查看完整版本: [-- 代帖 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 代帖 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

南方黑鯛 2010-09-06 22:32

代帖

崖南圍釣王大賽報名費
澳門區:包括漁樂網友及康體會會員報名費請交到
鴻祥釣具-2825-6401
財叔-6689-7775
李生-6682-7712
請填寫姓名及聯絡電話(包括:大陸電話)
9月10日截止

財叔 2010-09-07 01:10
各位釣手如要找我請過了12号先。因我要去上海細細地博一博。             

發記 2010-09-07 01:13
引用第  1  樓  財叔  於  2010-09-07 01:10   發表的  :

財叔  上到上海唔好玩咁大丫    博下好啦  

華仔 2010-09-07 01:21
引用第  1  樓  財叔  於  2010-09-07 01:10   發表的  :
各位釣手如要找我請過了12号先。因我要去上海細細地博。               

財叔咁要帶多D人仔先得喔如果唔係想博一鋪都要排十粒八粒鐘呀

忍者引魚 2010-09-07 02:00
   謝謝

奧比斯 2010-09-07 09:39

財叔小心     博博吓     好易博出穩

釣魚郎 2010-09-07 10:52

唔好搏到手軟腳軟番來

查看完整版本: [-- 代帖 --] [-- top --]