查看完整版本: [-- 我家大皇牛一 --]

-> 會員寫真館 -> 我家大皇牛一 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2010-08-24 21:31

我家大皇牛一

早前艾屎黨---總舵主個細仔(梓賀)彌月之喜,好多佢既屎黨都去飲番杯恭賀一下 !跟住上個星期高經理個仔仔--低經理(國正) 四歲又牛一,於是又去聚會一餐 ,咁........昨日(陰歷七月十四日 ) ,到我家大皇(艾隻鬼仔)14歲生核,一家三口去左一位好朋友開設既日本私房菜小館,大吃一餐以示慶祝囉 !好.......睇片! [attachment=104097]  總舵主個細仔(梓賀)彌月之喜,到賀既朋友們(1) [attachment=104098] 總舵主個細仔(梓賀)彌月之喜,到賀既朋友們(2)   [attachment=104099] 彌月之喜又點會少既雞旦!   [attachment=104100] 總舵主夫婦二人組同埋艾!   [attachment=104101] 高比同埋佢個乖乖!   好喇,跟住以下就係作日我家大皇牛一,比艾一家三口食左落肚既日本私房小菜勒! [attachment=104102]  [attachment=104103]   [attachment=104104]   [attachment=104105]   [attachment=104106] [attachment=104107] [attachment=104108]   [attachment=104109]  [attachment=104110]   [attachment=104111]   [attachment=104112]  [attachment=104113]

arrowtsang 2010-08-24 21:31
咁呢下,食日本菜當然好味啦 !其實艾昨日去呢間私房小店都係第一次光顧,店主兼廚子係艾一個好朋友,名叫--小郭,佢弄得一手好日本菜既原因好簡單,係所有手藝技術以及材料,亦源於日本之故 ,好.........又睇片!  [attachment=104114] 所有精品美食,全由小敦親自操刀! [attachment=104115] 日本刺身巧匠專用---黑鋼刃   [attachment=104116]心機の作!   [attachment=104117]  艾呢廷"飯桶"至愛---壽司,全日式技術及材料,一流品 [attachment=104118]私房菜店內,擺放上廚子小郭既超級模型--異獸,型呵! [attachment=104119]每隻異獸模型,平戈幾隻,隻隻3000蚊,貴戈幾隻,要成7000多蚊(mop)! 最後既係小郭快滿1歲既仔仔---終極異獸(希仔)既貼鋪玉照,小郭話呢隻係世上最最最得佢驚既怪獸喎! [attachment=104120] (如各位慾想往惠臨光顧,可pm艾,艾即轉交廚子小郭之手機號碼, 及小弟可能因而會有大量回佣 ,射射!)

華仔 2010-08-24 21:39
HAPPY     

魚珠魚寶 2010-08-24 21:43
丸長......你家公子都好識食喎.........難怪你成日要捱杯面養仔啦     

發記 2010-08-24 21:51
院長    你又要成好耐杯面啦    

爆箱ok 2010-08-24 21:51
本人認為(生蠔)最正       

肥仔 2010-08-24 22:45
好正呀~~~~~~~~~~~~~     

財叔 2010-08-24 22:46
恭喜恭吾       

1魚 2010-08-24 23:30
你地就好啦~咁多嘢食...我成日都係食麵線豆漿   

chon 2010-08-24 23:58
流晒口水添!   

Sam_Sam 2010-08-24 23:58
真係好正

zoo 2010-08-25 00:20
日本私房菜?       

釣魚痴 2010-08-25 00:38
...     

阿B 2010-08-25 00:39

青木 2010-08-25 01:59
       ...

路過... 2010-08-25 02:14
   正爆~

joaoao 2010-08-25 02:38
     顶你咩...貢正刀唔叫埋艾       [attachment=104130]

生仔 2010-08-25 10:02
做乜唔擺翻幾圍呀   

釣魚郎 2010-08-25 10:59
   日本私房菜?   

休渔琪 2010-08-25 11:10
     恭喜恭喜!

機車28 2010-08-25 17:39
咦! 釣到好野?去 ...............   
唔知得唔得呢!

peter_218 2010-08-25 21:31
恭喜,,,,        恭喜,,,

好好味喎...

查看完整版本: [-- 我家大皇牛一 --] [-- top --]