查看完整版本: [-- 10歲少年恐怖分子殺人鏡頭曝光 --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> 10歲少年恐怖分子殺人鏡頭曝光 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

服部半藏 2009-08-25 16:14

10歲少年恐怖分子殺人鏡頭曝光

如果美国徵兵去伊拉克打仗~~之後可以領取美国第一公民身份證......我都會制

高比 2009-08-25 16:15
宗教之間的仇恨真係可怕...連一個兒童的心靈都唔放過       

服部半藏 2009-08-25 16:19
引用第  1  樓  高比  於  2009-08-25 16:15  發表的 :
宗教之間的仇恨真係可怕...連一個兒童的心靈都唔放過       

伊拉克就係甘的国家

太子 2009-08-25 16:19
佢哋D細路玩開呢D玩具!

高比 2009-08-25 16:20
引用第  2  樓  服部半藏  於  2009-08-25 16:19  發表的 :

伊拉克就係甘的国家

成日發起咩聖戰...計我話佢地依D組織的領導人就係魔鬼先真!

ymtchris 2009-08-25 16:21
引用第  3  樓  太子  於  2009-08-25 16:19  發表的 :
佢哋D細路玩開呢D玩具!

太子哥為人真係樂天喎, 凡事都向好果方面出發....

ymtchris 2009-08-25 16:23
引用第  4  樓  高比  於  2009-08-25 16:20  發表的 :

成日發起咩聖戰...計我話佢地依D組織的領導人就係魔鬼先真!

成日發起性戰...., 係唔係性鬥士星矢大破十二宮呀...

服部半藏 2009-08-25 16:24
引用第  4  樓  高比  於  2009-08-25 16:20  發表的 :

真主啊拉

服部半藏 2009-08-25 16:24
引用第  5  樓  ymtchris  於  2009-08-25 16:21  發表的 :

太子哥為人真係樂天喎, 凡事都向好果方面出發....

zoo 2009-08-25 16:26
引用樓主  服部半藏  於  2009-08-25 16:14  發表的  10歲少年恐怖分子殺人鏡頭曝光 :
如果美国徵兵去伊拉克打仗~~之後可以領取美国第一公民身份證......我都會制

做美国公民真係咁好?

鱼翅鱼嘴 2009-08-25 16:29
扭曲的灵魂+歪曲的社会=变态的人     

ymtchris 2009-08-25 16:29
引用第  9  樓  zoo  於  2009-08-25 16:26  發表的 :

做美国公民真係咁好?

我就真係寕願做番個不折不扣既大陸仔, 中國公民罷了...

太子 2009-08-25 16:30
引用第  8  樓  服部半藏  於  2009-08-25 16:24  發表的 :

其實我都幾同情佢哋.
諗吓邊個令佢哋家破人亡呢?
又唔見佢向中國,泰國,日本,或韓國發動聖戰?

服部半藏 2009-08-25 16:32
引用第  11  樓  ymtchris  於  2009-08-25 16:29  發表的 :

我就真係寕願做番個不折不扣既大陸仔, 中國公民罷了...

我覺得US會好過袓国

服部半藏 2009-08-25 16:36
引用第  12  樓  太子  於  2009-08-25 16:30  發表的 :

其實我都幾同情佢哋.
諗吓邊個令佢哋家破人亡呢?
又唔見佢向中國,泰國,日本,或韓國發動聖戰?

.......

雖然係us起兵先,但911事件...如美国吾出兵就吾係世界大国啦

小小釣手 2009-08-25 16:38

高比 2009-08-25 16:40
引用第  13  樓  服部半藏  於  2009-08-25 16:32  發表的 :

我覺得US會好過袓国

但係us仲欠祖國大陸幾萬個億國債未還喎~吹極連息口都還唔到,加州連公務員出糧都要打欠單...

us應該無咩前途喎..

服部半藏 2009-08-25 16:42
引用第  16  樓  高比  於  2009-08-25 16:40  發表的 :

但係us仲欠祖國大陸幾萬個億國債未還喎~吹極都息口都還唔到,加州連公務員出糧都要打欠單...

.......

吾係嘛

itit 2009-08-25 16:44
多謝小布什      家散人亡

高比 2009-08-25 16:45
引用第  17  樓  服部半藏  於  2009-08-25 16:42  發表的 :

吾係嘛

留意多d世界大事,國際局勢,社會時事嘛.唔係你第日點做第六任特首呀

服部半藏 2009-08-25 16:47
引用第  19  樓  高比  於  2009-08-25 16:45  發表的 :

留意多d世界大事,國際局勢,社會時事嘛.唔係你第日點做第六任特首呀

太子 2009-08-25 16:50
引用第  14  樓  服部半藏  於  2009-08-25 16:36  發表的 :

雖然係us起兵先,但911事件...如美国吾出兵就吾係世界大国啦

呢D米叫捉蟲囉!

ymtchris 2009-08-25 16:52
引用第  13  樓  服部半藏  於  2009-08-25 16:32  發表的 :

我覺得US會好過袓国

我以前都有好似師兄咁樣既想法, 為人比較崇洋, 又看不見偉大既祖國, 不過隨著年紀越來越年長, 真係唔認老都唔得呀, 我居然起咗d愛國之心喎, 我都唔知點解, 雖然祖國可能在各大方面仍然有待改進, 但是多年來看見祖國既成就, 同時看見中國人既成就, 亦同時看到之所謂其他大國的所作所為, 其實都是看不起我們中國人, 其行為只是五十步笑一百步罷了
其實中國人也有許多方面都係比外國人所優勝, 文化和家庭之觀念也比外國完善, 你看現在不是很多老外還在學習中國之文化, 我相信總有一天人們會以擁有一張中國身分證或護照而感到光彩...
我強調 - 我唔係太愛國, 不過都係有少許....
不過亦唔強迫別人有相同想法....., 莫見怪呀, 師兄....

千水 2009-08-25 16:52
哩d小朋友千奇唔好聊佢地打war game   

釣魚郎 2009-08-25 16:53
引用第  22  樓  ymtchris  於  2009-08-25 16:52  發表的 :

我以前都有好似師兄咁樣既想法, 為人比較崇洋, 又看不見偉大既祖國, 不過隨著年紀越來越年長, 真係唔認老都唔得呀, 我居然起咗d愛國之心喎, 我都唔知點解, 雖然祖國可能在各大方面仍然有待改進, 但是多年來看見祖國既成就, 同時看見中國人既成就, 亦同時看到之所謂其他大國的所作所為, 其實都是看不起我們中國人, 其行為只是五十步笑一百步罷了
其實中國人也有許多方面都係比外國人所優勝, 文化和家庭之觀念也比外國完善, 你看現在不是很多老外還在學習中國之文化, 我相信總有一天人們會以擁有一張中國身分證或護照而感到光彩...
不過亦唔強迫別人有相同想法....., 莫見怪呀, 師兄....

你........牆頭草,仲好講.......

服部半藏 2009-08-25 16:54
引用第  21  樓  太子  於  2009-08-25 16:50  發表的 :

呢D米叫捉蟲囉!

点都好~~~世界不再有戰爭....無核化~~同漁民D電,毒,炸

ymtchris 2009-08-25 16:54

我覺得US會好過袓国

阿師兄, 你哩句說話引起魚網好大迴響喎...

服部半藏 2009-08-25 16:55
引用第  22  樓  ymtchris  於  2009-08-25 16:52  發表的 :

吾賛你都吾得!!有道理

太子 2009-08-25 16:57

ymtchris 2009-08-25 16:57
引用第  24  樓  釣魚郎  於  2009-08-25 16:53  發表的 :

你........牆頭草,仲好講.......

喂, 老板...., 我都唔明你咩意思喎....
牆頭草在我身上何解呢...

牛仔布 2009-08-25 17:00

太子 2009-08-25 17:01
引用第  29  樓  ymtchris  於  2009-08-25 16:57  發表的 :

喂, 老板...., 我都唔明你咩意思喎....
牆頭草在我身上何解呢...

而家叫做世界仔或成功人士!

ymtchris 2009-08-25 17:06
引用第  31  樓  太子  於  2009-08-25 17:01  發表的 :

.......

太子哥先係成功人士, 入得廚房出得廳堂呀, 照顧得對孖女妥妥當當.....

太子 2009-08-25 17:09
引用第  32  樓  ymtchris  於  2009-08-25 17:06  發表的 :

太子哥先係成功人士, 入得廚房出得廳堂呀, 照顧得對孖女妥妥當當.....

大家咁話啦!

高比 2009-08-25 17:11

碩士就是高文化d...講d野都有道理d既

釣魚郎 2009-08-25 17:21
引用第  31  樓  太子  於  2009-08-25 17:01  發表的 :

.......

太子有見地

ymtchris 2009-08-25 17:24
引用第  34  樓  高比  於  2009-08-25 17:11  發表的 :

細佬哩d米粒之光, 又點可以與阿高經理既日月爭輝呢....
碩士...????我小學都係仲有五年先畢業....

釣魚郎 2009-08-25 17:24
引用第  34  樓  高比  於  2009-08-25 17:11  發表的 :

佢總裁既高文化咪見高經理就拜,見到小郎講d野都瀨有道理d既

ymtchris 2009-08-25 17:26
引用第  35  樓  釣魚郎  於  2009-08-25 17:21  發表的 :

太子有見地

老板, 你先至係牆頭草喎....

釣魚郎 2009-08-25 17:30
引用第  38  樓  ymtchris  於  2009-08-25 17:26  發表的 :

老板, 你先至係牆頭草喎....

我認,因為我係係惡劣既環境下都可以生存

ymtchris 2009-08-25 17:30
引用第  37  樓  釣魚郎  於  2009-08-25 17:24  發表的 :

佢總裁既高文化咪見高經理就拜,見到小郎講d野都瀨有道理d既

老板先係真正既高人呀, 雖然身材就真係唔係太高, 不過才高八斗子...
鬼才橫溢...

釣魚郎 2009-08-25 17:33
引用第  40  樓  ymtchris  於  2009-08-25 17:30  發表的 :

老板先係真正既高人呀, 雖然身材就真係唔係太高, 不過才高八斗子...
鬼才橫溢...

身高唔=智商高,身材矮唔=我無禮

seng3388 2009-08-25 17:46

chon 2009-08-25 17:55

海狗 2009-08-25 18:46

arrowtsang 2009-08-25 18:52
                [attachment=75847]        

石釘9245 2009-08-25 19:35

南水黑毛 2009-08-25 19:57

Filo 2009-08-25 20:28
引用第 22 樓 ymtchris 於 2009-08-25 16:52 發表的 :

FM 2009-08-25 21:01

查看完整版本: [-- 10歲少年恐怖分子殺人鏡頭曝光 --] [-- top --]