查看完整版本: [-- 網賽好似窄窄地 --]

-> 2010-第一屆漁樂秋磯賽 -> 網賽好似窄窄地 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小dee 2010-10-16 21:34

網賽好似窄窄地

http://www.weather.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm

狂風大雨, 如果情況冇改善, 都幾老危

arrowtsang 2010-10-16 21:38
細dee此問題好正面但如果改為釣塘好呢,還是改日期好呢?還是退回比賽費用好呢? 各位參加左既師兄請表達一下,決策要看各參加者意願喇! (注意:由於此帖關乎本網將臨賽事,嚴禁灌水,否則禁言處理,敬請合作,謝!)

活活 2010-10-16 21:48
建議改期...................
如果有部分參賽師兄因所改之日期而去唔到就退款。

台灣仔 2010-10-16 21:52
唔好咁快失望,希望在明天

大麻康 2010-10-16 21:57
如果大船開,,,,,,,,,釣,,,,,桂山..防波堤....
好果唔開......  

亞枝 2010-10-16 22:06
將比賽日期推遲,一切照舊

Sam_Sam 2010-10-16 23:17
咁既風勢改期比較安全

小dee 2010-10-16 23:21
大東北見得多, 大東南真係比較少見, 學一魚叔話事計, 如果呢幾日忽然有口北風壓落來, 有可能中和到個威力

財叔 2010-10-16 23:22
个我人議見,可以的話首改地点,不改日期。因很多人已羅左假期。如改日期怕運動員假期頭痛D。(个人証為姐)。     

小魔女SOS 2010-10-16 23:31
引用第  8  樓  財叔  於  2010-10-16 23:22   發表的  :
个我人議見,可以的話首改地点,不改日期。因很多人已羅左假期。如改日期怕運動員假期頭痛D。(个人証為姐)。       

財叔你咁講都有道理,好多釣友已經攞咗假期,雖說今次我冇參加比賽,加上之後都會有其他比賽可能再選擇比賽日子就比較麻煩,我都係多口講句

掌佬 2010-10-17 00:04
推遲改期比賽   

itit 2010-10-17 01:14
將比賽日期推遲,一切照舊   

發記 2010-10-17 01:22
希望在日明天哦    

1魚 2010-10-17 08:25
引用第  7  樓  小dee  於  2010-10-16 23:21   發表的  :
大東北見得多, 大東南真係比較少見, 學一魚叔話事計, 如果呢幾日忽然有口北風壓落來, 有可能中和到個威力

沒有北風,個颱風向西南移動了一些,23和24號珠海一定受到響了

釣魚痴 2010-10-17 08:37
引用第  2  樓  活活  於  2010-10-16 21:48   發表的  :
建議改期...................
如果有部分參賽師兄因所改之日期而去唔到就退款。

有些人冇假

華仔 2010-10-17 11:28
D假期真難就. 一隊人都幾頭痕   維有聽天由命

魚力發電 2010-10-17 12:44
安全至上....

ymtchris 2010-10-17 16:57
唔識呀...   

leocheong 2010-10-17 17:49
引用第  8  樓  財叔  於  2010-10-16 23:22   發表的  :

財叔講中重點, 已羅左假期, 如改日期怕運動員假期頭痛D.

1魚 2010-10-17 19:42
引用第  7  樓  小dee  於  2010-10-16 23:21   發表的  :

個颱風越來越紮實,變成今年最強烈的一個颱風,並且有西南偏移的趨勢,我們實在不適宜與天對抗了
23~24日的比賽決定放棄!

小dee 2010-10-17 19:44
實在可惜, 咁唯有擇日重賽啦

查看完整版本: [-- 網賽好似窄窄地 --] [-- top --]