查看完整版本: [-- 支持發記 --]

-> 2010-皇者慈善基金塘釣賽 -> 支持發記 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小休 2010-07-02 23:00

支持發記

此次比賽如果發記羅冠軍本人贊助一支大磯540二号尾魚竿(用过幾次)[

南水黑毛 2010-07-02 23:01

muito 2010-07-02 23:07

發記, 你要加油呀.   win左有大竿收呀

發記 2010-07-02 23:07
多謝  休師傅  支持          

我會加油嫁              

arrowtsang 2010-07-02 23:08
引用樓主小休於2010-07-02 23:00發表的 支持發記 :
此次比賽如果發記羅冠軍本人贊助一支大磯540二号尾魚竿(用过幾次)[

亞發記今水羅冠軍,艾又贊助一支 [attachment=98690] [attachment=98690]   [attachment=98689] [attachment=98690] [attachment=98690]  欏你命3000

魚珠魚寶 2010-07-02 23:10
有人SPONSER,,,,,,,,,,,發記大師 充滿力量啦   

梁爽 2010-07-02 23:17
發記    加油啊

1魚 2010-07-02 23:17
阿發記冠軍,我贊助G4

咬鉛兩包

小休 2010-07-02 23:21
      各位比賽師父助發記為快樂之本等佢收支竿了基金又有收入了       

路過... 2010-07-02 23:31
咁要做野囉!發記你要識做啦!!

鳥屎太郎 2010-07-02 23:34

騙人布 2010-07-02 23:41
加油呀   

細犬~ 2010-07-02 23:48
A_A   發記你就開心啦=]   一齊加油

1魚 2010-07-02 23:50
自古英雄出少年呀發記
你睇吓我地海狗大師,四年前磯釣賽一役,全場最令人白眼一位,我都算慧眼識英雄,加入同一隊,比賽時我同另一位選手,三個人選了一個內灣,我站在最裡面,我用最毒辣的一招趕立入狗巷打餌法,引一群大立魚入來內灣,之後大家你一條我一條咁樣,當日榮獲全場隊制總冠軍,海狗大師更獲得個人總冠軍,自此一役,海狗大師的美名揚威國際,響徹雲霄,全中國有誰不識
加油呀發記     

台灣仔 2010-07-02 23:59
發記加油       

viva 2010-07-03 00:00

沙立皇 2010-07-03 00:07
[attachment=98693]  [attachment=98692]  [attachment=98691]
引用第  13  樓  1魚  於  2010-07-02 23:50   發表的  :
自古英雄出少年呀發記
你睇吓我地海狗大師,四年前磯釣賽一役,全場最令人白眼一位,我都算慧眼識英雄,加入同一隊,比賽時我同另一位選手,三個人選了一個內灣,我站在最裡面,我用最毒辣的一招趕立入狗巷打餌法,引一群大立魚入來內灣,之後大家你一條我一條咁樣,當日榮獲全場隊制總冠軍,海狗大師更獲得個人總冠軍,自此一役,海狗大師的美名揚威國際,響徹雲霄,全中國有誰不識
加油呀發記       

海狗.......大師.....佢好止唔識釣魚架喎

春魚 2010-07-03 00:13

FM 2010-07-03 00:34
加油     

奧比斯 2010-07-03 00:40
發記小心..........     

你得冠軍....1魚帶一隊精英G4來搞你......快走呀.............       

看海 2010-07-03 00:54

joaoao 2010-07-03 01:40
發記    明日之星!!!     

發記 2010-07-03 02:12
引用第  4  樓  arrowtsang  於  2010-07-02 23:08   發表的  :

亞發記今水羅冠軍,艾又贊助一支 [attachment=98690] [attachment=98690]   [attachment=98689] [attachment=98690] [attachment=98690]  欏你命3000   

多謝    院   長  

發記 2010-07-03 02:13
引用第  13  樓  1魚  於  2010-07-02 23:50   發表的  :
自古英雄出少年呀發記
加油呀發記       

多謝1魚叔   我會加油  

發記 2010-07-03 02:14
引用第  22  樓  joaoao  於  2010-07-03 01:40   發表的  :
發記    明日之星!!!       

貌 斯夫     你都未教我點釣魚~~

忍者引魚 2010-07-03 05:55

活活 2010-07-03 06:24
自古英雄出少年呀發記
加油呀發記       

傳聞呢招失傳左上千年咯,厲害厲害~~

type72 2010-07-03 06:28

海狗 2010-07-03 06:47
自古英雄出少年呀發記
加油呀發記       

一魚叔你又笑我啦.....

阿B 2010-07-03 07:39

笑小草 2010-07-03 07:52

釣魚痴 2010-07-03 08:22
引用第  3  樓  發記  於  2010-07-02 23:07   發表的  :
多謝  休師傅  支持          

我會加油嫁                 

加油

豬兜冲@ 2010-07-03 10:28

服部半藏 2010-07-03 12:40
加油呀         

蚊仙 2010-07-03 13:05
做明星啦

醒目榮 2010-07-03 15:38
     咁大壓力佢会瞓唔著     

華仔 2010-07-03 17:15

發記 2010-07-03 22:00
引用第  29  樓  海狗  於  2010-07-03 06:47   發表的  :

一魚叔你又笑我啦.....

海狗大師   完來.........你釣魚.......不得了不得了......
皇伯徒弟     西利西利  

ymtchris 2010-07-04 12:14

查看完整版本: [-- 支持發記 --] [-- top --]