查看完整版本: [-- 請問有冇平靚正澳門酒店介紹 --]

-> 旅遊看世界 -> 請問有冇平靚正澳門酒店介紹 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ef1887 2010-08-12 18:17

請問有冇平靚正澳門酒店介紹

各位師兄師姐好
小弟想暑假閒日一家大細過"尼"玩兩日
請問有冇平靚正澳門酒店介紹.......((慳慳埋埋留番D錢錢呔椅))

謝謝

1魚 2010-08-12 18:28
我估計應該同旅行社訂比較平,好多時自己上門租價錢會貴得驚人

zoo 2010-08-12 18:30
澳門冇平酒店ga

機車28 2010-08-12 18:33
暑假佢地唔休做,人ga!
現在澳門很少過夜客的!很多都是玩一整天後便往它去了!因實在太貴!

1魚 2010-08-12 18:35
引用第  2  樓  zoo  於  2010-08-12 18:30   發表的  :
澳門冇平酒店ga   

黑沙環岐關酒店好似唔係好貴,不過最好都係有時間順便入珠海逛逛,住珠海比較便宜

zoo 2010-08-12 18:43
引用第  4  樓  1魚  於  2010-08-12 18:35   發表的  :

黑沙環岐關酒店好似唔係好貴,不過最好都係有時間順便入珠海逛逛,住珠海比較便宜

而家好似叫維港,專做國內客!

釣魚郎 2010-08-12 18:43
師兄最好同旅行社買套票會平d,或者打呢個電話佢專做酒店,我都係係報紙睇到,電話係(酒店王--澳門853-63086308.香港852-66996399.中國86--4008855332)   

發記 2010-08-12 18:50
黎我屋企住     我收平d你         

大家都有得去呔椅      

魚珠魚寶 2010-08-12 19:11
引用第  7  樓  發記  於  2010-08-12 18:50   發表的  :

大家都有得去呔椅        

一於去發記民宿住啦

ymtchris 2010-08-12 19:39
引用第  6  樓  釣魚郎  於  2010-08-12 18:43   發表的  :
師兄最好同旅行社買套票會平d,或者打呢個電話佢專做酒店,我都係係報紙睇到,電話係(酒店王--澳門853-63086308.香港852-66996399.中國86--4008855332)     

老板你真係幫手呀...

ef1887 2010-08-12 19:43
引用第  1  樓  1魚  於  2010-08-12 18:28   發表的  :
我估計應該同旅行社訂比較平,好多時自己上門租價錢會貴得驚人

收到....謝謝...1魚叔...

ef1887 2010-08-12 19:45
引用第  2  樓  zoo  於  2010-08-12 18:30   發表的  :
澳門冇平酒店ga   

吓...咁大獲.....典算...

joaoao 2010-08-12 19:52
     艾好少去爆房...唔多曉

ef1887 2010-08-12 19:53
引用第  3  樓  機車28  於  2010-08-12 18:33   發表的  :
暑假佢地唔休做,人ga!
現在澳門很少過夜客的!很多都是玩一整天後便往它去了!因實在太貴!

咁又係暑假是黃金擋期....一定大大刀.....
謝謝師兄...

ef1887 2010-08-12 19:55
引用第  4  樓  1魚  於  2010-08-12 18:35   發表的  :

""住珠海比較便宜"" 好提議....

ef1887 2010-08-12 19:58
引用第  6  樓  釣魚郎  於  2010-08-12 18:43   發表的  :

好清楚....多謝呀......唔該哂師兄....

ef1887 2010-08-12 20:01
引用第  7  樓  發記  於  2010-08-12 18:50   發表的  :

大家都有得去呔椅        

發哥....有得諗渦....兩大四細...包唔包早餐呀...

ef1887 2010-08-12 20:04
引用第  8  樓  魚珠魚寶  於  2010-08-12 19:11   發表的  :

一於去發記民宿住啦

發記民宿----->唔知包唔包早餐...

ef1887 2010-08-12 20:05
引用第  12  樓  joaoao  於  2010-08-12 19:52   發表的  :

禮貌兄真攪野....

jc 2010-08-12 21:03
引用第  12  樓  joaoao  於  2010-08-12 19:52   發表的  :

好少?? 即係有啦........[s:94]

arrowtsang 2010-08-12 23:21
引用第  19  樓  jc  於  2010-08-12 21:03   發表的  :

好少?? 即係有啦........[s:94]

好腳法----踢爆!哈哈! [attachment=103469]

Sam_Sam 2010-08-12 23:25
引用第  17  樓  ef1887  於  2010-08-12 20:04   發表的  :

發記民宿----->唔知包唔包早餐...

聽講都係自助早餐喎

引用第 6 樓 釣魚郎 於 2010-08-12 18:43 發表的 :

uncle 2010-08-13 00:57
暑假黃金檔期....貴到嘔...

ef1887 2010-08-13 01:07
呀禮貌兄都幾多仇家渦...     

ef1887 2010-08-13 01:09
引用第  21  樓  Sam_Sam  於  2010-08-12 23:25   發表的  :

聽講都係自助早餐喎

咁正.....

ef1887 2010-08-13 01:11
引用第  23  樓  uncle  於  2010-08-13 00:57   發表的  :
暑假黃金檔期....貴到嘔...   

睇尼都係長州兩日遊經濟D....

財叔 2010-08-13 01:42
引用第  26  樓  ef1887  於  2010-08-13 01:11   發表的  :

睇尼都係長州兩日遊經濟D....

錢係揾尼洗,人係做尼睇,一次半次。等D家人開心下、就係番到那C兄

活活 2010-08-13 11:52
暑假期間一般澳門酒店價錢的確好似d師兄講好貴. 如果想經濟少少都系聽1魚叔講. 不過阿師兄拖住4個細路過關都幾麻煩就真. 或者你先check左旅行社價錢先決定啦, ((強烈建議你最好系訂星期一到星期四既房, 一般都會平d ga) 平有平住, 貴有貴住.    

ef1887 2010-08-13 19:47
引用第  27  樓  財叔  於  2010-08-13 01:42   發表的  :

錢係揾尼洗,人係做尼睇,一次半次。等D家人開心下、就係番到那C兄

財叔....多謝賜教....
做咗兩個月量地官呀....9月中先有野做...冇法啦...咪樣樣慳D囉...

ef1887 2010-08-13 19:51
引用第  28  樓  活活  於  2010-08-13 11:52   發表的  :
暑假期間一般澳門酒店價錢的確好似d師兄講好貴. 如果想經濟少少都系聽1魚叔講. 不過阿師兄拖住4個細路過關都幾麻煩就真. 或者你先check左旅行社價錢先決定啦, ((強烈建議你最好系訂星期一到星期四既房, 一般都會平d ga) 平有平住, 貴有貴住.      

謝謝活活師兄提點

查看完整版本: [-- 請問有冇平靚正澳門酒店介紹 --] [-- top --]