查看完整版本: [-- adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車<<延續篇>>,,,,,,,,,近期買豬頭送豬骨 --]

-> 2010-皇者慈善基金塘釣賽 -> adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車<<延續篇>>,,,,,,,,,近期買豬頭送豬骨 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魚珠魚寶 2010-06-25 21:45

adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車<<延續篇>>,,,,,,,,,近期買豬頭送豬骨

啊媽話做人要有交帶..........所以繼尋晚既拍賣會之後.........今日我梗係要去做埋啲善後工作啦.........於是乎我就拎左件T去其中一個報名站點<<<碧水>>>>..........現在就等華仔師兄去攞衫随手捐埋錢啦.........心情噤靚就不如去一早前在網上睇中既s牌速乾衫.........唔知係迷積左一個月既<<<魚毒>>>>發作得很.........一入到鱼具店就好似發左癲.........試都試唔切........最後感謝老細又打折又送我手機繩.........唔通佢知我尋晚買左新電話.........近排買親野都好似有野送噤wor.........哈哈

joaoao 2010-06-25 21:54

華仔 2010-06-25 21:57
   收到啦

arrowtsang 2010-06-25 21:58
     我都唔知真定假,去碧水買左咁耐野,豆零折頭都冇打過比我, 魚珠魚寶妳買野就有折,仲話有電話繩添, 店主亞李生,點先?

路過... 2010-06-25 21:59

FM 2010-06-25 22:00

發記 2010-06-25 22:01

華仔 2010-06-25 22:01
引用第  3  樓  arrowtsang  於  2010-06-25 21:58   發表的 Re:adidas 世界杯紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車<<延續篇>>,,,,,,,,,近期買豬 .. :

1魚 2010-06-25 22:03
Thanks For All!!

魚珠魚寶 2010-06-25 22:35
引用第  3  樓  arrowtsang  於  2010-06-25 21:58   發表的 Re:adidas 世界杯紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車<<延續篇>>,,,,,,,,,近期買豬 .. :
     我都唔知真定假,去碧水買左咁耐野,豆零折頭都冇打過比我, 魚珠魚寶妳買野就有折,仲話有電話繩添, 店主亞李生,點先?

自作聰明     邊個話你聽我喺碧水買野啫       我都唔好意思攪攪震冇挈襯       好在事頭婆好人咋    

viva 2010-06-25 22:43
还有咩啊

騙人布 2010-06-25 22:52

台灣仔 2010-06-25 23:01

鱗光一閃 2010-06-25 23:20

chon 2010-06-25 23:21

梁爽 2010-06-25 23:31

釣魚痴 2010-06-26 00:55

黑立全 2010-06-26 00:59

活活 2010-06-26 01:00

院長一路都系享受緊五七折優惠。。。。

春魚 2010-06-26 01:00

忍者引魚 2010-06-26 03:56

財叔 2010-06-26 04:07

whero 2010-06-26 07:17

你慢慢等......我同佢識佐咁多年,買的野可裝一間房,買的蝦可裝滿一車了,都沒電話繩送了.....

bobbylaw 2010-06-26 09:27
咸漢   

peter_218 2010-06-26 09:29

釣魚郎 2010-06-26 10:48

白羊座 2010-06-26 10:52

服部半藏 2010-06-26 11:15

ymtchris 2010-06-26 11:51

魚珠魚寶 2010-06-26 11:55
   ........噤就要期待那位投得這件世界盃T的<<<華仔哥>>>>去驗下係咪5年既倉底貨啦............當然我會明白什麼叫<<<吃不到的葡萄是酸的>>>>...........   

大麻康 2010-06-26 15:11

南水黑毛 2010-06-26 20:21

看海 2010-07-02 05:42

豬兜冲@ 2010-07-02 08:39

查看完整版本: [-- adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車<<延續篇>>,,,,,,,,,近期買豬頭送豬骨 --] [-- top --]