查看完整版本: [-- 徵協助人員(已額滿) --]

-> 2010-第一屆漁樂秋磯賽 -> 徵協助人員(已額滿) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2010-09-08 17:57

徵協助人員(已額滿)

本次總共有五位正式工作人員,包括1魚,財叔,阿枝,如珠如寶,細橋,除這五位已編制好必需工作外,在秤魚那一刻,為了讓工作順利進行,必需增加四位協助人員,這個協助人員,可以由選手中自願形式,加以協助,而對於賽果是沒有影響的.

1.秤魚助手(負責將漁獲放上電子秤後,觀看結果並正確宣讀)
2.電腦輸入(負責把秤魚助手宣讀的數字,輸入手提電腦內)
2.包裝助手(負責把秤好的漁獲打包好,留待選手完成整個計分過程後領回)
3.填分助手(負責把秤魚助手宣讀的數字,寫在報告板上)

以上四種助手中,最好編制每空缺有三人,只要每項助手中,其中誰先比賽完成,抵達秤魚區者,則由他頂替,這樣便可提早開始進行秤魚

因此現在開帖徵求以上四種協助人員,每種三位名額

1魚 2010-09-08 17:57
1.秤魚助手:joaoao 高比 1魚 路過  

2.電腦輸入:藍玫瑰 高比 路過 1魚   

2.包裝助手:藍玫瑰 高比 joaoao 院長 sang 海狗 1魚

3.填分助手:釣魚郎 高比 1魚 

鮑仔 2010-09-08 18:01
     支持。。支持

釣魚郎 2010-09-08 18:07
我做3.填分助手 ..........   

joaoao 2010-09-08 18:09
我讀得書少....但秤魚仔啦....啱我     

1魚 2010-09-08 18:30
e家先知道原來一個比賽最少要有9個工作人員才會順利進行

生仔 2010-09-08 19:20
我乜都唔識,幫唔到手.   

小小強 2010-09-08 19:59
先報名,做咩都得,但要視乎自己工作到時能否遷就

小小強 2010-09-08 20:09
要開始多多練習,下年參賽

大強 2010-09-08 20:10
加油       

發記 2010-09-08 20:40
支持 .

peter_218 2010-09-08 20:48
艾讀得書少..幫唔到手.  

看海 2010-09-08 20:51
   我都可出一分力,應徵

1魚 2010-09-08 20:54
最主要是負責電腦資料輸入的人,和秤魚的人,這兩個崗位的人一到,就可以秤魚了   

zoo 2010-09-08 20:54
強兄你攪磯? 係就搵埋我!

攪電腦

南方黑鯛 2010-09-08 22:04
甘熱鬧,我報名做打雜.實習一下,沖實自己.

arrowtsang 2010-09-08 22:07
1.秤魚助手2.電腦輸入3.包裝助手4.填分助手;以上四項工作我都做得唔好 1魚叔,我可以做其他事情的雜工嗎?

小小強 2010-09-08 22:16
引用第  14  樓  zoo  於  2010-09-08 20:54   發表的 回 8樓(小小強) 的帖子 :
強兄你攪磯? 係就搵埋我!   

磯釣旺季我諗都想湊吓熱鬧嘛,,,,,不過我詳都唔識,咩裝備都無,到時睇住小弟呀

FM 2010-09-09 02:07
1.秤魚助手     

ymtchris 2010-09-09 09:06
我都想幫手, 不過我無參加比賽....   

cache-lei 2010-09-09 09:27
無參加既幫唔幫得手架?

小魔女SOS 2010-09-09 10:30
引用第  3  樓  釣魚郎  於  2010-09-08 18:07   發表的  :
我做3.填分助手 ..........     

阿老闆你真識柬最乾淨哩範........

釣魚郎 2010-09-09 12:16
引用第  22  樓  小魔女SOS  於  2010-09-09 10:30   發表的  :

阿老闆你真識柬最乾淨哩範........

你誤會啦,我老眼昏花手腳慢,秤魚惊睇唔清楚磅,入電腦又唔夠d後生仔快,寫數目還可以

jc 2010-09-09 12:20
引用第  18  樓  小小強  於  2010-09-08 22:16   發表的 Re:回 8樓(小小強) 的帖子 :

磯釣旺季我諗都想湊吓熱鬧嘛,,,,,不過我詳都唔識,咩裝備都無,到時睇住小弟呀

出年三月起帶你去染毒引!!!

zoo 2010-09-09 12:37
引用第  24  樓  jc  於  2010-09-09 12:20   發表的 Re:Re:回 8樓(小小強) 的帖子 :

你呢個壞人!

1魚 2010-09-09 12:38
引用第  23  樓  釣魚郎  於  2010-09-09 12:16   發表的  :

你誤會啦,我老眼昏花手腳慢,秤魚惊睇唔清楚磅,入電腦又唔夠d後生仔快,寫數目還可以

30   釣武會第三隊   釣魚郎   副隊長
係喎~你係副隊長,比賽完要去抽籤領取房間鎖匙,如果 萬一 解如 真係輪到你做填寫資料,最好先安排一位隊員負責抽房

釣魚郎 2010-09-09 12:47
引用第  26  樓  1魚  於  2010-09-09 12:38   發表的  :

30   釣武會第三隊   釣魚郎   副隊長
係喎~你係副隊長,比賽完要去抽籤領取房間鎖匙,如果 萬一 解如 真係輪到你做填寫資料,最好先安排一位隊員負責抽房

無問題,我地會發揮團體精神

傑仔 2010-09-09 18:30
引用第  8  樓  小小強  於  2010-09-08 20:09   發表的  :
要開始多多練習,下年參賽   

好呀.....搵埋我

小小強 2010-09-09 19:31
引用第  24  樓  jc  於  2010-09-09 12:20   發表的 Re:Re:回 8樓(小小強) 的帖子 :

JC哥哥睇黎準備帶我去威咁喎

小小強 2010-09-09 19:32
引用第  28  樓  傑仔  於  2010-09-09 18:30   發表的  :

好呀.....搵埋我

我地都好奈無一齊去釣魚LA喎

查看完整版本: [-- 徵協助人員(已額滿) --] [-- top --]