查看完整版本: [-- 解毒篇 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 解毒篇 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3  >>  Pages: ( 3 total )

魚珠魚寶 2010-08-05 11:13

解毒篇

近日既天氣非常悶熱.........每日氣温都高達30幾度.........真係熱到.......有見及此我乳豬魚煲今晚又準備同你地玩吓遊戲.........一來太熱冇去釣魚都唔會噤悶........二來今次遊戲既獎品有解毒功效........嗱就係佢啦 [attachment=102568] .........唔洗驚..........唔係龜刺身喎........只係同佢有關既食品啫.........第1名海天堂現金卷100元......2,3名各得50元現金卷.......如果你真係噤怕龜.........可以選擇飲涼茶都得既..........如果要參加就回帖列明報名<至晚上8時>........遊戲約在晚上9時開始.........期待你的參與

joaoao 2010-08-05 11:22
海天堂現金卷100元          報名!!

冇约汗走路咩?! [attachment=102569]  

釣魚郎 2010-08-05 11:22
我報名..............撐珠姐...............             

沙立皇 2010-08-05 11:32
[attachment=102570] 無性趣

ymtchris 2010-08-05 11:35
都可以喎....

小魔女SOS 2010-08-05 11:40
明知估唔到 我都報名我都要撐吓師姐先 不過多口問句澳門有海天堂既咩係邊樹架

我又報名..............撐珠姐...............錫珠姐  ............艾珠姐......

騙人布 2010-08-05 12:15
報名先~~預埋我一份~~

zoo 2010-08-05 13:08
大俠龜靈膠?       

月兒 2010-08-05 13:38
報下名先~

muito 2010-08-05 13:51
珠姐, 我又來報名.

那貓 2010-08-05 14:13
實食無痴牙,,,,我報名   

premium 2010-08-05 16:29
今晚返夜添     

亞枝 2010-08-05 17:41
玩下啦!希望冇上次咁悶就好囉.   

peter_218 2010-08-05 19:03
無性趣 明知估唔到   

活活 2010-08-05 19:51
唔得閑呀,  

arrowtsang 2010-08-05 20:45
[attachment=102574]      

魚珠魚寶 2010-08-05 20:51
?? 講吓今晚有D咩參賽者先......1 冇禮貌 2 釣魚郎 3 YMTCHRIS 4?? 小魔女sos 5 藍玫瑰 6 騙人布 7 月兒 8 muito 9 那貓 10 亞枝 11 arrowtsang 12沙立皇 ?? ......好啦9.準時開始

ymtchris 2010-08-05 20:59
引用第  17  樓  魚珠魚寶  於  2010-08-05 20:51   發表的  :
   講吓今晚有D咩參賽者先......1 冇禮貌 2 釣魚郎 3 YMTCHRIS 4   小魔女sos 5 藍玫瑰 6 騙人布 7 月兒 8 muito 9 那貓 10 亞枝 11 arrowtsang    ......好啦9.準時開始

咁快d啦, 人地好心急呀...

魚珠魚寶 2010-08-05 21:01
今次遊戲會分3個回合..........其中有2個回合因為有網友話好玩 ..........所以今次都係玩返........每個回合都要細心睇遊戲規則啊............ ..........PART1。。。。下面有幾組食品。。。。請選擇較貴既。。。。每題+10分。。。。答錯冇分。。。。。。頭5名答中既依次序+分。。。。即第1位答中而全對者滿分後+5。。。。第2位+4。。。。。如此類推。。。。

ymtchris 2010-08-05 21:02
引用第  19  樓  魚珠魚寶  於  2010-08-05 21:01   發表的  :
今次遊戲會分3個回合..........其中有2個回合因為有網友話好玩 ..........所以都係玩返........每個回合都要細心睇遊戲規則啊............   

嗱嗱林啦....

joaoao 2010-08-05 21:20
答:A1    B2    C2    D1    E3

沙立皇 2010-08-05 21:24
[upload=1] a1.b2.c2.d1.e1

騙人布 2010-08-05 21:25
A1    B2    C1    D1    E3

沙立皇 2010-08-05 21:43
[attachment=102615] [attachment=102615] a1.b2.c2.d1.e1

arrowtsang 2010-08-05 21:52
A1    B2    C2    D1    E3

活活 2010-08-05 22:06

A-X, B-X, C-X, D-X, E-X

因為d相全部都系..XXXXXXXXXXXX 呀~

小魔女SOS 2010-08-05 22:13
引用第  26  樓  活活  於  2010-08-05 22:06   發表的  :

A-X, B-X, C-X, D-X, E-X

因為d相全部都系..XXXXXXXXXXXX 呀~

睇唔到

itit 2010-08-05 22:20
無语   

魚珠魚寶 2010-08-05 22:34
因為網絡問題........有D參加者連相都睇唔到............冇辦法啦唯有未答既稍後再答......... 不過規則不變.......我都希望能夠繼續遊戲

鬼妞 2010-08-06 05:32
寶珠妹妹加油!!~~      ~~

muito 2010-08-06 10:22
珠姐, 我琴晚以為我報遲左名, 你唔俾我參加, 將d圖都變成左xxx添,
今朝一起身先知, 因為你的帖的關係, 成三十幾萬人圍過來.
我的答案係: A1, B2, C2, D2, E3,    

小魔女SOS 2010-08-06 10:31
今日再玩答案係~~~~A1~ B2~ C2~ D1~ E3

華仔 2010-08-06 12:33
錯過咗添

魚珠魚寶 2010-08-06 13:45
今晚9.繼續遊戲........PART1已經進行中.........請參加者盡怏答題喔 ..........

A1; B2; C2; D1; E3  

活活 2010-08-06 14:25
A1, B2, C2, D1, E3

支持下阿表嬸, 陪玩......

muito 2010-08-06 16:32
你地係唔係偷睇過答案的,
個個都係A1, B2, C2, D1, E3.

財叔 2010-08-06 19:02
次次都冇我份。        我今晚報名。上两次都話我錯,今次        唔該   

魚珠魚寶 2010-08-06 19:10
不如噤啦...........8.30之前有回帖答題既今晚一齊玩啦 .............仲有吖就算睇人都冇用........真正既答案冇人知..........而且每題只有1次機會.........你地一回帖就會計分...........我會於8.30後宣佈PART 1你地既分數

那貓 2010-08-06 20:01
無辦法嗱,為有出貓, copy
答:A1    B2    C2    D1    E3

生仔 2010-08-06 20:16

a1   b2   c2   d1   e3

魚珠魚寶 2010-08-06 20:52
PART1既答案<<<<<A1  B2  C1   D1  E3  >>>>全部以袋袋超市價格為準...... 分數係Joaoao 45分.......沙立皇34分......騙人布53分.....丸長42分.....律師31分......小魔女40分......藍玫瑰40分......活活40分.......那貓40分.......小生40分..........唔好灰心..........仲有兩個回合玩.........加油喔

小魔女SOS 2010-08-06 21:02
Joaoao 45分.......騙人布53分.....   女人塞慣平掃慣貨都唔夠你兩個大男人眼利   

魚珠魚寶 2010-08-06 21:02
PART2找錯處........5幅圖.......每幅5個錯處......每1錯處10分......頭5位依次加分.......時限30分中.....只可答1次.......冇答當棄權.....

魚珠魚寶 2010-08-06 21:08
開始了

財叔 2010-08-06 21:22
珠姐姐我等左好內都唔見你發帖,原來你放返左上一个帖內。我去到都比人古得七七八八。    又要等下次。       

joaoao 2010-08-06 21:24
    [attachment=102746]  [attachment=102747]  [attachment=102748]  [attachment=102749]  [attachment=102750]

..

活活 2010-08-06 21:28
答案~~~~     

查看完整版本: [-- 解毒篇 --] [-- top --]