查看完整版本: [-- 戶外會組隊 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 戶外會組隊 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

南方黑鯛 2010-09-07 07:20

戶外會組隊

漁樂秋磯賽本會組隊(10月23-24)二天
有意請跟帖或電:6682-7712李生

隊名:戶外康體會隊
隊長:
副隊長:
隊員:
隊員:

機車28 2010-09-07 08:25
......   

又係高手...     

无极 2010-09-07 10:07
高手云集    

leocheong 2010-09-07 10:30
支持      

釣魚郎 2010-09-07 10:53
   又係高手   

muito 2010-09-07 11:10
最衰我的技術尚有待改善, 唔係都去參加.

活活 2010-09-07 12:32
又有高手參加.      

小魔女SOS 2010-09-07 15:17
引用第  6  樓  muito  於  2010-09-07 11:10   發表的  :
最衰我的技術尚有待改善, 唔係都去參加.   

如果我地組隊再加寶蕉姐可能會有突破((三蕉回門))攞冠軍都唔定

premium 2010-09-07 15:19
     ....

發記 2010-09-07 15:41
未有18歲丫    

muito 2010-09-07 15:47
引用第  8  樓  小魔女SOS  於  2010-09-07 15:17   發表的  :

如果我地組隊再加寶蕉姐可能會有突破((三蕉回門))攞冠軍都唔定

好提議囉, 一個唔覺意, 就豬個冠個軍返來, 但可惜呀,
寶蕉姐, 今年話唔參加, 唔係我諗其他參賽的師兄實訓唔著,
驚我地的蕉氣太勁, 一個唔覺意就搞到所有參賽的師兄全部蕉晒麼死.

小魔女SOS 2010-09-07 15:48
引用第  11  樓  muito  於  2010-09-07 15:47   發表的  :

好提議囉, 一個唔覺意, 就豬個冠個軍返來, 但可惜呀,
寶蕉姐, 今年話唔參加, 唔係我諗其他參賽的師兄實訓唔著,
驚我地的蕉氣太勁, 一個唔覺意就搞到所有參賽的師兄全部蕉晒麼死.

下年啦一於咁話

muito 2010-09-07 15:56
引用第  12  樓  小魔女SOS  於  2010-09-07 15:48   發表的  :

下年啦一於咁話

咁靚靚的師妹, 我約定你啦, 下一年同你姐隊參加比賽啦.
咁哥個組名係唔係, "三蕉一出, 天下唯與爭鋒" 會唔會太長呢?

等我今年搵定d善長人兄, 贊助我買d好少少的傢伙同練好d技術先.

魚珠魚寶 2010-09-07 16:04
小魔女+律師+乳豬魚煲====<<<<蕉氣10足隊>>>>           

小魔女SOS 2010-09-07 16:16
引用第  14  樓  魚珠魚寶  於  2010-09-07 16:04   發表的  :
小魔女+律師+乳豬魚煲====<<<<蕉氣10足隊>>>>             

====<<<<三蕉回門>>>> ==加==<<<<蕉氣10足隊>>>> 勁爆組合

muito 2010-09-07 16:20
一出個組名, 我諗抽到係我地隔離鄰舍的師兄, 會唔會要退出比賽呢--->實蕉無走雞.  

joaoao 2010-09-07 18:04
         开心組隊...多謝支持

自己友 2010-09-07 18:38
要入會要否手續費?好想加入.

peter_218 2010-09-07 20:32
又有高手     

南方黑鯛 2010-09-07 22:26
引用第 18 樓 自己友 於 2010-09-07 18:38 發表的 :
要入會要否手續費?好想加入.

會員制只是一 種形式,有組織,有紀律,有自由,有聯絡,有交流.有互助,是會務宗旨.
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=19223

釣魚痴 2010-09-08 21:55

twg 2010-09-10 01:04
           高手如云

查看完整版本: [-- 戶外會組隊 --] [-- top --]