查看完整版本: [-- 回歸盃重組隊 --]

-> 2009-第十屆回歸盃 -> 回歸盃重組隊 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

1魚 2009-09-05 12:51

回歸盃重組隊

之前我們原本參加回歸盃的暫定為四隊,名單如下:
隊員B   patricklui

澳門漁樂網二隊
隊長  沙立皇
隊員A   海狗大師
隊員B   阿神

澳門漁樂網三隊
隊長  高比
隊員A    活活(號稱赤立活)
隊員B    釣魚郎大師(號稱牛屎郎)

澳門漁樂網四隊
隊長  whero
隊員A   獎金獵人
隊員B   XXX大師

鑒於主辦方給予本網兩隊參賽名額,過去我們本網也辦過好幾場賽事,深感主辦方籌備工作之艱鉅任務,我們志在參與,不會執著於名額,因此,以上四隊當中,澳門漁樂網四隊撥歸主辦方安排的(碧水釣具隊),相信不會有異議,而澳門漁樂網二隊,是否應該代替主辦方安排的(島野釣具隊)。
  原則上,如第二隊無異議,便可按照原訂名額出賽,如有更好意見,請覆本帖跟進編隊事宜。

choi輝 2009-09-05 12:53

chon 2009-09-05 13:44

premium 2009-09-05 13:57
志在參與~     

高比 2009-09-05 15:50
一切聽從大會指揮!     

生仔 2009-09-05 16:08

活活 2009-09-05 16:11
引用第  4  樓  高比  於  2009-09-05 15:50  發表的 :
一切聽從大會指揮!     

一切聽從隊長白立高放飛指導.

路過... 2009-09-05 16:30
哦哦......

忍者引魚 2009-09-05 17:35

wongchikit 2009-09-05 17:48

FM 2009-09-05 17:56

ymtchris 2009-09-05 18:14
引用第  6  樓  活活  於  2009-09-05 16:11  發表的 :

一切聽從隊長白立高放飛指導.

成百幾人去參加, 正所謂僧多粥少....
隊長白立高隨時有機會會變白果高呀...
至於赤立活, 因為魚種問題都不需既巳厚望呀...
牛屎就唔同呢, 一年四季, 季季都當做, 實為爭標首選, 大熱之材呀...
咁我就買牛屎郎獨嬴廿個大洋, 位置就買50大洋白立高, 至於赤立就可以,,,,,,,

活活 2009-09-05 18:26
引用第  11  樓  ymtchris  於  2009-09-05 18:14  發表的 :

牛屎就唔同呢, 一年四季, 季季都當做, 實為爭標首選, 大熱之材呀...
.......

不傀為總裁, 分析力強, 投資眼光又獨到.
我地系抱住志在參與既心去比賽, 但系又心多多wor, 所以先至重金引誘阿茶舞牛屎郎音樂吹奏大師做召集人召集佢d大牛屎兄弟, 順便希望憑阿大師執返d報名費同水腳ja. 但系阿總裁你仲要買二十個大洋落黎, 即系擺明想響乞兒兜度拿飯食.....
既然系錦, 等我都買翻二十個大洋落阿總裁到, 我買總裁聽日出南油爆釣, d魚多到要收埋系自己屋企廚房食.

ymtchris 2009-09-05 18:28
引用第  12  樓  活活  於  2009-09-05 18:26  發表的 :

不傀為總裁, 分析力強, 投資眼光又獨到.
我地系抱住志在參與既心去比賽, 但系又心多多wor, 所以先至重金引誘阿茶舞牛屎郎音樂吹奏大師做召集人召集佢d大牛屎兄弟, 順便希望憑阿大師執返d報名費同水腳ja. 但系阿總裁你仲要買二十個大洋落黎, 即系擺明想響乞兒兜度拿飯食.....
既然系錦, 等我都買翻二十個大洋落阿總裁到, 我買總裁聽日出南油爆釣, d魚多到要收埋系自己屋企廚房食.

你果廿蚊可能要涷過水呀, 可能緊風出唔到呀...

財叔 2009-09-05 18:42
漁樂網大包圍,W,P,Q,單T,三蟲彩,四宝。全中         

ymtchris 2009-09-05 18:44
引用第  14  樓  財叔  於  2009-09-05 18:42  發表的 :

咁阿財叔又有咩心水呀...

活活 2009-09-05 18:44
引用第  14  樓  財叔  於  2009-09-05 18:42  發表的 :

財爺, 我可唔可以搭十皮落去你度啊??

ymtchris 2009-09-05 18:46
引用第  16  樓  活活  於  2009-09-05 18:44  發表的 :

買十皮?????, 阿財叔係大雞嚟架, 唔食你d細米呀...

釣魚痴 2009-09-05 18:46

高比 2009-09-05 18:48
引用第  16  樓  活活  於  2009-09-05 18:44  發表的 :

我落重你注嫁!!!諗住靠你攞返個團隊嫁

kongkong 2009-09-05 18:53

活活 2009-09-05 18:55
引用第  19  樓  高比  於  2009-09-05 18:48  發表的 :

我落重你注嫁!!!諗住靠你攞返個團隊嫁

錦多人你唔投注, 走黎投注落去赤立度. 話明赤立系夢幻魚ga嘛, 你d血汗錢就梗系夢幻結果啦.

活活 2009-09-05 18:56
引用第  17  樓  ymtchris  於  2009-09-05 18:46  發表的 :

買十皮?????, 阿財叔係大雞嚟架, 唔食你d細米呀...

細雞有時都幾可愛ga.

ymtchris 2009-09-05 18:57
引用第  21  樓  活活  於  2009-09-05 18:55  發表的 :

錦多人你唔投注, 走黎投注落去赤立度. 話明赤立系夢幻魚ga嘛, 你d血汗錢就梗系夢幻結果啦.

可能阿高經理係獨具慧眼呢....

vv2323 2009-09-05 18:57

釣魚郎 2009-09-05 19:35
引用第  11  樓  ymtchris  於  2009-09-05 18:14  發表的 :

.......

全部攞錢到落海

高比 2009-09-05 19:36
引用第  21  樓  活活  於  2009-09-05 18:55  發表的 :

大賽好多時都爆冷啦!桂山真係有赤立嫁!!!
通少未玩過的都會爆冷.我深明依個道理嫁!!總之今次靠你嗱.我買左成五個粒神呀!

活活 2009-09-05 19:36
引用第  25  樓  釣魚郎  於  2009-09-05 19:35  發表的 :

全部攞錢到落海

我地邊有阿老板錦有錢啊, 系就唔該幫我倒埋丫.

釣魚郎 2009-09-05 19:39
引用第  27  樓  活活  於  2009-09-05 19:36  發表的 :

我地邊有阿老板錦有錢啊, 系就唔該幫我倒埋丫.

你要來填海都歉你污染環境

活活 2009-09-05 19:42
引用第  28  樓  釣魚郎  於  2009-09-05 19:39  發表的 :

高比 2009-09-05 19:49
引用第  28  樓  釣魚郎  於  2009-09-05 19:39  發表的 :

到時大家倒晒落去啦

dickkuok 2009-09-05 19:59

南水黑毛 2009-09-05 20:07

arrowtsang 2009-09-05 21:09
強者出發,預祝凱旋而回.                       [attachment=76992]        

梁爽 2009-09-05 21:30

活活 2009-09-05 22:50
引用第  33  樓  arrowtsang  於  2009-09-05 21:09  發表的 :
強者出發,預祝凱旋而回.                       [attachment=76992]        

院長, 借問聲相里面邊個先系你真身啊???

XCM 2009-09-05 22:54

joaoao 2009-09-05 22:56
     四串十二         

deskchan 2009-09-05 23:26
好以講緊四队喎

釣魚勝手 2009-09-06 00:13

亞神 2009-09-06 00:22
有勞1魚叔,第二隊換人,沙立皇改大麻康

南方黑鯛 2009-09-06 00:26
感謝各位對回歸杯的關注,大會會盡力滿足各位的.謝!

1魚 2009-09-06 08:35
引用第  40  樓  亞神  於  2009-09-06 00:22  發表的 :
有勞1魚叔,第二隊換人,沙立皇改

ok

最新編隊

澳門漁樂網一隊
隊長  海狗大師(漁樂網的榮譽靠您了~阿大師!!)
隊員A   阿神
隊員B   大麻康

澳門漁樂網二隊
隊長  高比(漁樂網的榮譽靠您了~阿大師!!)
隊員A    活活(號稱赤立活)
隊員B    釣魚郎大師(號稱牛屎郎)

台灣代表隊
隊長 1魚(為求追隨大師偷釣學藝,不惜捨身應變作無間道!!)
隊員A   路霸大師
隊員B   patricklui

眾大師們加油加油!!

機車28 2009-09-06 08:46

柴灣代表!       

活活 2009-09-06 11:39
引用第  43  樓  1魚  於  2009-09-06 08:35  發表的 :

ok

最新編隊

1魚叔捨身成仁, 甘願背負賣肉求釣既罪名真系難得....

1魚 2009-09-06 11:50
引用第  45  樓  活活  於  2009-09-06 11:39  發表的 :

1魚叔捨身成仁, 甘願背負賣肉求釣既罪名真系難得....

如果咁好彩比我攞冠軍,上台領獎時我會對住所有同胞大聲講....

我是來自澳門的!!

活活 2009-09-06 11:58
引用第  46  樓  1魚  於  2009-09-06 11:50  發表的 :

如果咁好彩比我攞冠軍,上台領獎時我會對住所有同胞大聲講....

我是來自澳門的!!

到時1魚叔就真系應該講多少少咯: 例如我系中國心, 臺灣情, 澳門人, 無間道之中既極品, 澳門漁樂網既幕後主持人~

釣魚郎 2009-09-06 12:02
引用第  47  樓  活活  於  2009-09-06 11:58  發表的 :

到時1魚叔就真系應該講多少少咯: 例如我系中國心, 臺灣情, 澳門人, 無間道之中既極品, 澳門漁樂網既幕後主持人~

咁如果一個唔覺意你攞獎,唔知大師活你又會發表咩偉論呢

小小釣手 2009-09-06 20:22

三蟲彩,係也蟲呀財叔

查看完整版本: [-- 回歸盃重組隊 --] [-- top --]