查看完整版本: [-- 德國鐵路機械 --]

-> 車 天 車 地 -> 德國鐵路機械 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2010-09-20 22:00

德國鐵路機械

超強德國機械,建造鐵路,強! http://www.youtube.com/watch?v=qFE8nmKpmXY

小魔女SOS 2010-09-20 22:08
引用樓主arrowtsang於2010-09-20 22:00發表的 德國鐵路機械 :
超強德國機械,建造鐵路,強! http://www.youtube.com/watch?v=qFE8nmKpmXY

又係u吐肶阿醇情丸姦小朋友蟹唔斗架.....

發記 2010-09-20 22:44
仲洗請人ge    

唔怪得錦多人去攞救濟金...冇野撈

魚珠魚寶 2010-09-20 23:16
科技進步而家好多野都係機械化............我地就黎冇野撈啦

機車28 2010-09-20 23:16
嘩!我地祖國應該..........沙華d一下喇!       

掌佬 2010-09-20 23:42
如果中國有這個就強     

小魚兒 2010-09-21 00:29
...   

忍者引魚 2010-09-21 00:35
     真強

whero 2010-09-21 01:01
中國當年在抗日時期,沒有任何機械,而且在物資缺乏的情況下,以人力在三個月之內,完成了滇緬鐵路,全長一千八百多公里.......這才叫人定勝天

joaoao 2010-09-21 02:36
引用第  1  樓  小魔女SOS  於  2010-09-20 22:08   發表的  :

又係u吐肶阿醇情丸姦小朋友蟹唔斗架.....

今次蟹斗....艾在愛瞞

爆箱ok 2010-09-21 04:41
今時今日乜都機械化     

釣魚郎 2010-09-21 11:00
   真強  

ymtchris 2010-09-21 12:36
有無機械人釣魚呀.....   

peter_218 2010-09-21 21:04
又有好多人冇工開..   

查看完整版本: [-- 德國鐵路機械 --] [-- top --]