查看完整版本: [-- 7.11愛心光碟! --]

-> 2010-皇者慈善基金塘釣賽 -> 7.11愛心光碟! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2010-07-29 20:50

7.11愛心光碟!

拿拿拿,即係拱樣,由於小弟日來生意仔方面稍忙,秒秒鍾幾佰萬上落咁上下 以致由高橋會館攝製隊精心泡製出澳門漁樂網皇者慈善基金塘釣大賽義賣用途既愛心光碟一早就交左貨,我而家先開惦公告,係度sorry番大家先  ,大家見到我呢張惦之後,煩請去澳門島野釣具ShimanoMacau親身領取,以下係一眾訂左碟既兄長名單:海狗X1,沙立皇X5,無禮貌X1,小小釣手X2,活活X1,釣魚郎X1,藍玫瑰X1,魚力發電X1,.ymtchrisX1,ken.....X1,阿BX1,popoX1,鍇SIR(itit)X1,神X1,華仔X1,大麻康X1,kelvin12X1,龍哥X1,看海X1,發記X1,細犬X1,king 2X1,肥仔X1,叔你個叔叔X1,zooX1,.車人X1,車人老友X1,白立(池哥) X1,華安哥X3,枝哥X1,同埋超級靚仔---院長(即係我自己X1);拿拿拿,又即係拱樣,禮多人不怪,再次唔居細亞高橋會館   [attachment=101846] 成班師父同埋澳門島野釣具ShimanoMacau--Sam哥輝哥 [attachment=101847]    ,以及對是次支持此愛心行動的所有弟兄姊妹,亞姨亞嬸,多謝晒,射射您們喇!  [attachment=101848]

joaoao 2010-07-29 20:58
笑斗       

服部半藏 2010-07-29 21:00
支持         

arrowtsang 2010-07-29 21:02
留!

活活 2010-07-29 21:02
拿拿拿,又即係拱樣播, 數還數路還路, 阿院長你秒秒上落點止幾百萬呀, 出一次貨都億億聲啦, 既然你遲左交貨就要賠翻d訂wor. 射射全乳宙最最最鬼靚仔既院長先.  

魚珠魚寶 2010-07-29 21:07
一場誤會........喺網到訂左.........冇喺現場俾錢........而家冇我粉啦

joaoao 2010-07-29 21:11
引用第  5  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-29 21:07   發表的  :
一場誤會........喺網到訂左.........冇喺現場俾錢........而家冇我粉啦   

見你貢有善心...艾决定让左艾果張俾礼....D錢入俾爱心基金..好吗

魚珠魚寶 2010-07-29 21:16
好啦

春魚 2010-07-29 21:23
幾時放影   

沙立皇 2010-07-29 21:29
引用第  6  樓  joaoao  於  2010-07-29 21:11   發表的  :

見你貢有善心...艾决定让左艾果張俾礼....D錢入俾爱心基金..好吗

我有五隻,咁我比反隻你啦

joaoao 2010-07-29 21:33
引用第  9  樓  沙立皇  於  2010-07-29 21:29   發表的  :

我有五隻,咁我比反隻你啦

巧呀

viva 2010-07-29 21:50
             gogogo

DEO 2010-07-29 22:44
善有善報~~~好榜樣^^

阿B 2010-07-29 22:50
     收到.......

發記 2010-07-29 23:06
好好

小小釣手 2010-07-29 23:38
唔該晒

亞神 2010-07-30 00:08
早幾日第一時間攞左lu

魚力發電 2010-07-30 00:20
支持   

亞枝 2010-07-30 00:26
   吾該曬   

itit 2010-07-30 00:27
好样的   

海狗 2010-07-30 03:31
笑斗.........     

機車28 2010-07-30 08:09
好事唔怕做!       

ymtchris 2010-07-30 09:14
知道呀....

車人 2010-07-30 09:30
收到....唔該

華仔 2010-07-30 09:34
OK收到   

elsa1218 2010-07-30 10:24
支持     

釣魚郎 2010-07-30 10:32
       地除

青木 2010-07-30 21:19
支持   

爆箱ok 2010-09-01 23:26
支持     

查看完整版本: [-- 7.11愛心光碟! --] [-- top --]