查看完整版本: [-- 招募回歸杯裁判工作人員 --]

-> 2010-第十一屆回歸盃 -> 招募回歸杯裁判工作人員 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

南方黑鯛 2010-10-20 07:58

招募回歸杯裁判工作人員

澳門漁樂網友(澳門區)及康體會會員均可報名.(25人)
條件:
1.有出礁磯釣經驗者.
2.有公平公正責任感.
3.身體健康及能協助運動員上落快艇.
4.有國內手提電話號碼

津貼:
1.三天島上免費食宿
2.完成賽事後免費參加慶功宴
3.茶水費及電話費津貼:300元
4.享受大會紀念品及抽獎.
敬希多多支持,踴躍報名.

joaoao 2010-10-20 09:38
     大家支持下啦

釣魚郎 2010-10-20 11:15
大家支持下啦          

小魔女SOS 2010-10-20 12:03
引用樓主南方黑鯛於2010-10-20 07:58發表的 招募回歸杯裁判工作人員 :
澳門漁樂網友(澳門區)及康體會會員均可報名.(25人)
條件:
1.有出礁磯釣經驗者.
2.有公平公正責任感.
3.身體健康及能協助運動員上落快艇.
.......

1. 我有出蕉經驗...........
          2. 我亦好公平同有責任感........
          3. 身體都好健康可惜我能力只能協助自己上船........
          4. 我絕對有國內手提電話

綜合上述條件都係招募壯丁貌有我份其他院友支持下啦!!!

發記 2010-10-20 14:24
我最閉 未有18歲    

ymtchris 2010-10-20 15:14
請大家踴躍參加...     

wongkok 2010-10-20 15:22
志宏哥,我舊年做過,今年預埋我又去玩,你有我d舊資料,洗吾洗email多次俾你,我系阿國

白羊座 2010-10-20 16:16
多多支持

魚珠魚寶 2010-10-20 17:23
引用第  3  樓  小魔女SOS  於  2010-10-20 12:03   發表的  :

1. 我有出蕉經驗...........
          2. 我亦好公平同有責任感........
          3. 身體都好健康可惜我能力只能協助自己上船........
.......

都係唔啱我地玩架啦........C兄們請踴躍支持

釣魚痴 2010-10-20 19:19
引用第  6  樓  wongkok  於  2010-10-20 15:22   發表的  :
志宏哥,我舊年做過,今年預埋我又去玩,你有我d舊資料,洗吾洗email多次俾你,我系阿國

謝謝到時一起W

arrowtsang 2010-10-20 19:36
艾.......艾茅有三日假期!

南方黑鯛 2010-10-20 20:54
引用第 6 樓 wongkok 於 2010-10-20 15:22 發表的 :

多謝您年年支持!

南方黑鯛 2010-10-20 20:58
引用第 8 樓 魚珠魚寶 於 2010-10-20 17:23 發表的 :

都係唔啱我地玩架啦 ........ C兄們請踴躍支持

珠妹可以在陸上協助工作,同財叔一起,又可以為表哥打氣,有興趣嗎?

財叔 2010-10-20 21:15
真開心 又可同D高手一齊見下面。       

peter_218 2010-10-20 21:17
大家支持下   

wongkok 2010-10-20 21:47
引用第  9  樓  釣魚痴  於  2010-10-20 19:19   發表的  :

謝謝到時一起W

又來無頭一啤夫

Sam_Sam 2010-10-20 23:13
請大家支持

查看完整版本: [-- 招募回歸杯裁判工作人員 --] [-- top --]