查看完整版本: [-- 快D報名........角逐遊戲天王 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 快D報名........角逐遊戲天王 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魚珠魚寶 2010-07-12 21:51

快D報名........角逐遊戲天王

之前同大家已經做左兩次Warm Up.........相信你地已經準備好玩我既遊戲啦啩 ..........上次「釣點競猜」既遊戲送出左紅洒三枝.......基於酒呢樣野並唔係個個都啱.......所以今次我另外準備左D好野送俾勝出既4位遊戲天王........就係大人細路都啱飲既靚湯 ...........不過唔係亞二嗰隻吓 ...........東方紅既靚湯即飲包4選1(鯊魚骨鮑絲响螺炖雞,,,,鱷魚肉炖川貝,,,,,花旗蔘田七炖雞,,,,,,,,海底椰川貝炖豬展) ,,,,,,,,另外更增設終極搞笑大獎→GODIVA朱古力一盒由我揀出最搞笑既5位再由參加者投票 .........基於上次遊戲有人話趕唔切報名.........所以由而家到明天下午四點我都歡迎大家報名參加 P.S.遊戲明晚8:00開始,,,,,,,,,,切勿錯過.......是次遊戲為娛樂大家........希望大家玩得開開心心

小魔女SOS 2010-07-12 21:53
好~~~師姐我報名 咁洗唔洗依加柬定要邊款架

發記 2010-07-12 21:59
我報名       

路過... 2010-07-12 22:02
   好!報名先~

那貓 2010-07-12 22:04
上次走左雞,今次要拿拿林報名啦   

騙人布 2010-07-12 22:10
多人混戰我又玩

arrowtsang 2010-07-12 22:18
[attachment=99843] [attachment=99844] [attachment=99843]  

kelvin12 2010-07-12 22:18
我幫皇伯報名..不過佢玩..獎品就我要     

魚珠魚寶 2010-07-12 22:23
引用第  7  樓  kelvin12  於  2010-07-12 22:18   發表的  :
我幫皇伯報名..不過佢玩..獎品就我要       

啊皇伯你大戰完怪獸未吖.........

南水黑毛 2010-07-12 22:30

沙立皇 2010-07-12 22:47
     打龜呀

.....報名

春魚 2010-07-12 23:19
上次等到訓著,.....報名   

細犬~ 2010-07-12 23:26
我又報名先   

無旺管 2010-07-12 23:31
C姐真有心!

掌佬 2010-07-12 23:32
報名       

活活 2010-07-12 23:33
有咩工我可以報名ga?

joaoao 2010-07-12 23:38
靚湯....I 報名               
[attachment=99870]  [attachment=99870]  [attachment=99870]

魚珠魚寶 2010-07-12 23:48
啊活大夫今次唔係玩估釣點啦 你一於擔當呢個急救師啦又玩埋一份   

itit 2010-07-12 23:57
引用第  10  樓  沙立皇  於  2010-07-12 22:47   發表的  :
     打龜呀

等了一天

FM 2010-07-13 00:23

活活 2010-07-13 00:39
引用第  18  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-12 23:48   發表的 回 16樓(活活) 的帖子 :
啊活大夫今次唔係玩估釣點啦 你一於擔當呢個急救師啦又玩埋一份     

急救師?okay 呀,我專醫死人兼不負責任添。

海狗 2010-07-13 01:02
我又玩.........     

忍者引魚 2010-07-13 01:37

type72 2010-07-13 01:47

亞枝 2010-07-13 03:14
寶珠妹真有計  咁快吸納左咁多俊男壯丁         
受埋老人家玩得吾得呀

豬兜冲@ 2010-07-13 03:24

魚珠魚寶 2010-07-13 04:32
亞枝哥.........帶頭報名既係師姐嚟.........證明絕對冇年齡........性別界限.......玩遊戲仲好啦..........唔好玩我啦

看海 2010-07-13 06:16
   吾看海住,報名先

蓝天 2010-07-13 06:53
報名先

笑小草 2010-07-13 07:31

ymtchris 2010-07-13 09:09
釣點? 我唔地鎚喎......     

釣魚郎 2010-07-13 10:49
   我又報     

財叔 2010-07-13 13:36
姐姐:我又想玩?得唔得?     

ymtchris 2010-07-13 14:09
咁樣子呀......
我都報啦.......     

premium 2010-07-13 14:18
報名呀       

太子 2010-07-13 14:36
報名唔該!試吓都好啦!   

魚珠魚寶 2010-07-13 17:14
各位........而家係下午5...........距離遊戲仲有3個鐘..........記得晚上8.開始.......而家喺度公佈今次參加呢個遊戲既朋友先(1.小魔女  2.發記   3.路過   4.那貓    5.騙人布   6.藍玫瑰    7.春魚   8.細犬    9.十八代掌老   10.活活   11.冇禮貌   12.海狗    13.枝哥   14.看海    15.藍天   16.ymtchris     17.釣魚郎    18.財叔     19.premium       20.太子      21.丸長   22.忍者引魚   23沙立皇 )               仲有幾位係有覆帖但冇明確報名既朋友 (   kelvin 12       南水黑毛      無旺管   itit      fm         type72     豬兜沖     笑小草   )如果都想一齊玩遊戲.......截至7.30請留帖或pm都可以..........但除左以上人仕外.........其它網友都想join就冇辦法啦............下次請旱    

arrowtsang 2010-07-13 17:50
引用第  37  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-13 17:14   發表的  :
各位........而家係下午5...........距離遊戲仲有3個鐘..........記得晚上8.開始.......而家喺度公佈今次參加呢個遊戲既朋友先(1.小魔女  2.發記   3.路過   4.那貓    5.騙人布   6.藍玫瑰    7.春魚   8.細犬    9.十八代掌老   10.活活   11.冇禮貌   12.海狗    13.枝哥   14.看.......

我又想........... [attachment=99915] 我而家先報名參加!  [attachment=99916]  可以嗎? [attachment=99917]

黑立全 2010-07-13 19:37
無得玩     

查看完整版本: [-- 快D報名........角逐遊戲天王 --] [-- top --]