查看完整版本: [-- 爱心基金 --]

-> 愛 心 列 車 -> 爱心基金 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2010-11-24 17:05

爱心基金

今日已另外開立了兩個新的專用戶口,一個中國農民銀行,一個澳門大西洋銀行葡幣戶口
這兩個戶口只用來收及支出愛心基金賬目,不作任何用途

澳門存帖會交藍玫瑰師兄保管,而大陸銀行原來那麼先進,已經進入無存帖功能,因現在所使用的電腦不習慣,回台灣再重新發帖公告詳情

報告完畢!

zoo 2010-11-24 17:15
大陸開戶係2選1   而家大陸ge銀行,先進過澳門!

小魔女SOS 2010-11-24 17:20
引用樓主1魚於2010-11-24 17:05發表的 爱心基金 :
今日已另外開立了兩個新的專用戶口,一個中國農民銀行,一個澳門大西洋銀行葡幣戶口
這兩個戶口只用來收及支出愛心基金賬目,不作任何用途

澳門存帖會交藍玫瑰師兄保管,而大陸銀行原來那麼先進,已經進入無存帖功能,因現在所使用的電腦不習慣,回台灣再重新發帖公告詳情

.......

其實現在澳門都有D銀行開始不採用存摺薄了...............比將卡你有埋提款功能,等你D錢洗快D因為隨時攞得跟住又話你戶口每個月唔夠幾錢扣你手續費,第一間<<滙豐銀行>>就係咁衰之前唔夠2千每月扣20元,依加每月唔夠3千扣你30元,唔攞錢唔存錢又話要扣阿首領你有冇問清楚大西洋銀行係唔係咁架

1魚 2010-11-24 17:24
今日开户存了一万元,应该可以过关解除限制吧?

亞枝 2010-11-24 17:24
   有勞1魚叔   

魚珠魚寶 2010-11-24 17:44
有勞了     

釣魚郎 2010-11-24 17:55
有勞首領       

活活 2010-11-24 18:00
農民銀行? 應該系未農業銀行呀?  

活活 2010-11-24 18:01
引用第  2  樓  小魔女SOS  於  2010-11-24 17:20   發表的  :

其實現在澳門都有D銀行開始不採用存摺薄了...............比將卡你有埋提款功能,等你D錢洗快D因為隨時攞得跟住又話你戶口每個月唔夠幾錢扣你手續費,第一間<<滙豐銀行>>就係咁衰之前唔夠2千每月扣20元,依加每月唔夠3千扣你30元,唔攞錢唔存錢又話要扣阿首領你有冇問清楚大西洋銀行係唔係咁架

我介紹你存入 "漁民銀行" 就無呢d問題啦.  

忍者引魚 2010-11-24 18:21
           ths..........

peter_218 2010-11-24 19:34
有勞   

ymtchris 2010-11-24 19:56
辛苦哂呀....   

台灣仔 2010-11-24 22:19
辛苦啦     

發記 2010-11-24 22:36
有勞魚叔      

Sam_Sam 2010-11-24 22:48
引用第  2  樓  小魔女SOS  於  2010-11-24 17:20   發表的  :

我直頭將個户口取消埋

joaoao 2010-11-24 23:06
辛苦哂呀         

arrowtsang 2010-11-24 23:49
回澳只得幾天,仍不忘行善及基金事務,1魚叔,多保重啊!頂! [attachment=107809]

釣魚痴 2010-11-25 01:19
...     

財叔 2010-11-25 05:43
辛苦曬       

亞旦 2010-11-25 09:22
為善最樂!愛心基金漁樂网的榮譽!     

1魚叔

有勞首領...     

小魔女SOS 2010-11-25 10:52
引用第  8  樓  活活  於  2010-11-24 18:01   發表的  :

我介紹你存入 "漁民銀行" 就無呢d問題啦.  

"漁民銀行"我開咗戶3年幾4年啦仲入多過出添D蝦粉冇乜回報

華仔 2010-11-25 11:00
有勞     

查看完整版本: [-- 爱心基金 --] [-- top --]