查看完整版本: [-- 星期日假餌賽 --]

-> 2010-第二屆漁樂假餌盃 -> 星期日假餌賽 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

南方黑鯛 2010-08-27 07:56

星期日假餌賽

星期日(29號)假餌賽將至,希望當日釣手能帶上硬身餌袋,
方便帶回魚獲交去愛心列車,而順利送往安老院.
在此再次感謝龍大哥的封塘行動配合,當日一定個個玩得開心.

財叔 2010-08-27 10:32
祝比賽同送魚都圓滿成功           

奧比斯 2010-08-27 12:10
我都準備部大型拖車            再找多幾位幫手至得   

發記 2010-08-27 13:31
加油丫    

试水鸬鹚 2010-08-27 15:04
好行动,大力支持,预祝诸位丰收满载!!!           

joaoao 2010-08-27 15:55
多謝各位配合...福有油雞~~   

釣魚痴 2010-08-27 18:33

活活 2010-08-27 19:51
各位釣多d魚返黎孝敬長者~     

祝賽事順利圓滿....

peter_218 2010-08-27 20:57
祝圓滿成功   

魚珠魚寶 2010-08-27 21:01
我又唔識玩假餌.........又冇咩貢獻.........到時做吓啦啦隊算啦     

南方黑鯛 2010-08-27 23:41
引用第 10 樓 魚珠魚寶 於 2010-08-27 21:01 發表的 :
我又唔識玩假餌.........又冇咩貢獻.........到時做吓啦啦隊算啦      

好呵!唔使全男班入去女宿舍了!

查看完整版本: [-- 星期日假餌賽 --] [-- top --]