查看完整版本: [-- 再添色彩(2)!---慈善捐購確認! --]

-> 2010-皇者慈善基金塘釣賽 -> 再添色彩(2)!---慈善捐購確認! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2010-06-30 19:16

再添色彩(2)!---慈善捐購確認!

於7月11日,本網舉行之---澳門漁樂網皇者慈善基金塘釣大賽 ,得到高橋會館攝制隊 [attachment=98528] 之鼎力仗義幫助,在當日拍攝賽事精彩照片及錄影,並經過精心剪輯與配樂泡制出光碟產品,供各位留下此賽事寶貴及有意義的一刻,且高橋會館攝制隊 [attachment=98529]   更自費不收任何生產成本(目的只因要令所籌得慈款更大更多 ),收益全數撥入澳門漁樂網慈善基金 ;現在,煩請各位想將此富有意義及珍貴一刻的光碟產品保留之熱心釣友跟惦認購(亦可pm我本人 ),義買費用為每隻100MOP,於當日在比賽場地收取 ;最後我再要向 高橋會館攝制隊 兩大高手--- 高橋師父 [attachment=98530]  石頭師父 [attachment=98531]    高橋會館攝制隊其他一眾師父、當日各位參賽的釣友們萬分感激!再說一聲----多謝! (聚沙可成塔,滴水可成河,多謝十方好友捐贈!) )   [attachment=98532] [attachment=98532] [attachment=98532]   [attachment=98565]    [attachment=98560]  [attachment=98561]  [attachment=98562]  [attachment=98563]  [attachment=98564] 看見了山區貧困人家的小孩,奮學、辛勞,朋友.......,您能不動容嗎?

小魔女SOS 2010-06-30 19:22

機車28 2010-06-30 19:23

zoo 2010-06-30 19:24

活活 2010-06-30 19:28
     ok~ 支持!!!

台灣仔 2010-06-30 19:31

FM 2010-06-30 19:33

enkei 2010-06-30 19:36
支持!留三隻唔該!

騙人布 2010-06-30 19:44

fklee 2010-06-30 19:53

路過... 2010-06-30 19:59

ymtchris 2010-06-30 20:03
執輸行頭慘過敗家, 為善不甘後人......
院長唔該留一隻.....     

peter_218 2010-06-30 20:08

ricowong 2010-06-30 20:15

活活 2010-06-30 20:24
引用第  11  樓  ymtchris  於  2010-06-30 20:03   發表的  :
執輸行頭慘過敗家, 為善不甘後人......
院長唔該留一隻.....       

阿總裁, 你屋企有一雙千金, 應該買夠2只, 等佢地今次唔駛爭睇.

亞神 2010-06-30 20:25
認購

南水黑毛 2010-06-30 20:26

沙立皇 2010-06-30 20:27
名攝影師製作,都唔知要幾多隻先好           

joaoao 2010-06-30 20:36
艾又要留隻             

ymtchris 2010-06-30 20:38
引用第  14  樓  活活  於  2010-06-30 20:24   發表的  :

阿總裁, 你屋企有一雙千金, 應該買夠2只, 等佢地今次唔駛爭睇.

阿大夫, 衰就衰我屋企得一部電視機呢, 如果阿活你係為人為到底既, 送出一部37吋到既LCD電視機比細佬, 來完成我想買兩隻碟既心願, 細佬就決定買多一隻比我另外一個乖女睇囉, 細佬就在此為小女多謝活老闆先喎.....

魚珠魚寶 2010-06-30 21:17
一於支持吓    ..............留一隻比我吖   

梁爽 2010-06-30 21:24

+1 唔該

予埋艾....

沙立皇 2010-06-30 21:36
亞院長;生果金亞安仔又話要下個月尾先有呀.我又無咩積畜.要住5隻先啦     

春魚 2010-06-30 21:39

華仔 2010-06-30 21:40
     艾要1隻

活活 2010-06-30 21:47
引用第  19  樓  ymtchris  於  2010-06-30 20:38   發表的  :

阿大夫, 衰就衰我屋企得一部電視機呢, 如果阿活你係為人為到底既, 送出一部37吋到既LCD電視機比細佬, 來完成我想買兩隻碟既心願, 細佬就決定買多一隻比我另外一個乖女睇囉, 細佬就在此為小女多謝活老闆先喎.....

都可以輪住睇ga, 不過講到為人為到底呢樣野呢....就..........要唔要幫阿總裁你揀埋2個未來女婿添呀?

p.s. 拿拿拿, 唔好再回帖系呢度吹水咯, 唔系阿院長分分鐘鐘會出刀仔吉我地ga啦.

亞枝 2010-06-30 22:04
吾該一隻

小魚兒 2010-06-30 22:06

小小釣手 2010-06-30 22:09
留一     

chon 2010-06-30 22:21

青木 2010-06-30 23:42

Sam.Jig 2010-07-01 01:20
回味精彩一刻~小孩有書讀~~認購   

viva 2010-07-01 01:34
     总可以报名无

鱗光一閃 2010-07-01 07:46

財叔 2010-07-01 08:02
院長我掛号。唔該你           

釣魚郎 2010-07-01 10:44
1只支持!!!        

奧比斯 2010-07-01 12:00
留一只     

忍者引魚 2010-07-01 21:09

看海 2010-07-01 21:49
引用第  18  樓  joaoao  於  2010-06-30 20:36   發表的  :
艾又要留隻               

itit 2010-07-01 22:54
support   

魚力發電 2010-07-02 01:19
引用第  15  樓  亞神  於  2010-06-30 20:25   發表的  :
認購

豬兜冲@ 2010-07-02 08:16

高比 2010-07-02 10:07

肥仔 2010-07-02 14:04
?? 一隻~~唔該

PAN@U 2010-07-04 06:13

笑小草 2010-07-12 21:49

查看完整版本: [-- 再添色彩(2)!---慈善捐購確認! --] [-- top --]