查看完整版本: [-- 如果你已經估到既話...........證明你有天分做遊戲天王 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 如果你已經估到既話...........證明你有天分做遊戲天王 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魚珠魚寶 2010-07-10 10:51

如果你已經估到既話...........證明你有天分做遊戲天王

(THE KING OF THE GAME ) 係小妹既新作..........初步計劃已經完成 ..........如果閣下自認眼力.觸覺都異於常人就切勿錯過我將為大家推出既遊戲啦...........以下係一個小小既測試.........來吧.......... Let's  warm  up 由圖1開始慢慢睇?去..........如果你從圖1已經估到既話你已經坐定粒六 .........圖2估到你都係絕不平凡 ..........圖3估到就確有實力 .........圖4先估到就勉強合格 ...........要睇最後圖5既話就真係

高比 2010-07-10 10:56
去到最後戈張我都估唔到,我係遊戲癲王   

魚珠魚寶 2010-07-10 10:57

ymtchris 2010-07-10 11:04
好似101喎.....   

騙人布 2010-07-10 11:08
估唔到呀 有無第六張圖添呀   

chon 2010-07-10 11:17

春魚 2010-07-10 11:21
101?

釣魚郎 2010-07-10 11:24
     由1至3太細..........係蝦我呢個老眼昏花   

沙立皇 2010-07-10 11:30
[attachment=99455]

ymtchris 2010-07-10 11:32
引用第  7  樓  釣魚郎  於  2010-07-10 11:24   發表的  :

老板, 蝦你細係假既, 你老花就係千真萬確.....

魚珠魚寶 2010-07-10 11:33
引用第  7  樓  釣魚郎  於  2010-07-10 11:24   發表的  :

]邊個蝦郎老大.........你用咪睇得清楚D囉..........你冇眼力啫.....有觸覺搭救

魚珠魚寶 2010-07-10 11:36
引用第  8  樓  沙立皇  於  2010-07-10 11:30   發表的  :
有點亂

啊皇爺你成日都話有點亂.........亂得過兩條魚絲搭埋一齊

沙立皇 2010-07-10 11:39
引用第  12  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-10 11:36   發表的  :

啊皇爺你成日都話有點亂.........亂得過兩條魚絲搭埋一齊

一要我林野我就好亂,因我志雙底

釣魚郎 2010-07-10 11:46
引用第  10  樓  ymtchris  於  2010-07-10 11:32   發表的  :

老板, 蝦你細係假既, 你老花就係千真萬確.....

亞慈善善心無殺傷力竹主人,我係話1至3d圖片太細,我無話我認細,老花唔怕認,我知你視力好.........唔通學你釣魚每次蕉左都眼定定

釣魚郎 2010-07-10 11:53
引用第  11  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-10 11:33   發表的  :

]邊個蝦郎老大.........你用咪睇得清楚D囉..........你冇眼力啫.....有觸覺搭救

亞師姐我1觸覺遲鈍.....每次中魚要魚扯我魚絲我先抽杆.....2係無物用腦...因為係腦細出海釣魚比較少研究水流等等......

ymtchris 2010-07-10 12:02
引用第  14  樓  釣魚郎  於  2010-07-10 11:46   發表的  :

亞慈善善心無殺傷力竹主人,我係話1至3d圖片太細,我無話我認細,老花唔怕認,我知你視力好.........唔通學你釣魚每次蕉左都眼定定

因為我要眼定定咁望住你點蕉呀......

ymtchris 2010-07-10 12:07
引用第  15  樓  釣魚郎  於  2010-07-10 11:53   發表的  :

亞師姐我1觸覺遲鈍.....每次中魚要魚扯我魚絲我先抽杆.....2係無物用腦...因為係腦細出海釣魚比較少研究水流等等......

老板, 我就係敬重你為人老實呀, 肯勇於承認遲鈍及腦細......, 細佬向你致敬.....
不過你真係老細喎......

釣魚郎 2010-07-10 12:09
引用第  16  樓  ymtchris  於  2010-07-10 12:02   發表的  :

因為我要眼定定咁望住你點蕉呀......

相信都無物機會啦.......同你出幾水,你都一心歸於我佛...........四大皆空叫你估圖,又係度灌水

viva 2010-07-10 12:46

財叔 2010-07-10 13:47

arrowtsang 2010-07-10 15:34
   亞寶珠大小姐,涯,,,,,,,比妳搞死咯!    [attachment=99566] [attachment=99566]  

魚珠魚寶 2010-07-10 16:30
啊丸長............講眼力你又多人2隻眼 ..........講觸(角)你肯定有啦...........唔好托腮住 ..........一於洗定個Pat Pat争坐遊戲天王個位啦   

peter_218 2010-07-10 17:33

FM 2010-07-10 17:48

看海 2010-07-10 17:55
一定係101,因十日前上過,前帖都有師兄估,但不確定     

華仔 2010-07-10 17:58
冇有估到

看海 2010-07-10 18:02
各師兄你地話,{{{上過}}}嘅嘢多數記得(除左老婆問果時就例外)               

活活 2010-07-10 18:21

就系咯.

premium 2010-07-10 18:56

joaoao 2010-07-10 19:13
         老眼昏花

查看完整版本: [-- 如果你已經估到既話...........證明你有天分做遊戲天王 --] [-- top --]