查看完整版本: [-- 徵求 --]

-> 車 天 車 地 -> 徵求 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

獎金獵人 2010-10-13 23:01

徵求

各位院友,現徵求新淨6/7人車,或JEEP仔(如RAV 4,CRV)有請PM我 

發記 2010-10-13 23:11
v6    

arrowtsang 2010-10-13 23:11
多謝院友長期支持!為答謝院友...優惠產品以下的幾款,有合用的嗎?可議价,請落黎本院,有其他更多選擇。 數量不多..有心買盡快黎睇睇~~回覆帖子,將再看得更多.......

歡迎參觀選購,此系列不設am報價,價錢面洽~~  
[attachment=106310] [attachment=106311] [attachment=106312] [attachment=106313]    其他特價產品,洽談中...越多院友支持,特價產品越多越平..長期回覆者,折扣優惠更多~~

發記 2010-10-13 23:14
我要好多gps戈部...         
唔怕當失路

arrowtsang 2010-10-13 23:21
引用第  3  樓  發記  於  2010-10-13 23:14   發表的 回 2樓(arrowtsang) 的帖子 :
唔怕當失路

請兜pm...........

小小釣手 2010-10-13 23:24
呢架好D又環保,又慳油

求.敗 2010-10-13 23:26
請兜pm?.............     

小魚兒 2010-10-13 23:27
依傢入油咁貴當然簡第四架啦......

常滿 2010-10-13 23:30
[attachment=106315]      

自問自答 2010-10-13 23:44
引用第  2  樓  arrowtsang  於  2010-10-13 23:11   發表的  :
多謝院友長期支持!為答謝院友...優惠產品以下的幾款,有合用的嗎?可議价,請落黎本院,有其他更多選擇。 數量不多..有心買盡快黎睇睇~~回覆帖子,將再看得更多.......

歡迎參觀選購,此系列不設am報價,價錢面洽~~  
[attachment=106310] [attachment=106311] [attachment=106312] [attachment=106313]    其他特價產品,洽談中...越多院友支持,特價產品越多越平..長期回覆者,折扣優惠更多~~

哈,院長我愛死你羅...
第一張相有無特價?有心買的...
洗唔洗幾多樓回帖呀..

機車28 2010-10-14 00:16
樓主!貼已回!價錢是否面洽,又或者接受PM報價呢??唔該!

那貓 2010-10-14 00:42
引用第 5 樓 小小釣手 於 2010-10-13 23:24 發表的 :
呢架好D又環保,又慳油

我都覺得泥架幾好,唔駛吃氣油食草就ok,間吾中清潔吓就得架拿,(執下牛屎),留部比我.

大麻康 2010-10-14 05:52
支持環保...

獎金獵人 2010-10-14 06:56
正經d好唔好吖?我認真嫁

arrowtsang 2010-10-14 07:07
引用第  13  樓  獎金獵人  於  2010-10-14 06:56   發表的  :

sorry sorry 亞二師公

小魔女SOS 2010-10-14 10:05
引用第  13  樓  獎金獵人  於  2010-10-14 06:56   發表的  :

佢地平時仲...............所以今次已經好認真架

奧比斯 2010-10-14 10:30
院長:還有一架太陽能駒動車輛   

釣魚郎 2010-10-14 10:38
引用第  14  樓  arrowtsang  於  2010-10-14 07:07   發表的  :

sorry sorry 亞二師公

人地要67......人車,你都無架係

ymtchris 2010-10-14 17:50
無貨賣呀....     

peter_218 2010-10-14 18:18
       ,,,,,,,

台灣仔 2010-10-14 21:43
引用第  3  樓  發記  於  2010-10-13 23:14   發表的 回 2樓(arrowtsang) 的帖子 :
唔怕當失路

發哥果然識簡

Sam_Sam 2010-10-14 23:21
阿院長吾知有冇貨呢   

獎金獵人 2010-10-15 00:56
引用第  10  樓  機車28  於  2010-10-14 00:16   發表的 Re:征求 :
樓主!貼已回!價錢是否面洽,又或者接受PM報價呢??唔該!

請PM我,亞公

查看完整版本: [-- 徵求 --] [-- top --]