查看完整版本: [-- 藍天情侶飾物~專賣情侶頸鏈,手鐲!!有盒的是實物圖!!做現貨 --]

-> 潮 流 特 區 -> 藍天情侶飾物~專賣情侶頸鏈,手鐲!!有盒的是實物圖!!做現貨 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小龍 2009-08-29 20:49

藍天情侶飾物~專賣情侶頸鏈,手鐲!!有盒的是實物圖!!做現貨

我係做現貨ga~~
唔係要人等ge代訂~!!!

價錢都只係$160一對起~有波點蝴蝶結盒,同一個細細GE"子"袋
送比人就岩晒啦!!
雅明係多數都係賣2百幾蚊一隻~一對5百幾6百幾~保證同雅明所賣ge同一來源,絕對可以放心
有興趣ge可以add我msn:[email protected]
有唔同ge鏈可以比你簡,msn~sd圖比你
交收地點:關M,祐M,台M~~(其他地點:澳門區加5蚊,氹仔區加15蚊)
有幾張實物圖^^

都可以去尼個網:
http://www.flickr.com/photos/38023587@N07/
睇到中意可以加我msn話我知

新加左d大量情侶呃都只係250一對
比少少大家睇先,入去相簿睇睇啦
可能會覺得貴,不過一分錢一分貨
尼d係雅明一隻都最少250

會咁樣比你的^^

尼款圓柱形ge180一對:

以下尼d全部160一對

再加d~:

achong 2009-08-29 20:55
     你們都雙雙對對了, 賓個同我去釣魚啊.............

小龍 2009-08-29 20:58
引用第  2  樓  achong  於  2009-08-29 20:55  發表的 :
     你們都雙雙對對了, 賓個同我去釣魚啊.............

實有機會的^^~~
最近忙上學的東西~~hoho~~

小小釣手 2009-08-29 21:00
引用第  2  樓  achong  於  2009-08-29 20:55  發表的 :

我孖你啦

zoo 2009-08-29 21:19
亞北京仔: 呢排好多新院友! 靚女都有WO

achong 2009-08-29 21:25
引用第  4  樓  小小釣手  於  2009-08-29 21:00  發表的 :

我孖你啦

多謝仲哥............

求.敗 2009-08-29 21:28

南水黑毛 2009-08-29 21:29

e魚 2009-08-29 21:35

dickkuok 2009-08-29 21:58

大強 2009-08-29 22:05

sioip 2009-08-29 22:08
幾靚WO
我中意~~有無得平D   

細犬~ 2009-08-29 22:17
有冇得平d呀?

細犬~ 2009-08-29 22:20
我想要理個 [attachment=76267]
如果平多小小我要左佢~_~

發記 2009-08-29 22:21

高比 2009-08-29 22:24
我又要呀~         

chon 2009-08-29 22:43

arrowtsang 2009-08-29 23:18

鱼翅鱼嘴 2009-08-29 23:49

sioip 2009-08-29 23:57
圓柱形藍色戈一對可以平d嗎???我想買......   

FM 2009-08-30 00:01

daiwa.gama 2009-08-30 00:05
buy buy buy     

choi輝 2009-08-30 00:19

小龍 2009-08-30 00:55
多謝支持     

海狗 2009-08-30 01:20

月兒 2009-08-30 02:59
又唔早d post...
上個月先係雅明買左一對..

PIERRE 2009-08-30 03:06
最黑人憎就係你地D人.............鋪都唔租.........如果有問題點算.............如你果D野係偷反米奶野

服部半藏 2009-08-30 03:44

小龍 2009-08-30 07:59
引用第  27  樓  PIERRE  於  2009-08-30 03:06  發表的 :
最黑人憎就係你地D人.............鋪都唔租.........如果有問題點算.............如你果D野係偷反米奶野

老細,而家網上賣野犯法ga咩- -''???
定係你眼紅??
你話我d野係偷ge~~咁你哥d尼?唔通你租鋪lor的貨係日本空運嚟ga
你講尼句野,我保留追究ge權利

漁網個個都知我係一個17歲ge小朋友 何來有能力開鋪呀??

一魚叔,ma煩將我個貼飛返去廣告區  免得有d人眼紅^^"

matt 2009-08-30 08:21
龍哥    我唔講價架   
送一對比我啦   

財叔 2009-08-30 09:34

你孖我定,仲有我尼个老餅

釣魚郎 2009-08-30 11:22
引用第  5  樓  zoo  於  2009-08-29 21:19  發表的 :
亞北京仔: 呢排好多新院友! 靚女都有WO

我嗅覺咁犀利都唔覺

活活 2009-08-30 11:23

細犬~ 2009-08-30 12:21
龍哥 我想要理個  [attachment=76291] 幾銀??          
有機會一齊釣下魚~_~

ckip 2009-08-31 11:17
小龍.................LE對幾錢.AR~ ......PM~講我知.....老友價.AR~THC>~.....

高比 2009-08-31 11:19
引用第  35  樓  ckip  於  2009-08-31 11:17  發表的 :
小龍.................LE對幾錢.AR~ ......PM~講我知.....老友價.AR~THC>~.....

又話無女朋友

ckip 2009-08-31 11:27
HAHA>>>~我...買定姐..見幾靚........咁確實係未有住既.

太子 2009-08-31 11:48
引用第  29  樓  小龍  於  2009-08-30 07:59  發表的 :

老細,而家網上賣野犯法ga咩- -''???
定係你眼紅??
你話我d野係偷ge~~咁你哥d尼?唔通你租鋪lor的貨係日本空運嚟ga
你講尼句野,我保留追究ge權利
.......

網上購物,已經係新一代的消費模式!
而且做生意各有各做,最緊要唔係賣次貨和賊贓,
至於售後服務,網上購物當然是沒有的!
網上購物就是因為減少了很多鋪面的保障,所以價格很低!
而誠信就要靠售賣者自己建立啦!

閣下實在反應太大了,你做嘅係大生意,人地哥D小生意對你又點會有影響呢!

高比 2009-08-31 12:07
引用第  38  樓  太子  於  2009-08-31 11:48  發表的 :

網上購物,已經係新一代的消費模式!
而且做生意各有各做,最緊要唔係賣次貨和賊贓,
.......

學生哥搵下零用錢~咁積極的年青人,有時幫下都應該先
大人大姐唔可以同細路仔計得咁盡的.....

太子 2009-08-31 12:13
引用第  39  樓  高比  於  2009-08-31 12:07  發表的 :

學生哥搵下零用錢~咁積極的年青人,有時幫下都應該先
大人大姐唔可以同細路仔計得咁盡的.....

我都贊成後生仔,可以吸收一下做小生意的經驗!

ckip 2009-08-31 12:55
各人都有自己搵錢既方法..何必搞到咁NE~ ....
大家既客路都唔同...無相大雅姐.....
人地都係想搵.D~錢釣魚姐....學生仔...我都係...一個月搵得幾多.AR....
佢賣既野比出邊平...可以話益我地.D網友姐..佢收貨時都會驗下.D質量GA嗎...
鐘意又信得過米買.LO~>.睇唔岩..咪睇第二.D野LO>~ ...何必咁執著LE..C兄..
希望LE個網全都是和諧既氣氛NA>>>   

阿仔 2009-09-01 01:38
講得好      

細犬~ 2009-09-01 14:43
咁要理個 [attachment=76568]
幾銀???

豬兜冲@ 2009-12-20 06:29

生仔 2009-12-20 20:51

查看完整版本: [-- 藍天情侶飾物~專賣情侶頸鏈,手鐲!!有盒的是實物圖!!做現貨 --] [-- top --]