查看完整版本: [-- 非會員詢問區 --]

-> 釣武者會 -> 非會員詢問區 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

公子 2010-04-21 17:16

非會員詢問區

如有釣友詢問關於本會之細節和入會問題可在此頁留言,一日內張有工作人員解答!!
此頁只限有關詢問本會之細節問題,如不關於本會問題之留言張會比刪除!!
謝謝!!

muito 2010-04-21 18:39
請問入會, 有無咩權利及義務需要遵守的

ymtchris 2010-04-21 18:40
如果係船釣或非浮游璣釣之愛好者, 又可否收會呀....   

muito 2010-04-21 18:44
仲有我睇過你地的會內比賽規章, 我再想問多一個問題, 每次的比賽費用多少錢?

機車28 2010-04-21 18:50
sorry!馬上睇章程!因去了英國,唔知有!!

公子 2010-04-21 20:24
引用第  1  樓  muito  於  2010-04-21 18:39   發表的  :
請問入會, 有無咩權利及義務需要遵守的   

本會為非牟利團體, 宗旨為交流釣魚心得!!
沒有什麼義務需要遵守的,只要大家玩得開開心心就可以了!!!
多謝咁多位既釣友支持!!!
還有出磯釣魚問題,等各會員報名後才可以計算船費!!!

公子 2010-04-21 20:32
引用第  2  樓  ymtchris  於  2010-04-21 18:40   發表的  :
如果係船釣或非浮游璣釣之愛好者, 又可否收會呀....     

本會是浮游璣釣之釣魚隊,會內賽中不設船釣,如各下喜愛船釣和加入本會,可令行與本會會員相約出船作釣!!

因本會人數非少,相約釣魚不是難事!!

多謝你的問題!!!

Sam_Sam 2010-04-21 21:23
   原來有咁多規矩架

公子 2010-04-21 21:33
引用第  7  樓  Sam_Sam  於  2010-04-21 21:23   發表的  :
   原來有咁多規矩架

清清楚楚,大家都玩得開心d嘛.
如有意思加入可以直接同會長聯絡!!
多謝支持!!!謝謝

jacky 2010-04-28 19:00
點樣入會呀?           

公子 2010-04-28 19:30
可直接與打電話給會長查詢!

但請釣友先看章程.

謝謝!!

sfong 2010-05-16 01:58
你好~~~钓武会ga朋友~~~我都想入来玩同学下野~~~唔知收唔收我呢~~~   

黑立全 2010-05-16 13:25
引用第 5 樓 公子 於 2010-04-21 20:24 發表的 :

本會為非牟利團體, 宗旨為交流釣魚心得!!
沒有什麼義務需要遵守的,只要大家玩得開開心心就可以了!!!
多謝咁多位既釣友支持!!!
還有出磯釣魚問題,等各會員報名後才可以計算船費!!!

牌仔輝 2010-05-16 13:30

PIERRE 2010-06-14 01:18
我想知入會方法.......會費要三百六嗎/////仲有你地會3有我碼??????         

生仔 2010-06-15 10:50

查看完整版本: [-- 非會員詢問區 --] [-- top --]