查看完整版本: [-- 又要挨麵包 --]

-> 會員寫真館 -> 又要挨麵包 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2010-10-13 10:35

又要挨麵包

尋日走去接個朋友機一見面佢就醒咗盒野比我我第一眼望落去個反應係假餌望真D原來係一盒煙三文魚平時都有去超市買離夾吓麵飽,整吓沙律........不過就超貴一包得幾片又薄都要成舊水依加成條有排嘆有時挨吓麵包都唔錯嘅又可以出多次海打介獸

gs 2010-10-13 10:38
呢个面包我都想挨下喔!

aaz 2010-10-13 10:48
听讲你最近减紧肥,冼唔冼我帮你食D     

小魔女SOS 2010-10-13 10:56
引用第  2  樓  aaz  於  2010-10-13 10:48   發表的  :
听讲你最近减紧肥,冼唔冼我帮你食D       

哦~~~我好似冇講過話要減肥播況且減肥哩家野我係唔會刻意去做,順其自然啦

釣魚郎 2010-10-13 11:00
天氣仲係熱,好易壞,不如等d釣友幫你清一部分啊           

小魔女SOS 2010-10-13 11:12
引用第  4  樓  釣魚郎  於  2010-10-13 11:00   發表的  :
天氣仲係熱,好易壞,不如等d釣友幫你清一部分啊             

阿老闆真空處理冇咁易壞既

鮑仔 2010-10-13 12:02
睇到都流口水   

活活 2010-10-13 12:05
   嘩...牌子野wor. 要賣成5舊水. 你應該食唔曬ga?    

zoo 2010-10-13 12:10
等我幫下口,咁你就唔使挨咁奈麵包!   

1魚 2010-10-13 12:24
聽講三文魚受到污染,唔適合食用,尤其是女仕們,不如比我化驗一下先   

釣魚痴 2010-10-13 12:42
..   

ymtchris 2010-10-13 12:49
喱d三文魚挾麵包呀, 阿師姐我都想捱呀....   
比d嚟捱吓得唔得呀...      

財叔 2010-10-13 13:06
好野人人有份           

有得睇,冇得食....引人咩     

海狗 2010-10-13 13:49

發記 2010-10-13 14:09
好似好正咁  

小魔女SOS 2010-10-13 17:18
引用第  15  樓  發記  於  2010-10-13 14:09   發表的  :
好似好正咁     

等我挨咗個飽之後話你聽係唔係好正吓.........

arrowtsang 2010-10-13 20:51
引用樓主小魔女SOS於2010-10-13 10:35發表的 又要挨麵包 :
尋日走去接個朋友機一見面佢就醒咗盒野比我我第一眼望落去個反應係假餌望真D原來係一盒煙三文魚平時都有去超市買離夾吓麵飽,整吓沙律........不過就超貴一包得幾片又薄都要成舊水依加成條有排嘆有時挨吓麵包都唔錯嘅又可以出多次海打介獸

又要挨麵包?喂,有錢婆,咪咋死喎!

peter_218 2010-10-13 21:05
煙三文魚我不善歡..我喜歡吃三文鱼刺生

魚珠魚寶 2010-10-13 21:46
不如一齊挨     

Sam_Sam 2010-10-13 23:23
係真係捱得過喎

機車28 2010-10-14 00:36
我食开威化饼既!     

查看完整版本: [-- 又要挨麵包 --] [-- top --]