查看完整版本: [-- 25號慈善塘釣賽尚餘名額 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 25號慈善塘釣賽尚餘名額 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

南方黑鯛 2010-07-20 22:19

25號慈善塘釣賽尚餘名額

為籌得更多善款,有意參加者可繼續接受報名.
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=36185

arrowtsang 2010-07-20 22:23
[attachment=101067]          

發記 2010-07-20 22:29
院長  地震師傅   同  釣魚痴師叔     點可以冇我呢      我報名....

南方黑鯛 2010-07-20 22:32
引用第 2 樓 發記 於 2010-07-20 22:29 發表的 :
院長  地震師傅   同  釣魚痴師叔     點可以冇我呢      我報名....

多謝參加.

春魚 2010-07-20 23:19
發記    今次攞個冠軍威俾院長睇     

春魚 2010-07-20 23:24
有地震大師係度我又吾使蒂撈PLAY   

發記 2010-07-21 05:48
引用第  4  樓  春魚  於  2010-07-20 23:19   發表的  :
發記    今次攞個冠軍威俾院長睇       

我要囉院長戈支  白色地拖棍    

南方黑鯛 2010-07-21 07:47
引用第 5 樓 春魚 於 2010-07-20 23:24 發表的 :
有地震大師係度我又吾使蒂撈PLAY   

.作釣過程必須單獨完成.中魚到撈魚上水均不能得到任何形式之幫助

joaoao 2010-07-21 12:43
             顶一下!!

釣魚郎 2010-07-21 13:54
    頂一下      

elsa1218 2010-07-21 15:11
報名     

FM 2010-07-21 16:06
要反工   

arrowtsang 2010-07-21 19:17
   線腳會限長短嗎?我好喜用1cm長子線,魚吃深了粗母線,就不怕磨斷1.2幼腳,打這些鬼屎招可以嗎?      可以用橡膠或彈簧卸力嗎?     

台灣仔 2010-07-21 19:27
引用第  12  樓  arrowtsang  於  2010-07-21 19:17   發表的  :
   線腳會限長短嗎?我好喜用1cm長子線,魚吃深了粗母線,就不怕磨斷1.2幼腳,打這些鬼屎招可以嗎?      可以用橡膠或彈簧卸力嗎?       

好辦法,我諗我要試試,上次中9口斷9口,得零分

亞枝 2010-07-21 19:36

頂頂

zoo 2010-07-21 19:36
引用第  12  樓  arrowtsang  於  2010-07-21 19:17   發表的  :

我會用長柄鈎!

peter_218 2010-07-21 20:03
顶.顶   

太子 2010-07-21 20:13
Sorry!冇空!

arrowtsang 2010-07-21 20:13
引用第  14  樓  亞枝  於  2010-07-21 19:36   發表的  :

頂頂

我呢個回覆,唔係唱反調,鬼鼠野?我識大把啦!簡直多到10日都講唔曬!咪在本茅屎皇面前班門弄斧,同時提醒下D朋友,需則魚樂娛樂,但有比賽含義,公平競技心服口服好D!明白冇? 好多時D人,為拿什麼冠軍虛名,走小路、搞鬼屎、挑字蚤, 可憐,可笑!

魚珠魚寶 2010-07-21 20:18
我都知你呢個<<<茅屎皇>>>>諗D屎坑橋係想嚇吓D蠱惑仔啫..........    放心啦......為慈善.......冇人搞鬼鼠嘅

viva 2010-07-21 22:35
       院长兄   你敢认         我呢個回覆,唔係唱反調,鬼鼠野?我識大把啦!簡直多到10日都講唔曬!咪在本茅屎皇面前班門弄斧,同時提醒下D朋友,需則魚樂娛樂,但有比賽含義,公平競技心服口服好D!明白冇?  好多時D人,為拿什麼冠軍虛名,走小路、搞鬼屎、挑字蚤,  可憐,可笑!              你太牛了  

南方黑鯛 2010-07-21 23:35
引用第 10 樓 elsa1218 於 2010-07-21 15:11 發表的 :
報名      

多謝參加!

南方黑鯛 2010-07-21 23:37
引用第 12 樓 arrowtsang 於 2010-07-21 19:17 發表的 :
   線腳會限長短嗎?我好喜用1cm長子線,魚吃深了粗母線,就不怕磨斷1.2幼腳,打這些鬼屎招可以嗎?       可以用橡膠或彈簧卸力嗎?      

,不少於6吋長度

leocheong 2010-07-22 13:58

沒空ar !

華仔 2010-07-23 14:32
報名呀   

查看完整版本: [-- 25號慈善塘釣賽尚餘名額 --] [-- top --]