查看完整版本: [-- 不吐不快 --]

-> 2009-第一屆漁樂假餌盃 -> 不吐不快 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

Ar保 2009-08-17 23:16

不吐不快

1魚叔:全程勞心勞力,幫各人整理名單買保險,為整個過程編排得一絲不苟,還要隔異地去做

財叔:出心出力,緊守職責,守時守刻,又不忘為過程中帶來歡樂氣氛

高比:思考細心,工作認真,烈日當空之下作裁判員,更是一個所有活動都非你莫屬的最佳司儀

呀神兄:沒有半句怨言,烈日當空之下作裁判員

有魚兄:為比賽出場地,賽前封場,放魚,開試釣貼,都是想把比賽質量做得更好的證明

小小強,dacky,康師傅:為比賽出謀略,出章程,設計海報,獎杯,影靚相,做裁判,睇人釣魚自己冇得釣

sang哥,小堡:擔任款項收集,其實暗中已經出左吾小力

仲有好多好多,根本係做左都未必有人知,講都講吾晒既野,今次攪得咁成功,真係有賴交個心出來既大家,感謝,每人加一萬個威望

zoo 2009-08-17 23:19

joaoao 2009-08-17 23:19
           各位辛得嚟好开心       

seng3388 2009-08-17 23:19

路亞添 2009-08-17 23:21

1魚 2009-08-17 23:21
做左名人果然講野唔同~我要簽名       

寶記 2009-08-17 23:23

whero 2009-08-17 23:25

小小釣手 2009-08-17 23:27
引用第  5  樓  1魚  於  2009-08-17 23:21  發表的 :

係啦,唔記得捉佢簽名添

gret 2009-08-17 23:29

强千又 2009-08-17 23:30
恭喜鱼綱首屆路亞賽完滿結速 及多謝各位員工辛勞             唔知魚綱會唔會較第一屆南海油田杯           

海狗 2009-08-17 23:33

arrowtsang 2009-08-17 23:36
一個字.........爽,贊完要有代价,第日教下教下我拖假餌得嘛?                ,你同小小強、肥仔成班手足超掂呵................                     

亞神 2009-08-17 23:36
少意思啫,好奈之前都同小小強講過喇,我唔識玩假餌,如果你地攪比賽一定幫手

cqq660 2009-08-17 23:37

高比 2009-08-17 23:38
攻略王兄~快D幫我簽個名呀~戈日因為要做野無機會同冠軍影返張相~太可惜了嗱!

見你抽動魚竿的動作...真係有鬼有型,最後講俾我知做咩要抽得咁大力的原因,我都好到唔少野!       

那貓 2009-08-17 23:38
      展望來屆.繼續努力.     

高比 2009-08-17 23:41
仲有呀....漏左動物園哥哥呀,佢戈日都要幫做好多野呀!

大家都晒到紅晒.....大家都辛苦!

但辛苦得來又好開心喎       

小小釣手 2009-08-17 23:44
引用第  10  樓  强千又  於  2009-08-17 23:30  發表的 :
恭喜鱼綱首屆路亞賽完滿結速 及多謝各位員工辛勞             唔知魚綱會唔會較第一屆南海油田杯           

南油杯就應該不會的,泰國休閑釣鱼團就会攪

機車28 2009-08-17 23:44
無私奉獻,值敬仰!   
共聚漁網,樂逍遙!     

高比 2009-08-17 23:46
引用第  10  樓  强千又  於  2009-08-17 23:30  發表的 :

之前大家有笑談家常地講過...他朝有一日,網內不止有磯釣比賽,有假餌比賽,可能還會有台釣比賽,船釣比賽....

百花齊放,各種釣法都會令人中毒...

其實網內還有很多台釣高手,船釣高手的,只是比較低調.

只要有會員要搞.大家一定大力支持!

小小強 2009-08-17 23:50
 首屆假餌杯冠軍得主首度開腔。先恭喜你,呢場比賽,個人認為你勝在思考上的關卡,釣況惡劣,釣手必須要先 "思考"後而釣,不能單靠一股蠻勁,小小的倒釣釣組,這就是勝出這場比賽的關鍵!

老實說如果我落場比賽,我肯定唔會用呢個倒釣釣組,點解?因為我經過昨天的比賽後才知道有這樣的一個釣組呢

dickkuok 2009-08-17 23:51
有左今年經驗....希望出年辦得更加好~~           

小小強 2009-08-17 23:51
引用第  18  樓  小小釣手  於  2009-08-17 23:44  發表的 :

南油杯就應該不會的,泰國休閑釣鱼團就会攪

泰國休閒釣杯,明年將會上演呢

初学新丁 2009-08-17 23:57
我都想学用假饵。边为师傅收徒弟阿

强千又 2009-08-17 23:58
引用第  20  樓  高比  於  2009-08-17 23:46  發表的 :

之前大家有笑談家常地講過...他朝有一日,網內不止有磯釣比賽,有假餌比賽,可能還會有台釣比賽,船釣比賽....

百花齊放,各種釣法都會令人中毒...
.......

一定一定

光頭死神 2009-08-17 23:58

小小強 2009-08-18 00:00
引用第  1  樓  zoo  於  2009-08-17 23:19  發表的 :

zoo兄,完美合作的一天!!!

Ar保 2009-08-18 00:07
拿~~你地個個話拿簽名,實際係有份擺我上台戈d師兄呀~立季叫你地帶我出磯教我釣巨立你地吾好拓手爭呀~~仲有1魚叔呀,你都有份呀,你搵多d台灣釣點呀,遲d就殺過去你戈度架   

千水 2009-08-18 00:07
加油加油, 可惜我唔識玩假餌
唔係我都湊下熱鬧

daiwa.gama 2009-08-18 00:14
顶一下先     

Ar保 2009-08-18 00:14
引用第  24  樓  初学新丁  於  2009-08-17 23:57  發表的 :
我都想学用假饵。边为师傅收徒弟阿

在漁樂網,係冇師徒之關係的,自己釣多d,開多d貼,自然就會有交流機會

路過... 2009-08-18 00:20

zoo 2009-08-18 00:23
引用第  27  樓  小小強  於  2009-08-18 00:00  發表的 :

zoo兄,完美合作的一天!!!

有機會再玩過!

大強 2009-08-18 00:24

Ar保 2009-08-18 00:26
引用第  15  樓  高比  於  2009-08-17 23:38  發表的 :
攻略王兄~快D幫我簽個名呀~戈日因為要做野無機會同冠軍影返張相~太可惜了嗱!

見你抽動魚竿的動作...真係有鬼有型,最後講俾我知做咩要抽得咁大力的原因,我都好到唔少野!       

因為拋得好遠,食餌都係遠處,抽竿夠力先有力既補償,如果係近距離食餌,抽竿係一定吾會咁的,好彩係用pe做主線,如果用尼龍線係當時既情況,我好可能抽到成個人向後跳
再次感謝你既辛勞付出

鬼佬maria 2009-08-18 00:26
恭賀,,攻略王,,,勇奪冠軍 也感謝漁樂網各位師兄的努力!辛苦了!!
我都好耐未試玩得咁開心咯!!,,,,,,,,謝謝

iau_fong 2009-08-18 00:33
       多謝各位無私禁出力攪e場禁好ga比賽   

夜遊 2009-08-18 00:41

高比 2009-08-18 00:42
引用第  35  樓  攻略王  於  2009-08-18 00:26  發表的 :

因為拋得好遠,食餌都係遠處,抽竿夠力先有力既補償,如果係近距離食餌,抽竿係一定吾會咁的,好彩係用pe做主線,如果用尼龍線係當時既情況,我好可能抽到成個人向後跳
再次感謝你既辛勞付出

嗯~原來...有時我地上石,超遠投釣時都要用盡力抽竿...原理應該差唔多

辛勞付出唔敢當.我樂在其中呀!

鳥屎太郎 2009-08-18 00:46

Ar保 2009-08-18 00:47
引用第  21  樓  小小強  於  2009-08-17 23:50  發表的 :
 首屆假餌杯冠軍得主首度開腔。先恭喜你,呢場比賽,個人認為你勝在思考上的關卡,釣況惡劣,釣手必須要先 "思考"後而釣,不能單靠一股蠻勁,小小的倒釣釣組,這就是勝出這場比賽的關鍵!

老實說如果我落場比賽,我肯定唔會用呢個倒釣釣組,點解?因為我經過昨天的比賽後才知道有這樣的一個釣組呢

幣~~百密一梳,比你知道左tim遲d你拍著我一齊釣我咪更加吾洗中魚

vic 2009-08-18 00:58

活活 2009-08-18 00:59
引用第  5  樓  1魚  於  2009-08-17 23:21  發表的 :

服部半藏 2009-08-18 01:13

achong 2009-08-18 01:27

FM 2009-08-18 01:32

achong 2009-08-18 01:35
引用第  28  樓  攻略王  於  2009-08-18 00:07  發表的 :
拿~~你地個個話拿簽名,實際係有份擺我上台戈d師兄呀~立季叫你地帶我出磯教我釣巨立你地吾好拓手爭呀~~仲有1魚叔呀,你都有份呀,你搵多d台灣釣點呀,遲d就殺過去你戈度架   

阿七 2009-08-18 02:01

skyao 2009-08-18 02:53
     辛苦曬咁多位工作人員

查看完整版本: [-- 不吐不快 --] [-- top --]