查看完整版本: [-- 懸崖壁上的山村小學 --]

-> 愛 心 列 車 -> 懸崖壁上的山村小學 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2010-11-17 22:07

懸崖壁上的山村小學

看看貧窮山區人家的孩子,每天上學路上......! [attachment=107533] [attachment=107534] [attachment=107535] [attachment=107536] [attachment=107537]

魚珠魚寶 2010-11-17 22:19
現今港澳的小孩可幸福多了

1魚 2010-11-17 22:47
我們的公主公子,每週放學回家也要走路三個多小時~可憐...

發記 2010-11-17 22:48
我行番學校只要3分鐘   佢地可能要行3個中.....覺得自己好幸福

梁爽 2010-11-17 22:50
第4張圖  地方環境一流

活活 2010-11-18 01:13
真正既地獄步兵。。。。。     

fangao 2010-11-18 01:55
    ,.

joaoao 2010-11-18 04:53
唉...山區小朋友真苦     

財叔 2010-11-18 08:53
首領 点解我睇唔到?唔該。對唔住現在睇到。

ymtchris 2010-11-18 09:33
條路好得人驚呀...........     

ymtchris 2010-11-18 09:35
引用第  5  樓  活活  於  2010-11-18 01:13   發表的  :
真正既地獄步兵。。。。。       

係呀, 一不小心就真係隨時會落地獄呀.....

釣魚郎 2010-11-18 10:56
山區小朋友真苦

太子 2010-11-18 12:30
真苦!

機車28 2010-11-18 14:41
如果我個大少睇到就好囉!     

1魚 2010-11-18 18:09
引用第  13  樓  機車28  於  2010-11-18 14:41   發表的  :
如果我個大少睇到就好囉!       

send個網址佢睇咪得囉...最幣睇左佢要去雲南讀書

peter_218 2010-11-18 20:42
時也命也!!

查看完整版本: [-- 懸崖壁上的山村小學 --] [-- top --]