查看完整版本: [-- 再次吹雞!! --]

-> 2010-第十一屆回歸盃 -> 再次吹雞!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2010-10-19 19:09

再次吹雞!!

申請批文的工具:
生蠔
鮭魚刺身
天婦羅炸蝦
穌皮濃湯
其他小點心
法式小蛋糕
各式甜品

[attachment=106561]

[attachment=106562]

即時簽發批文了!!

回歸盃....

現在只剩一隊,想拍擋上枱攞獎就要快手呀!!

漁樂網隊報名詳情:http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=37250

arrowtsang 2010-10-19 19:10
如此美食,正所謂---刺身打人牙較軟!
唔.........看來批文易辨好多囉!

zoo 2010-10-19 19:14
       好正!       

1魚 2010-10-19 19:21
引用第  1  樓  arrowtsang  於  2010-10-19 19:10   發表的  :
如此美食,正所謂---刺身打人牙較軟!
唔.........看來批文易辨好多囉!

申請加快批文,多花錢是必要喇,回鄉證加快都要加錢啦!

機車28 2010-10-19 19:23
引用第  3  樓  1魚  於  2010-10-19 19:21   發表的  :

申請加快批文,多花錢是必要喇,回鄉證加快都要加錢啦!

亞首領!食完飯有冇下文先!例如........................

Sam_Sam 2010-10-19 19:27
其實你想搵個借口嚟擦番餐就真     

發記 2010-10-19 19:27
哇射.....批文真係直租    

機車28 2010-10-19 19:29
引用第  5  樓  Sam_Sam  於  2010-10-19 19:27   發表的  :
其實你想搵個借口嚟擦番餐就真       

擦返餐,係指..................

騙人布 2010-10-19 19:33
咁就搞店了       

ymtchris 2010-10-19 19:53
咁多好嘢食, 怕唔怕滯呀,,.....     

小魔女SOS 2010-10-19 20:37
引用第  4  樓  機車28  於  2010-10-19 19:23   發表的  :

亞首領!食完飯有冇下文先!例如........................

有呀~~~食飽咪就係冇下文囉都食咗仲唔了咩

joaoao 2010-10-19 22:08
       吹到出拔甩啦     

魚珠魚寶 2010-10-19 23:02
申請批文乘機撐枱腳真係一舉兩得呀     

活活 2010-10-20 00:12
本年度寶島磯釣亞軍11月食過翻尋味, 捲土重來............................搵返d水腳回寶島.    

1魚 2010-10-20 00:52
引用第  13  樓  活活  於  2010-10-20 00:12   發表的  :
本年度寶島磯釣亞軍11月食過翻尋味, 捲土重來............................搵返d水腳回寶島.      

生命
在乎擁有夢想
下一個夢想
全國冠軍

加油...努力

釣魚郎 2010-10-20 11:36
     咁概批文真好,自己食埋一份     

查看完整版本: [-- 再次吹雞!! --] [-- top --]