查看完整版本: [-- 無品........頂爛市 --]

-> 潮 流 特 區 -> 無品........頂爛市 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

PIERRE 2009-08-30 03:22

無品........頂爛市

新加左d大量情侶呃都只係250一對
比少少大家睇先,入去相簿睇睇啦
可能會覺得貴,不過一分錢一分貨
尼d係雅明一隻都最少250

會咁樣比你的^^

買D品質不一的貨當在鋪買的貨
如果個個都買這些貨澳門再沒有经濟
鋪頭無人租..租鋪買野D野無人買
況且......尼個係漁綱.....?是什麼售買平台的綱站
買唔買............自己林

FM 2009-08-30 03:34

服部半藏 2009-08-30 03:48

發記 2009-08-30 05:50

大強 2009-08-30 07:01

小龍 2009-08-30 07:43
引用樓主  PIERRE  於  2009-08-30 03:22  發表的  無品........頂爛市 :

.......

網上購物已經係而家ge潮流
講到我d貨咁差,唔通你d商場ge貨係日本做ge?係korea做ge??

消費者的眼睛是雪亮的,唔通我擋住人地對眼逼佢買?人地唔識比較ge?
我比出面平,係因為我唔洗鋪租人工,大家d貨都係在邊度lor~心知肚明啦  
如果澳門經濟係咁容易就比我影響到ge~政府一早立法禁止網上買賣啦!!
冇競爭何來進步?唔通你可以一世都食水食咁深咩

你點解要開尼個貼,大家唔洗講都知咩事啦-v-'

一魚叔,ma煩將我個貼掉返去廣告區

seng3388 2009-08-30 08:26

f107 2009-08-30 09:23

1魚 2009-08-30 09:40
引用樓主  PIERRE  於  2009-08-30 03:22  發表的  無品........頂爛市 :

.......

現在時代很多商業都會利用網路行銷,甚至有些開一個個人blog,年收入天文數字都有,只要貨品對準市場需求,多方管道行銷,成功的例子不少

賣東西是售服務比較重要,有實體店會讓客人更有信心~~

任何一種行業都會有相當多的對手出現,要怎樣樹立自己特色,不易讓對手打敗,加油加油吧!

沒有錯,這裡是一個釣魚討論網站,但因應方便來自各行各業的釣友們,如果適量的個人行業推銷,暫時是沒有禁止的,本網宗旨也是志在幫幫會員,請多諒解!!

高比 2009-08-30 09:44
學生哥搵少少零用,各自努力!    

小小強 2009-08-30 09:53
自由經濟市場,各有各做啦

財叔 2009-08-30 10:19
最好淨係講釣魚,咁就冇利益問題發生。(以和為貴。以鱼會友)                               

achong 2009-08-30 10:19
       支持8,9,10樓的意見...........

Sam_Sam 2009-08-30 10:33
大家心平氣和

釣魚郎 2009-08-30 10:57
     生意各施各法       

黑仔華 2009-08-30 11:03
引用第  14  樓  釣魚郎  於  2009-08-30 10:57  發表的 :
     生意各施各法       

活活 2009-08-30 11:28
和氣生財~      

fishson 2009-08-30 11:32
引用第  11  樓  財叔  於  2009-08-30 10:19  發表的 :
最好淨係講釣魚,咁就冇利益問題發生。(以和為貴。以鱼會友)                               

dickkuok 2009-08-30 11:53

sioip 2009-08-30 13:03
在網上出售貨品都有錯???
咁點解又會有2手區??

海狗 2009-08-30 13:24
引用第  8  樓  1魚  於  2009-08-30 09:40  發表的 :

現在時代很多商業都會利用網路行銷,甚至有些開一個個人blog,年收入天文數字都有,只要貨品對準市場需求,多方管道行銷,成功的例子不少

賣東西是售服務比較重要,有實體店會讓客人更有信心~~

.......

sioip 2009-08-30 13:43
係呢個網~~大家都係互相幫忙ja

大舊飯 2009-08-30 16:06

.......

這裹是釣魚架,

arrowtsang 2009-08-30 17:31

joaoao 2009-08-30 18:15
甘都得??唔知幾時又到D釣具店出黎打返場交甘呢.....................       
係漁網傾下釣魚經 吹下水咪好囉.....唔好將D個人業務爭吵帶上黎啦................     

南水黑毛 2009-08-30 18:28

小小釣手 2009-08-30 18:48

哈蜜 2009-08-30 19:01

忍者引魚 2009-08-30 20:59

chon 2009-08-30 21:03

魚力發電 2009-08-30 22:09

嫻嫻 2009-08-30 23:42
大家網購就係想買到比出面平既野~
如果賣到同出面一樣價咁網購黎仲有咩意思呢?
定係樓主你眼紅呀?
你都幾十歲人都睇唔化

PIERRE 2009-08-30 23:57
引用第  24  樓  joaoao  於  2009-08-30 18:15  發表的 :
甘都得??唔知幾時又到D釣具店出黎打返場交甘呢.....................       
係漁網傾下釣魚經 吹下水咪好囉.....唔好將D個人業務爭吵帶上黎啦................     

分分鐘啲人魚杆都冇,魚唐都唔知係點樣,就利用我地釣魚剛做平台,在本剛找客路,
他post出來的物品分分鐘在每一個論壇都有得買,我冇講我說得對但E啲係潮流定係比人利用,
大家自己想想!!!!

PIERRE 2009-08-31 00:06
引用第  31  樓  嫻嫻  於  2009-08-30 23:42  發表的 :
大家網購就係想買到比出面平既野~
如果賣到同出面一樣價咁網購黎仲有咩意思呢?
定係樓主你眼紅呀?
你都幾十歲人都睇唔化

我唔係什麼梭樓主.....我只有二十八.......我十八歲巳開業.....到現在都末汁粒....要眼紅都眼紅人地啲大生意
你咁林正常......女人心態..................妒忌

PIERRE 2009-08-31 00:08
引用第  19  樓  sioip  於  2009-08-30 13:03  發表的 :
在網上出售貨品都有錯???
咁點解又會有2手區??

2手區有沒情侶手色買////////////////////////???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

PIERRE 2009-08-31 00:12
各位唔好意思.只係對事唔係對.....................個人意見/並無商業成份       

嫻嫻 2009-08-31 00:39
引用第  32  樓  PIERRE  於  2009-08-30 23:57  發表的 :

分分鐘啲人魚杆都冇,魚唐都唔知係點樣,就利用我地釣魚剛做平台,在本剛找客路,
他post出來的物品分分鐘在每一個論壇都有得買,我冇講我說得對但E啲係潮流定係比人利用,
.......

我想知人地係各個論壇到賣野關你咩事呢??

小龍 2009-08-31 00:45
引用第  32  樓  PIERRE  於  2009-08-30 23:57  發表的 :

.......

唔想同你嘈,你先睇睇我係尼度浦左幾多年幾多個鐘~

查看完整版本: [-- 無品........頂爛市 --] [-- top --]