查看完整版本: [-- 秋磯賽報名費退款事宜 --]

-> 2010-第一屆漁樂秋磯賽 -> 秋磯賽報名費退款事宜 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

joaoao 2010-10-18 18:30

秋磯賽報名費退款事宜

由於秋磯賽延期關係,巳繳交之比賽費用,將會全數退回給所有參賽者,為大家帶來之不便,實感抱歉!!

明日下午起可到碧水釣具店辦理退款事宜,煩請各位盡量以交款時之釣友親身前往辦理

機車28 2010-10-18 19:31
     ...

arrowtsang 2010-10-18 19:48
貌哥:係咪當日邊個交錢,就邊個去收回退款呀? 舉個例: {當日康體會由大雄交自巳及所屬隊伍,就由大雄親自去收取自巳同隊友既退款,並簽收作實} 咁呀?!

joaoao 2010-10-18 19:51
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2010-10-18 19:48   發表的  :
貌哥:係咪當日邊個交錢,就邊個去收回退款呀? 舉個例: {當日康體會由大雄交自巳及所屬隊伍,就由大雄親自去收取自巳同隊友既退款,並簽收作實} 咁呀?!

冇錯啦

收到     

sang 2010-10-18 20:22
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2010-10-18 19:48   發表的  :

我都仲係唔係好明 舉個例 由大雄交給我 我再交給漢哥 咁d錢邊個去同漢哥攞 大雄攞我攞

忍者引魚 2010-10-18 20:44
係咪向你負責收錢嘅人收錢   

arrowtsang 2010-10-18 21:57
引用第  6  樓  忍者引魚  於  2010-10-18 20:44   發表的  :
係咪向你負責收錢嘅人收錢     

拿.......亞友友,又或者我試下咁講啦,睇下會唔會易明D!當日您份費用,由您地釣隊會長佳哥幫手代勞而收下,佳哥再收埋其餘釣隊成員(連埋佳哥佢自巳一共15人)成份交費,亦即係去碧水收回退款既任務,就又交比亞佳哥代勞喇!咁....亞友友您明白D未?其實呢,就自巳拿回自巳本人既錢就係應該,但係由當日交費人成份咁收回退款,此舉對幫手處理既碧水釣具來講,可以減少幫手退款既工作負擔;其實連日以來,都已經令碧水 漢哥嫂二人,增添不少工作及麻煩,幸好,漢哥嫂二人依然力撐支持,恕小弟煩說多句--------多謝漢哥漢嫂(又煩多句------多謝哂賽事前前後後幫過忙同埋贊助既八方好友喇!)

魚力發電 2010-10-18 22:51
明白

itit 2010-10-18 23:30
   做得好

獎金獵人 2010-10-19 01:36
引用第  7  樓  arrowtsang  於  2010-10-18 21:57   發表的  :

拿.......亞友友,又或者我試下咁講啦,睇下會唔會易明D!當日您份費用,由您地釣隊會長佳哥幫手代勞而收下,佳哥再收埋其餘釣隊成員(連埋佳哥佢自巳一共15人)成份交費,亦即係去碧水收回退款既任務,就又交比亞佳哥代勞喇!咁....亞友友您明白D未?其實呢,就自巳拿回自巳本人既錢就係應該,但係由當日交費人成份咁收回退款,此舉對幫手處理既碧水釣具來講,可以減少幫手退款既工作負擔;其實連日以來,都已經令碧水 漢哥嫂二人,增添不少工作及麻煩,幸好,漢哥嫂二人依然力撐支持,恕小弟煩說多句--------多謝漢哥漢嫂(又煩多句------多謝哂賽事前前後後幫過忙同埋贊助既八方好友喇!)

客氣!客氣!負責代表收錢既師兄到時請出示自份證登記和簽名。不便之處,敬請見諒!!

獎金獵人 2010-10-20 16:15
 未到小店退款既網友請速來收錢LA!

釣魚郎 2010-10-20 16:30
已收.........唔該       

查看完整版本: [-- 秋磯賽報名費退款事宜 --] [-- top --]