查看完整版本: [-- 繳交參賽費用者名單! --]

-> 2009-第一屆漁樂假餌盃 -> 繳交參賽費用者名單! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

dacky 2009-08-04 16:46

繳交參賽費用者名單!

因為比賽將至 , 請有份參加當日比賽的參賽者務必盡快繳交比賽費用 , 澳門 , 國內 , 香港以及台灣 ,
的朋友可以聯絡相關地區的聯絡人 , 繳交當日的費用 , 如果有繳費上問題 , 可以聯絡相關聯絡人
查詢 , 國內的朋友可以將錢打入在國內銀行開設的帳戶 ,  請各聯絡人如果收了參賽者的費用 , 請
連同姓名短訊通知 , 好讓資料更新  , 麻煩哂 ~

澳門聯絡人:SANG,高比,肥仔

珠海聯絡人:高比

香港聯絡人:小堡

台灣聯絡人:1魚

詳細請按連接 --->   http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=29760

以下是報名參賽者:(粉紅字為50%收費)
報名名單

1~1魚 ( 已繳費150 )
2~肥仔 ( 已繳費150 )
3~小堡 ( 已繳費150 )
4~小堡GF  ( 已繳費75 )
5~ckip  ( 已繳費75 )
6~skyao
7~宮本 ( 已繳費150 )
8~釣魚痴( 已繳費100 )  
9~路過...  ( 已繳費150 )
10~slim_alan ( 已繳費150 )
11~slim_alan之弟弟 ( 已繳費150 )
12~肥仔弟弟 ( 已繳費75 )
13~快攻仔
14~海狗( 已繳費150 )
15~路过蜻蜓 ( 已繳費150 )
16~龍大
17~魚仔餅 ( 已繳費150 )
18~阿頌
19~KCU ( 已繳費75 )
20~糖水鋮 ( 已繳費75 )
21~achong ( 已繳費150 )
22~細橋 ★後勤
23~小小強 ★後勤
24~dacky ★後勤
25~Honfer ★後勤
26~小小釣手 ★後勤
27~无极 ★後勤
28~joaoao( 已繳費150 )
29~釣魚郎( 已繳費100 )
30~機車28( 已繳費100 )
31~sang ( 已繳費150  )
32~亞神 ★後勤
33~arrowtsang( 已繳費100 )
34~見血方休( 已繳費100 )  
35~高比 ★後勤
36~zoo ★後勤
37~FM ( 已繳費100 )
38~魚力發電( 已繳費100 )
39~不是日本人( 已繳費100 )
40~ymtchris ( 已繳費100 )
41~服部半藏( 已繳費100 )
42~智達仔( 已繳費100 )
43~小龍 ( 已繳費75 )
44~matt ( 已繳費150  )
45~阿仔( 已繳費150 )
46~Johnnych
47~iau_fong ( 已繳費150  )
48~健尼 ( 已繳費150  )
49~光頭神探( 已繳費100 )
50~寶記 ( 已繳費150  )
51~攻略王 ( 已繳費150  )
52~夜遊 ( 已繳費150  )
53~老秋 ( 已繳費100  )
54~wah ( 已繳費75 )
55~天文台 ( 已繳費75 )
56~XT_1993 ( 已繳費150 )
57~子彥兄 ( 已繳費75 )
58~particklui ( 已繳費150 )
59~光頭死神 ( 已繳費150 )
60~光頭死神gf  ( 已繳費75 )
61~財叔 ★後勤
62~老秋朋友
63~旦哥
64~cawen333( 已繳費150 )
65~亞濤 ( 已繳費 150)
66~king2( 已繳費150 )
67~jpfish( 已繳費150 )
68~kcs  ( 已繳費75 )
69~細路仔
70~鬼佬maria   ( 已繳費150 )
71~阿生 ( 已繳費150 )
72~但求一敗 ( 已繳費100 )
73~MUITO( 已繳費100 )
74~蚊蚊豬
75~金成
76~台灣仔 ( 已繳費150 )
77~台灣仔GF ( 已繳費75)
78~傑仔

釣魚郎 2009-08-04 16:50

高比 2009-08-04 16:54
iau_fong  &  寶記
己交

高比 2009-08-04 17:00
快d磅水呀     

FM 2009-08-04 17:06

小小釣手 2009-08-04 17:07

arrowtsang 2009-08-04 17:09
引用第  3  樓  高比  於  2009-08-04 17:00  發表的 :
快d磅水呀     

[attachment=73946]

ymtchris 2009-08-04 17:10
引用第  2  樓  高比  於  2009-08-04 16:54  發表的 :
iau_fong  &  寶記
己交

係唔係大耳窿收數呀, 快d磅唔好兩頭望呀....

小堡 2009-08-04 17:13
亞濤 jpfish 己交

1魚 2009-08-04 18:03
10~slim_alan  ( 已繳費 )
11~slim_alan之弟弟 ( 已繳費 )

1魚 2009-08-04 18:13
17~魚仔餅 ( 已繳費 )
24~matt  ( 已繳費 )

choi輝 2009-08-04 18:13

sang 2009-08-04 18:15
春春 我收左二個 matt : 魚仔餅:

發記 2009-08-04 18:53

chon 2009-08-04 18:55

健尼 2009-08-04 19:16
我同小龍畀左肥仔喇~

肥仔 2009-08-04 19:30
健尼 and 小龙交左俾我
唔记得小龙系半价 tim , 记得到时买我攞返75呀~

財叔 2009-08-04 19:38
有水个水    冇水借水               

itit 2009-08-04 19:44
不要逃避       

路過... 2009-08-04 23:22
引用第  3  樓  高比  於  2009-08-04 17:00  發表的 :
快d磅水呀     

高師傅我磅左n日囉~

dacky 2009-08-05 08:56
引用第  19  樓  路過...  於  2009-08-04 23:22  發表的 :

高師傅我磅左n日囉~

路過是不是已交費用?

釣魚勝手 2009-08-05 09:01

强千又 2009-08-05 16:51

路過... 2009-08-05 19:05
引用第  20  樓  dacky  於  2009-08-05 08:56  發表的 :

路過是不是已交費用?

是的~

小小強 2009-08-05 19:24
引用第  15  樓  健尼  於  2009-08-04 19:16  發表的 :
我同小龍畀左肥仔喇~

好明顯肥仔已經夾帶私逃了

高比 2009-08-05 19:26
路過已經磅左N日

路過... 2009-08-05 20:44
引用第  25  樓  高比  於  2009-08-05 19:26  發表的 :
路過已經磅左N日

氣死你

魚拓 2009-08-05 22:06

肥仔 2009-08-06 00:19
xt_1993 , 天文台 , 子彦兄 , 攻略王 , 夜游 , 以及我细佬

以上参赛者已交费

天文台 2009-08-06 15:10
引用第  28  樓  肥仔  於  2009-08-06 00:19  發表的Re:缴交参赛费用者名单! :
xt_1993 , 天文台 , 子彦兄 , 攻略王 , 夜游 , 以及我细佬

以上参赛者已交费

唔該曬~~

小堡 2009-08-06 16:34
kcs已交费   

小堡 2009-08-06 16:56
唔好意思wah大師也已經付款了!thx

wah 2009-08-06 17:00
辛苦曬..小堡哥.     

高比 2009-08-06 17:29
joaoao

釣魚郎

機車28

sang

arrowtsang

見血方休

zoo

FM

魚力發電

不是日本人

ymtchris

服部半藏

智達仔

阿仔

king2

但求一敗

MUITO

以下已交費用       

1魚 2009-08-06 17:55
引用第  33  樓  高比  於  2009-08-06 17:29  發表的 :
joaoao

釣魚郎

機車28
.......

zoo係後勤...不用收費

肥仔 2009-08-06 20:13
patricklui , ckip , kcu , 糖水铖
以上参赛者已交费

肥仔 2009-08-06 20:49
光头死神 and gf 已交费

高比 2009-08-06 21:01
光頭神探& 釣魚痴已交費

高比 2009-08-06 22:46
achong   &  老秋  己交   

1魚 2009-08-06 22:53
引用第  38  樓  高比  於  2009-08-06 22:46  發表的 :
achong   &  老秋  己交   

老秋應該是兩位的喎~還有一位是老秋朋友

dacky 2009-08-07 01:41
宮本已交左比我  

dacky 2009-08-07 14:34
傑仔都參賽啊  ~     

1魚 2009-08-07 14:44
引用第  41  樓  dacky  於  2009-08-07 14:34  發表的 :
傑仔都參賽啊  ~     

佢今朝話淨係食飯,重話未絕對確定到添,因為要等批假

dacky 2009-08-07 14:51
我知一定批到ge  ^^   

高比 2009-08-07 17:01
台灣仔和台灣仔GF己交

台灣仔 2009-08-07 18:06
趕得上尾班車

1魚 2009-08-08 20:16
還有幾位未繳費的,希望盡快回應一下,確認是否會出席或放棄,以便後勤可以早日去酒樓訂菜,因為人數不少,差不多一圍~   

6~skyao
13~快攻仔
18~阿頌
46~Johnnych
62~老秋朋友
63~旦哥
74~蚊蚊豬
75~金成
78~傑仔

joaoao 2009-08-08 20:20
引用第  46  樓  1魚  於  2009-08-08 20:16  發表的 :
還有幾位未繳費的,希望盡快回應一下,確認是否會出席或放棄,以便後勤可以早日去酒樓訂菜,因為人數不少,差不多一圍~   

6~skyao
13~快攻仔
18~阿頌
.......

大屎幫手俾住先啦

小小強 2009-08-08 21:16
參加與否也應該回覆一句,人地攪活動好慘架,預唔預你好,,唔預你就比你話無人情味,預你既最後你唔黎枱餸揾邊個黎食?????

唔好再添無為麻煩比魚叔佢啦

1魚 2009-08-09 00:11
引用第  48  樓  小小強  於  2009-08-08 21:16  發表的 :
參加與否也應該回覆一句,人地攪活動好慘架,預唔預你好,,唔預你就比你話無人情味,預你既最後你唔黎枱餸揾邊個黎食?????

唔好再添無為麻煩比魚叔佢啦

其實原本早幾日就要落實人數訂席的了,但部份人一直拖延....太遲的話真的無法掌握訂幾圍...我們每次辦比賽,都是這樣....反觀別人的網站,有誰不是一早就報好,銀行轉帳繳費好,不經人手收取,這點我們不知要何時才能跟得上時代

查看完整版本: [-- 繳交參賽費用者名單! --] [-- top --]