查看完整版本: [-- 沙巴之旅! --]

-> 旅遊看世界 -> 沙巴之旅! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

機車28 2010-10-29 09:59

沙巴之旅!

由於放假,於是一行十人再相約到沙巴探d老友!
但由於當地既天氣不好所以當地既朋友,只能安排我地上山玩同埋到處食
至於釣魚既行程就.....................
今次我們首先入住一個名叫小雲頂既山區!
該處既風景比起神山優美很多,又有日出日落同埋沙巴市既夜景!..............靚
冇魚釣都係去片喇!
[attachment=107027]
[attachment=107028]
[attachment=107029]
[attachment=107030]
[attachment=107031]
[attachment=107032]
[attachment=107033]
我用既相機因不好但已經盡力了 [attachment=107034]
[attachment=107035]
[attachment=107036]  
[attachment=107037]

機車28 2010-10-29 10:00
至於食梗係好野喇!
又去片!
[attachment=107040]
[attachment=107041]
[attachment=107042]
[attachment=107043]
[attachment=107044]
同場加影!神經病院人士,用保溫煲灼蟹!結果.......................
六個鐘後,隻蟹!

[attachment=107045]
[attachment=107046]
總括今次既旅程,又有另一番玩法!...........靚!
有機會一起去吧!

獎金獵人 2010-10-29 10:11
风景优美!

itit 2010-10-29 10:19
beautiful view

小小釣手 2010-10-29 10:37
     正,一班院友等緊直航去沙巴中

機車28 2010-10-29 10:39
引用第  4  樓  小小釣手  於  2010-10-29 10:37   發表的  :

我都係咁話!
到時早d約定!

財叔 2010-10-29 10:44
我都想去見謝下       

釣魚郎 2010-10-29 10:59
引用第  5  樓  機車28  於  2010-10-29 10:39   發表的  :

我都係咁話!
到時早d約定!

亞公吹雞搞團,我報名

chansimon 2010-10-29 11:03
去到沙巴無魚釣真可惜,不過旅行都係好地方

ymtchris 2010-10-29 11:22
靘景, 仲要識飲識食, 阿公好嘢......     

騙人布 2010-10-29 12:19
thanks for sharing

bobbylaw 2010-10-29 12:19
靘景+美食       

小魔女SOS 2010-10-29 12:20
變咗黑蟹........

機車28 2010-10-29 12:26
引用第  12  樓  小魔女SOS  於  2010-10-29 12:20   發表的  :
變咗黑蟹........   

錯!無變過!
隻蟹係度浸溫泉!

機車28 2010-10-29 12:29
引用第  7  樓  釣魚郎  於  2010-10-29 10:59   發表的  :

亞公吹雞搞團,我報名

到時我問清楚什麼月天氣穩定才組團過去喇!
聞說五月份有個釣魚比賽,三人一組!應該係船上三日兩夜!

機車28 2010-10-29 12:37
引用第  9  樓  ymtchris  於  2010-10-29 11:22   發表的  :
靘景, 仲要識飲識食, 阿公好嘢......       

由於我有當地既老友!所以非常方便!
因該地是以小區方式分佈!如果依靠的士的話!就不方便了!
因不是部部的士司機都會講華語!
而搭巴士聞說三二個鐘頭才一班!

荷包 2010-10-29 12:55
隻蟹都未熟     

zoo 2010-10-29 13:15
阿公冇釣魚

sang 2010-10-29 14:23
風景好靚 又有海鮮   

dd 2010-10-29 15:43
樓主一百分呀....正.....

台灣仔 2010-10-29 16:28
環境好靚,渡假一流     

引用第 4 樓 小小釣手 於 2010-10-29 10:37 發表的 :

引用第 5 樓 機車28 於 2010-10-29 10:39 發表的 :

我都係咁話!
到時早d約定!

joaoao 2010-10-29 17:49
嘻嘻....點解呢個地勤咁好可以上鏡       [attachment=107053]

海狗 2010-10-29 18:05
好正呀.,.....         

1魚 2010-10-29 18:45
有冇手信呀,有就pm我啦!     

活活 2010-10-29 19:21
Oooooo       

peter_218 2010-10-29 20:42

arrowtsang 2010-10-29 21:01
   食神駕到,得呀!   

魚珠魚寶 2010-10-29 22:49
沙巴 艾未去過 好想去

Sam_Sam 2010-10-29 23:20
風景好靚喎

巨立杀手 2010-10-29 23:38
冇得釣魚

小魔女SOS 2010-10-30 07:41
引用第  14  樓  機車28  於  2010-10-29 12:29   發表的  :

到時我問清楚什麼月天氣穩定才組團過去喇!
聞說五月份有個釣魚比賽,三人一組!應該係船上三日兩夜![s:270]

係船3日2夜即係玩屎老闆啦.......

鱼翅鱼嘴 2010-10-30 17:35
引用第  13  樓  機車28  於  2010-10-29 12:26   發表的  :

錯!無變過!
隻蟹係度浸溫泉!

车公:只蟹有无出来投诉你地!温泉d水都唔够热!!!

機車28 2010-10-30 18:46
引用第  32  樓  鱼翅鱼嘴  於  2010-10-30 17:35   發表的  :

车公:只蟹有无出来投诉你地!温泉d水都唔够热!!!

如果佢....佢係生既話...........當晚就可以係度做溫泉泳,重係用忌廉雞湯,果隻喎!

爆箱ok 2010-10-30 23:45
沙巴之旅!     

查看完整版本: [-- 沙巴之旅! --] [-- top --]