查看完整版本: [-- 有冇人想約理一齊去釣魚.. --]

-> 相 約 釣 魚 -> 有冇人想約理一齊去釣魚.. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

@david@.. 2005-05-29 23:14

有冇人想約理一齊去釣魚..

有就add我ge....icq....講你地ge電話...同名
........icq:..//280562554....

...........重有你地hi我ge時候講......你地係漁樂網ge會員.......
........       因為我唔采唔識ge男仔     唔該

彼得得鱼 2005-05-29 23:22
下星期六去吾去呢?

@david@.. 2005-05-30 00:17
下星期六去邊呀?

bb 2005-05-30 00:26
有魚釣就去邊都得

1魚 2005-05-30 01:35
下面是引用bb于2005-05-30 00:26发表的:
有魚釣就去邊都得
咁即係冇魚釣就邊度都唔洗去??

keith0125 2005-05-30 01:40
咁你地去開邊度釣而ga~??

1魚 2005-05-30 01:55
下面是引用keith0125于2005-05-30 01:40发表的:
呢個係新開o既網站,但在釣魚方面無固定的路線,各自投其所好就可以了,您喜歡去邊度釣就發一下帖,睇睇有冇人跟啦,但可能大家還未很相熟,遲d一定好多節目,好多腳架喇!

1魚 2005-05-30 01:55
下面是引用keith0125于2005-05-30 01:40发表的:
呢個係新開o既網站,但在釣魚方面無固定的路線,各自投其所好就可以了,您喜歡去邊度釣就發一下帖,睇睇有冇人跟啦,但可能大家還未很相熟,遲d一定好多節目,好多腳架喇!

@david@.. 2005-05-30 03:12
好.............咁je係去邊呢

查看完整版本: [-- 有冇人想約理一齊去釣魚.. --] [-- top --]