查看完整版本: [-- 車身燈條 --]

-> 車 天 車 地 -> 車身燈條 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

梁爽 2010-01-28 00:18

車身燈條

(LED 車箱薄身燈條 散賣60cm)------------------------------ (LED 車祗厚身燈條 散賣50cm)------------------------------ (搖控式開關:用途多多.一個開關能用4種功能!)----------------- (新發明.夠新鮮)----- (A制:頭盔箱燈+車低燈一齊著(拿頭盔型到爆))------------------ (B制:頭盔箱燈著)------------------ (C制:車低燈著(行街.飛車一流))-------------------- (D制:全部一齊關(以防萬一)-------------------- PS:(可以另外加設一粒水銀電池係車箱內.12V-(2.5~3Ah)) (可另加電池.可防治車箱原來的電池沒電.万一電撻沒電.都有多一粒後備)----------- (可設散賣.有薄身燈條.厚身燈條.電池(有大有細).搖控器(連底板).手動and自動開關)-------------------- (可做套餐) ---------------  歡迎24小時電話問價! !  (二人同行.打9折)------------------------------------ 放心合理的利潤是服務的開始--本人的用心希望您能體會--期待您的支持與參與歡迎同業批發販售

sms     66466810

梁爽 2010-01-28 00:19
望各位巴打多多關照

巨立杀手 2010-01-28 00:30
呢個係釣魚綱.賣廣告唔應該呢道!

求.敗 2010-01-28 00:32
我都冇電單車     

achong 2010-01-28 00:49

dickkuok 2010-01-28 00:56

joaoao 2010-01-28 01:34
   型就幾型...但交通会罰款呢

台灣仔 2010-01-28 01:36

路過... 2010-01-28 03:29
引用第 6 樓 joaoao 於 2010-01-28 01:34 發表的 :

豬兜冲@ 2010-01-28 04:14

無旺管 2010-01-28 05:20
我部電單車都裝泠氣喇!

FM 2010-01-28 05:22

文偉 2010-01-28 05:40

PAN@U 2010-01-28 06:15

掌佬 2010-01-28 07:43

ARTLETA 2010-01-28 08:09

引用第 6 樓 joaoao 於 2010-01-28 01:34 發表的 :

Sam.Jig 2010-01-28 09:04

ymtchris 2010-01-28 09:20

太子 2010-01-28 10:14
引用第  2  樓  巨立杀手  於  2010-01-28 00:30   發表的  :

係"車天車地"發貼,該不成問題吧?

太子 2010-01-28 10:17
裝頭盔箱還可以,車低就唔多適合我口味啦!

小魔女SOS 2010-01-28 10:42
引用樓主叔你個叔叔於2010-01-28 00:18發表的 車身燈條 :
(LED 車箱薄身燈條 散賣60cm)------------------------------ (LED 車祗厚身燈條 散賣50cm)------------------------------ (搖控式開關:用途多多.一個開關能用4種功能!)----------------- (新發明.夠新鮮)----- (A制:頭盔箱燈+車低燈一齊著(拿頭盔型到爆))------------------ (B制:頭盔箱燈著)------------------ (C制:車低燈著(行街.飛車一流))-------------------- (D制:全部一齊關(用來防被交警)----)------------------ PS:(可以另外加設一粒水銀電池係車箱內.12V-(2.5~3Ah)) (可另加電池.可防治車箱原來的電池沒電.万一電撻沒電.都有多一粒後備)----------- (可設散賣.有薄身燈條.厚身燈條.電池(有大有細).搖控器(連底板).手動and自動開關)-------------------- (可做套餐) (LED 車箱薄身燈條 散賣60cm)------------------------------ (LED 車祗厚身燈條 散賣50cm)------------------------------ (搖控式開關:用途多多.一個開關能用4種功能!)----------------- (新發明.夠新鮮)----- (A制:頭盔箱燈+車低燈一齊著(拿頭盔型到爆))------------------ (B制:頭盔箱燈著)------------------ (C制:車低燈著(行街.飛車一流))-------------------- (D制:全部一齊關(用來防被交警)----)------------------ PS:(可以另外加設一粒水銀電池係車箱內.12V-(2.5~3Ah)) (可另加電池.可防治車箱原來的電池沒電.万一電撻沒電.都有多一粒後備)----------- (可設散賣.有薄身燈條.厚身燈條.電池(有大有細).搖控器(連底板).手動and自動開關)---------(可做套餐) 歡迎24小時電話問價! !  (二人同行.打9折)------------------------------------ 放心合理的利潤是服務的開始--本人的用心希望您能體會--期待您的支持與參與歡迎同業批發販售

sms     66466810
.......

靚就靚不過小心比交通叉~~~年尾流流因小失大就無謂啦!!!

海浪 2010-01-28 11:22
我架係錢六,又係老人牌!     

釣魚痴 2010-01-28 11:36

釣魚郎 2010-01-28 11:52

choi輝 2010-01-28 13:55

itit 2010-01-28 14:59
衰梗   
罰款..............

發記 2010-01-28 16:26

重炮手 2010-01-28 17:09
引用第 2 樓 巨立杀手 於 2010-01-28 00:30 發表的 :

大舊飯 2010-01-28 18:16
引用第  6  樓  joaoao  於  2010-01-28 01:34   發表的  :

你是不是做卡通亞.

服部半藏 2010-01-28 18:54

肥仔健 2010-01-28 19:10

大舊飯 2010-01-28 19:10
引用第  2  樓  巨立杀手  於  2010-01-28 00:30   發表的  :

Sam_Sam 2010-01-28 19:58
阿SIR罰到暈

年青人 2010-01-28 20:02

南水黑毛 2010-01-28 20:41

arrowtsang 2010-01-28 21:56

常滿 2010-01-28 23:06

梁爽 2010-01-28 23:13
各位巴打
我毒發身忙啦
又冇錢去釣魚
為有幫各位架車扮下令   搵d錢去釣魚

kin 2010-04-16 01:17
起碼快5咪   

查看完整版本: [-- 車身燈條 --] [-- top --]