查看完整版本: [-- 有關於(皇者慈善基金釣魚大賽)影片 --]

-> 影 視 天 地 -> 有關於(皇者慈善基金釣魚大賽)影片 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

cookie蒜 2010-07-20 21:51

有關於(皇者慈善基金釣魚大賽)影片

同大家吹下水先..再過一天大家就可以重揾小小片段,經過這個星期,影片已經做好了...但係我地ga中國語言文化實在太多(粗口),好似蒜子話齊,要加do音都好麻煩,因為實在太多,所以決定剪,但係剪左佢又冇左好多精彩片段,大家話剪還是唔剪呢...

沙立皇 2010-07-20 21:58
中國文化     

cookie蒜 2010-07-20 22:02
引用第  1  樓  沙立皇  於  2010-07-20 21:58   發表的  :
中國文化       

有呢類文化講句説話都有力d...

發記 2010-07-20 22:04
唔洗啦.....cut左      就冇灑戈種 精髓

arrowtsang 2010-07-20 22:07
       dodo..... dodo........do .......do....dodododo...dodo........!            

cookie蒜 2010-07-20 22:08
好..就聽你發記話....

魚珠魚寶 2010-07-20 22:12
唔知邊位人兄最有中國文化水平呢     

arrowtsang 2010-07-20 22:14
引用第  6  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-20 22:12   發表的  :

應該係.........我師公!

阿B 2010-07-20 22:14
一定要原裝正版先係正貨....       

1魚 2010-07-20 22:19
咁封面註明話係成人刊物,兒童禁止觀看咪得囉     

那貓 2010-07-20 22:20
呢d系熟形容詞範疇,增加泵椅時之氣勢,如割線跑椅,威力更大.*&^#*!**#   

chaofish 2010-07-20 22:23
粗暴語言,,係較控制(在男人世界)

梁爽 2010-07-20 22:24
唔cut     有feel D

私人真藏可以唔使既,但係網上播放喎....就可能要      除非申請為非實質文化遺產...     

cookie蒜 2010-07-20 22:53
引用第  4  樓  arrowtsang  於  2010-07-20 22:07   發表的  :
       dodo..... dodo........do .......do....dodododo...dodo........!              

院長真利害,成條片d人聲係,我do..do..do...睇住呀do..do..do..do..do..do..do..do..do..do..do..do..

cookie蒜 2010-07-20 22:54
引用第  6  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-20 22:12   發表的  :

當然係d師父輩果d....

cookie蒜 2010-07-20 22:57
引用第  9  樓  1魚  於  2010-07-20 22:19   發表的  :
咁封面註明話係成人刊物,兒童禁止觀看咪得囉       

魚叔係得ga...列作三級

沙立皇 2010-07-20 23:00
唔會係我,因為我文化水平好高     

cookie蒜 2010-07-20 23:04
試過cut左聲加音效係冇咁好睇,剪左又太浪費,就全音放送啦...轉換影片都要幾個鐘頭以上,大家稍等,.明晚有片頭睇啦..DVD方面再過幾天盡快做妥給大家回家細味經典場面....請留意最漁網最新發佈

cookie蒜 2010-07-20 23:06
引用第  17  樓  沙立皇  於  2010-07-20 23:00   發表的  :
唔會係我,因為我文化水平好高       

皇師父應被列作文化人仕

春魚 2010-07-20 23:10
中國文化

華仔 2010-07-20 23:42
引用第  13  樓  藍玫瑰  於  2010-07-20 22:24   發表的  :
私人真藏可以唔使既,但係網上播放喎....就可能要      除非申請為非實質文化遺產...       

O.M.G

itit 2010-07-21 09:09
do do do do do do      chinese cultural   

ymtchris 2010-07-21 09:13
支持原汁原味既廣東文化呀, 應該不作修剪, 睇下邊位師傅文化水平高一點嗎.....

釣魚痴 2010-07-21 09:48
幸若高兄     

奧比斯 2010-07-21 09:56
増加..............中國文化遺產......獎項    

看邊位c兄最高     可獲獎le     

看海 2010-07-21 12:35
   文化遺產,產產產,歡聲中的do do do     

釣魚郎 2010-07-21 13:46
要留,咁等於中國功夫要吐氣哎出來先有氣勢             

FM 2010-07-21 15:54
澳門鄉下話     

查看完整版本: [-- 有關於(皇者慈善基金釣魚大賽)影片 --] [-- top --]