查看完整版本: [-- adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車 --]

-> 2010-皇者慈善基金塘釣賽 -> adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魚珠魚寶 2010-06-24 21:43

adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車

今日我為左一部自己想買既電話專登過hk,,,,,,,,,,,無法啦,,,,,,,,,,皆因澳門缺貨,,,,,,,,,,當個sales同我講買機有野送,,,,,,,,我梗係好,,,,,,,,,,二選一,,,,,,,,,,我就揀左呢件adidas既白T,,,,,,,,,,,,,原本我好中意,,,,,,,,,,可惜m碼都噤大既,,,,,,,,,,所以我決定讓出呢件T,,,,,,,,讓有愛心人仕帶回家,,,,,,,,,,,由現在起底價100,元,,,,,每次叫價30,元,,,,,,,,所籌得既錢全數捐給<<<<魚樂網既愛心列車行動>>>>>,,,,,,,,,,請踴躍支持

常滿 2010-06-24 21:51
     做善事!     

南水黑毛 2010-06-24 21:53

arrowtsang 2010-06-24 21:55
123OK!巳證實冇人再頂高,巳由小弟投得!多謝!

沙立皇 2010-06-24 21:57
[attachment=98025]
引用第  1  樓  arrowtsang  於  2010-06-24 21:50   發表的  :
100 蚊     留!

留咩呀留.你都未叫價.每次叫價30元呀.死傻根

arrowtsang 2010-06-24 22:00
引用第  5  樓  沙立皇  於  2010-06-24 21:57   發表的  :
[attachment=98025]
留咩呀留.你都未叫價.每次叫價30元呀.死傻根

拿拿拿,亞皇仔您咪搞爛個市呀,7.11我一個不小心兼唔覺意撞親您跌落塘就唔好意思呀!

發記 2010-06-24 22:00
引用第  4  樓  arrowtsang  於  2010-06-24 21:55   發表的  :
123OK!巳證實冇人再頂高,巳由小弟投得!多謝!

院長   咁就睇定  

魚珠魚寶 2010-06-24 22:05
補充一句 ,,,,,,,,,,世界盃紀念版,,,,,,,,,每次叫價30,,,,,,,,為公平起見<<<<<<<<<截至今晚12:00>>>>>>>>>>>

文偉 2010-06-24 22:09

為善最樂,福有油雞....

joaoao 2010-06-24 22:40
       叫呀

魚珠魚寶 2010-06-24 22:47
多謝院監支持 ,,,,,,,,,我替院長擔心了   

arrowtsang 2010-06-24 22:48
引用第  12  樓  魚珠魚寶  於  2010-06-24 22:47   發表的 回 11樓(joaoao) 的帖子 :

joaoao 2010-06-24 22:52
引用第  12  樓  魚珠魚寶  於  2010-06-24 22:47   發表的 回 11樓(joaoao) 的帖子 :

艾再叫多一次線啦...艾痔在必得

小小釣手 2010-06-24 22:58
引用第  14  樓  joaoao  於  2010-06-24 22:52   發表的 Re:回 11樓(joaoao) 的帖子 :

艾再叫多一次線啦...艾痔在必得

幫你頂起佢,叫價

春魚 2010-06-24 23:07
有冇人知E家叫價去到幾多?    睇埋條[意大利]下半場點死,再同院長練過   

chon 2010-06-24 23:10

路過... 2010-06-24 23:12
叫價

華仔 2010-06-24 23:15
艾又叫

魚珠魚寶 2010-06-24 23:22
院長1次.............院監2次........小小釣手1次...........路過師兄1次.......華仔師兄1次..............暫叫價280元...........普通T都唔止啦...........又係紀念版同為慈善添

華仔 2010-06-25 00:01
       比賽當天取是嗎

魚珠魚寶 2010-06-25 00:04
多謝各位師兄參與是次競投活動              adidas世界盃紀念T由<<<華仔>>>師兄以280元投得                    <<<< 愛心列車>>>>>繼續前進

沙立皇 2010-06-25 00:07
[attachment=98039]  [attachment=98038]  [attachment=98037]
引用第  22  樓  魚珠魚寶  於  2010-06-25 00:04   發表的  :
多謝各位師兄參與是次競投活動              adidas世界盃紀念T由<<<華仔>>>師兄以280元投得                    <<<< 愛心列車>>>>>繼續前進

活活 2010-06-25 00:59

魚力發電 2010-06-25 02:15

FM 2010-06-25 05:51

春魚 2010-06-25 06:08

ymtchris 2010-06-25 09:17

看海 2010-06-25 09:30
各位造馬的師兄,我都想加入你地造馬行列,如無人接價,借D意做下善事都好          各網友仲有無一些自己無乜用的東西呀、、、、

釣魚痴 2010-06-25 10:02

豬兜冲@ 2010-06-25 10:05

服部半藏 2010-06-25 10:31

釣魚郎 2010-06-25 10:40
      唔制啊,琴晚無得上網投唔到.............再投過            

茼萵 2010-06-25 11:54
   善事唔錯

魚珠魚寶 2010-06-25 11:57
引用第  32  樓  釣魚郎  於  2010-06-25 10:40   發表的  :
      唔制啊,琴晚無得上網投唔到.............再投過              

師兄::其實件衫我都好中意     因為係<非賣品>嚟   不過唔啱Size    唔通再拎過hk換    噤啱諗起最近<,愛心列車>>.進行中,,,,,所以希望簎此籌吓款噤啫,,,,,,,下次有既你一定要支持吓

奧比斯 2010-06-25 12:17

小魚兒 2010-06-25 12:33

1魚 2010-06-25 13:24
謝謝支持     

華仔 2010-06-25 20:55
引用第  28  樓  看海  於  2010-06-25 09:30   發表的  :
各位造馬的師兄,我都想加入你地造馬行列,如無人接價,借D意做下善事都好          各網友仲有無一些自己無乜用的東西呀、、、、   

為做善事無計啦做牛又好做馬又好啦謝。。魚珠魚寶可以割愛為國內的小朋友希望大家。。量力。。永莫停

魚珠魚寶 2010-06-25 21:50
今次活動得以成功..........在此感謝1魚叔及神經院長.........    ..........皆因我又蠢又笨唔識發帖 ...........多謝指教

查看完整版本: [-- adidas 世界盃紀念T網上拍賣,,,,,,,,,,,全數撥捐愛心列車 --] [-- top --]