查看完整版本: [-- 學游水影片_自由式 --]

-> 醫 療 保 健 -> 學游水影片_自由式 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2010-09-03 20:07

學游水影片_自由式

zoo 2010-09-03 20:19
正   

1魚 2010-09-03 20:27
最近想參加個救生員訓練班,基本條件要蛙式200公呎,自由式200公呎,蛙式無問題,2000都難唔到,但自由式200就暈倒了,因為原來姿勢都一直唔係咁正確,游50已經喘晒氣了
今日睇完呢套影片,應該領悟到好多,好,一於要突破自己,出年努力D考返個救生員執照先
又可以返黎東區代客執魚竹,一支500,執撈披300   

chon 2010-09-03 20:31
自游式 好辛苦!   

joaoao 2010-09-03 20:33
艾三岁识蝶泳...but廿几岁先知"自由式"原来好鬼贵架.....都系上海式好D         

亞神 2010-09-03 21:10
我掂架,我而家每日收工都在屋企樓下個泳池仔一口氣游400公尺,200蛙式200自由式,約用18分鐘,每日都游個人好精神

自由式...學極唔曉   

路過... 2010-09-04 02:01
自游式,本人覺得好快無曬氣!

小魔女SOS 2010-09-04 08:52
引用第  6  樓  藍玫瑰  於  2010-09-04 00:30   發表的  :
自由式...學極唔曉     

我由讀書時期已學游水不過到現在都未識.....

財叔 2010-09-04 09:25
引用第  4  樓  joaoao  於  2010-09-03 20:33   發表的  :
艾三岁识蝶泳...but廿几岁先知"自由式"原来好鬼贵架.....都系上海式好D           

我都啱

釣魚郎 2010-09-04 10:48
引用第  4  樓  joaoao  於  2010-09-03 20:33   發表的  :
艾三岁识蝶泳...but廿几岁先知"自由"原来好鬼贵架.....都系上海式好D           

我6歲已入泳隊,四式都識,到而家最犀利係好式(色])

小魔女SOS 2010-09-04 11:03
引用第  10  樓  釣魚郎  於  2010-09-04 10:48   發表的  :

我6歲已入泳隊,四式都識,到而家最犀利係好式(色])

係喎唔記得阿老闆你係泳隊出身既添陰莖~陰莖~

釣魚郎 2010-09-04 11:58
引用第  11  樓  小魔女SOS  於  2010-09-04 11:03   發表的  :

係喎唔記得阿老闆你係泳隊出身既添陰莖~陰莖~

你唔好咁講啦,呢度好多釣魚人都係泳隊架

小魔女SOS 2010-09-04 12:00
引用第  12  樓  釣魚郎  於  2010-09-04 11:58   發表的  :

你呂好咁講啦,呢度好多釣魚人都係泳隊架

咁暫時我係知道老闆你一個之麻......

ymtchris 2010-09-06 10:01
隻手有嘥力呀.....   

查看完整版本: [-- 學游水影片_自由式 --] [-- top --]