麻康 2010-11-29 18:19
.....開心...

sang 2010-11-29 18:19

笑到見牙唔見眼 呢位師傅攞獎 恭喜     

魚珠魚寶 2010-11-29 18:28
<<<<<聽君一席話.勝讀十年書>>>>>.我尋晚聽左噤多大C既釣魚經真係賺左好多呀     

chicken 2010-11-29 18:53
大師好野~~~

活活 2010-11-29 19:15
引用第  11  樓  sang  於  2010-11-29 18:19   發表的  :

笑到見牙唔見眼 呢位師傅攞獎 恭喜       

生哥真系厲害, 一眼就睇出本年度最杰出灌根咳大師.

arrowtsang 2010-11-29 19:38
引用第  14  樓  活活  於  2010-11-29 19:15   發表的  :

老友記捧杯,梗係高興啦!

忍者引魚 2010-11-29 19:53
     成功     

sang 2010-11-29 20:09
引用第  14  樓  活活  於  2010-11-29 19:15   發表的  :

大師咳呀 叫佢食川芎枇杷膏

川芎功效:止咳,加當歸補血活血,調經止痛,潤腸通便,川芎活血行氣, 祛風止痛。

魚珠魚寶 2010-11-29 20:35
[attachment=108067] 送給敬愛既大夫     

seng3388 2010-11-29 20:47
           高手雲集

鯛魚殺手 2010-11-29 21:11
           弓起貎哥偉哥康哥.

peter_218 2010-11-29 21:30
好開心   

海狗 2010-11-29 22:25
好高興     

發記 2010-11-29 22:47
院長 你d牙好白丫      笑到見牙唔到眼      

joaoao 2010-11-29 22:55
       多謝各位賞面....望來年再與漁網兄弟再一同交流...开心相聚

阿B 2010-11-29 23:23
           ...

騙人布 2010-11-30 00:42
...    

好熱鬧,      鎖左轆...     

魚珠魚寶 2010-12-01 01:12
引用第  27  樓  藍玫瑰  於  2010-11-30 12:25   發表的  :
好熱鬧,      鎖左轆...       

你俾幾舊水叫拍車公司開鎖咪得lo

小魔女SOS 2010-12-01 09:12
阿活少乜你個樣殘咗咁多既個青靚白淨樣去咗邊呀 同我第一次喺碼頭見你全相差咁遠 不過我都明既要定期等解釋又真係...........

查看完整版本: [-- 慶功! --] [-- top --]