查看完整版本: [-- 我想買部新車 --]

-> 潮 流 特 區 -> 我想買部新車 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

1魚 2009-09-03 18:20

我想買部新車

呢部幾好喎~四平八穩,二百幾蚊一部

活活 2009-09-03 18:22

見過個釣友都有部差不多款. 我都想買一部傍身.

zoo 2009-09-03 18:22

高比 2009-09-03 18:23
頂班跑車要三舊幾呀...靚過依部呀     

活活 2009-09-03 18:25
引用第  3  樓  高比  於  2009-09-03 18:23  發表的 :

高經理系未啊? 有無相睇先. 我真系想買部wor.

高比 2009-09-03 18:27
引用第  4  樓  活活  於  2009-09-03 18:25  發表的 :

過幾日一齊去睇現貨啦

忍者引魚 2009-09-03 18:30
正,正,正             

太子 2009-09-03 18:32
引用樓主  1魚  於  2009-09-03 18:20  發表的  我想買部新車 :
呢部幾好喎~四平八穩,二百幾蚊一部.......

我係澳門買了一部,載重60kg,三百幾,唔知係邊隻尺碼?

1魚 2009-09-03 18:40
上個月一個人去桂山,過關時帶住4大件   
過左澳門關,點知部車就爆口,得一個輪~終於要找個垃圾筒旁邊停好部車報銷...   
就這樣一直背住四大件去到桂山...   
我要買新車~

我要買好一點的新車     

活活 2009-09-03 18:42
引用第  8  樓  1魚  於  2009-09-03 18:40  發表的 :
上個月一個人去桂山,過關時帶住4大件   
過左澳門關,點知部車就爆口,得一個輪~終於要找個垃圾筒旁邊停好部車報銷...   
就這樣一直背住四大件去到桂山...   
我要買新車~

.......

買啦買啦~~~

太子 2009-09-03 18:43
說明有講載重量!

1魚 2009-09-03 18:51
購物愉快**~~
超耐用的多功能全自動免動手載重車購物車手推車

規格尺寸:

全車採用鋁合金骨架 /安全載重
直徑12.5cm吸震自動輪設計,快速前進不翻車  
收納後尺寸 63x38x5cm ----可完全收平,好收藏哦!
使用時尺寸102x41x40cm
總重:約3.5KG
三大特色:

@完全免動手,即可收放自如,一秒快收0.5秒快放,可完全收平,出國方便收納於旅行箱中

@腳尖一踏自動展開 ,
前傾30度自動收平
@超大超平的貨物擺放底架,任何貨品都超好放的,沒有貨物傾倒的煩惱

1.專利按壓鎖扣手把, 高度可鎖著,握起來也很舒服唷

2.

能承重50-100公斤 ,可以幫您運送行李及重物

3.耐力三角點力距設計,耐重不易變形,
操作很簡單

4.輪子是特殊的橡膠外圈,很耐重又耐磨

5.附一彈簧繩(強力鬆緊帶
)可以固定物品, 但使用時不要過度拉扯.

6.體積小收起時不佔空間,攜帶方便(完全可平放)

7.鋁合金材質,很有質感

台灣在地土產的啦!請安心購買

採用人體工學金屬拉桿設計,不易折斷,折疊式設計,輕巧不佔空間,收納袋攜帶更方便,可以幫您運送行李、還可出外購物、郊遊踏青,運送東西,無論是置放機車或者汽車都不會佔到空間! 是您上街外出購物的好幫手,讓提帶負重更大更好用。

不管是多大多重的東西,有了它,一定會讓您省力不少哦!別讓您的手臂太痠囉!快來下標把它帶回家幫助您吧!

生仔 2009-09-03 18:53
     向邊度有得買1魚叔

1魚 2009-09-03 18:58
引用第  12  樓  小生888  於  2009-09-03 18:53  發表的 :
     向邊度有得買1魚叔

台灣yahoo拍賣
http://tw.page.bid.yahoo.com/tw/auction/1203461572?u=a09153322

釣魚郎 2009-09-03 18:59
引用第  3  樓  高比  於  2009-09-03 18:23  發表的 :

係啊,我都買左兩年

小小釣手 2009-09-03 19:01
引用第  4  樓  活活  於  2009-09-03 18:25  發表的 :

改日影比你睇

青木 2009-09-03 19:04
我都想買一部     

gret 2009-09-03 19:07

釣魚郎 2009-09-03 19:09

係近假期酒店有間有得買,佢係以前信邦華庭個間

chon 2009-09-03 19:18

機車28 2009-09-03 19:22
買呀!買呀!抵到爛呀     

南水黑毛 2009-09-03 19:45

joaoao 2009-09-03 20:06
         有靓車用啦   

fklee 2009-09-03 20:11
   買啦買啦~~~       

FM 2009-09-03 20:13

arrowtsang 2009-09-03 20:21
一叔,我都左改架,德國保時捷一級手拉車機械工程師手研限量版,時速0-100M,只需0.33秒,全人カ彄動,環保?當然啦,正嘛? [attachment=76878]  [attachment=76879]  [attachment=76880]  [attachment=76881]  [attachment=76882]              [attachment=76883]

高比 2009-09-03 20:25
引用第  25  樓  arrowtsang  於  2009-09-03 20:21  發表的 :
一叔,我都左改架,德國保時捷一級手拉車機械工程師手研限量版,時速0-100M,只需0.33秒,全人カ彄動,環保?當然啦,正嘛? [attachment=76878]  [attachment=76879]  [attachment=76880]  [attachment=76881]  [attachment=76882]              [attachment=76883]

我要依部呀~

wongchikit 2009-09-03 20:26

XCM 2009-09-03 20:34

klff 2009-09-03 20:56

活活 2009-09-03 21:32
引用第  25  樓  arrowtsang  於  2009-09-03 20:21  發表的 :

院長, 我仲想要埋架保時捷......後面個部自動按摩機啊.  

sam2047 2009-09-03 21:50
高經理..係邊度買a?可5可以講我知a...   

老枫 2009-09-03 21:52
美覌

梁爽 2009-09-03 21:56
我都係用緊幾大蚊部果d車仔

samson0523 2009-09-03 21:58
唔知澳門有無得賣呢?
我都想買番部!

Sam_Sam 2009-09-03 22:00
原來係保時捷......我以為係寶馬潻     

e魚 2009-09-03 22:00

路過... 2009-09-03 22:02
     好似有兩種大細和~

fishson 2009-09-03 22:44

阿七 2009-09-03 22:46

壽星公 2009-09-03 22:55

daiwa.gama 2009-09-03 23:07
几好嫁我都用梗

海狗 2009-09-03 23:29

大強 2009-09-03 23:44

seng3388 2009-09-03 23:59

發記 2009-09-04 00:25
一流~

大强 2009-09-04 00:59

釣魚勝手 2009-09-04 01:34

ymtchris 2009-09-04 08:42

阿大夫, 我都想買番架呀, 出嚟行走江湖, 此終都要有一部旁一旁身呀...

查看完整版本: [-- 我想買部新車 --] [-- top --]