查看完整版本: [-- 日前的一段msn --]

-> 2009-第一屆漁樂假餌盃 -> 日前的一段msn [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

1魚 2009-07-30 18:39

日前的一段msn

2009/6/15  下午 09:35:46  xxxxx  1魚  一魚叔,聽講您地網站準備攪假餌賽,有冇呢件事呀?

2009/6/15  下午 09:36:48  1魚  xxxxx  係呀,應該下個月,或者8月吧!

2009/6/15  下午 09:36:59  xxxxx  1魚  哦...但睇尼今次冇幾多人會贊助獎品,一定好少人參加

2009/6/15  下午 09:37:08  1魚  xxxxx  我又唔覺得會好少喎,我估應該會有50人左右,因為係漁樂網第一次

2009/6/15  下午 09:37:16  xxxxx  1魚  唔通有老細贊助比賽?

2009/6/15  下午 10:07:09  1魚  xxxxx  唔係~我地準備舉辦一次無獎品的比賽,純友誼交流,不沾商業圈子!

2009/6/15  下午 10:10:36  1魚  xxxxx  好多會員並不會視獎品多少而參加的!!

2009/6/15  下午 11:31:37  xxxxx  1魚  但以往有邊個網站攪比賽係冇獎品的 ,少dd都冇人來呢!

2009/6/15  下午 11:31:47  xxxxx  1魚  同埋仲係比賽假餌,我估咪最多十個廿個頂晒攏!

2009/6/15  下午 11:31:49  1魚  xxxxx  吓~您唔係咁睇少我地網站嘛...廿個~呵呵呵!!

2009/6/15  下午 11:31:56  1魚  xxxxx  哎~我訓先喇 ...

2009/6/15  下午 11:32:14  xxxxx  1魚  哦...\/

2009/6/15  下午 11:32:15  1魚  xxxxx  七月初會落實比賽的重點,有興趣的話來玩玩吧,一定會超過40人參加!

2009/6/15  下午 11:32:20  xxxxx  1魚  搵左地方未呀? 橫琴嗎?

2009/6/15  下午 11:32:27  xxxxx  1魚  橫琴都冇幾間可以玩假餌

2009/6/15  下午 11:32:33  xxxxx  1魚  早排好似有攪過一個假餌賽,唔記得邊間?

2009/6/15  下午 11:32:42  1魚  xxxxx  或者考慮去到中山那邊,舉辦淡水路亞賽

2009/6/15  下午 11:32:55  xxxxx  1魚  @@ ,咁您會返澳門嗎?

2009/6/15  下午 11:32:55  1魚  xxxxx  我會返澳門

2009/6/15  下午 11:35:43  1魚  xxxxx  我訓先囉,一早要開工:'(

2009/6/15  下午 11:36:03  xxxxx  1魚  OK~我聽日都要去釣魚~早d訓

活活 2009-07-30 18:44

俾其他d人睇睇我地漁樂網既力量~   

釣魚郎 2009-07-30 18:48
     1魚叔,歸功於你       

機車28 2009-07-30 18:48
比d真功夫佢睇c!

1魚 2009-07-30 18:48
今次咁多人捧場,證明都係超級優質的假餌愛好者,不會因為獎品而來參加的,尤其是香港的參加者,未天光就要搭車搭船過來~~
唔知要講咩來多謝各位支持了!!

活活 2009-07-30 18:49
引用第  2  樓  釣魚郎  於  2009-07-30 18:48  發表的 :
     1魚叔,歸功於你       

所以1魚叔今次你唔可以轉呔走去泰國釣巨物喇~

千水 2009-07-30 18:50
支持支持   

機車28 2009-07-30 18:53
咁同時又要d假餌大師傅努力啦!     

zoo 2009-07-30 18:54
我地漁網ge總佗主,唔係浪得虛名!       

魚拓 2009-07-30 18:55

黑仔華 2009-07-30 19:02

光头神探 2009-07-30 19:05
引用第  8  樓  zoo  於  2009-07-30 18:54  發表的 :
我地漁網ge總佗主,唔係浪得虛名!       

choi輝 2009-07-30 19:14

dickkuok 2009-07-30 19:15
好野~     

arrowtsang 2009-07-30 19:17
多少人參與都好,最緊要HAPPY,你話我人少得10零人,你又咪得678十人姐,HK舉辦過有成こ三百人大型比賽,我釣技流口水,又加入,感覺係一個字----亂,不知所謂 ,所以我認為人多少,不是問題,最緊要人人HAPPY.      

活活 2009-07-30 19:18
引用第  4  樓  1魚  於  2009-07-30 18:48  發表的 :
今次咁多人捧場,證明都係超級優質的假餌愛好者,不會因為獎品而來參加的,尤其是香港的參加者,未天光就要搭車搭船過來~~
唔知要講咩來多謝各位支持了!!

1魚叔你到時釣多幾條賀賀佢就得喇~

1魚 2009-07-30 19:19
引用第  14  樓  arrowtsang  於  2009-07-30 19:17  發表的 :
多少人參與都好,最緊要HAPPY,你話我人少得10零人,你又咪得678十人姐,HK舉辦過有成こ三百人大型比賽,我釣技流口水,又加入,感覺係一個字----亂,不知所謂 ,所以我認為人多少,不是問題,最緊要人人HAPPY.      

啱聽~最緊要開心...大家要...笑

小堡 2009-07-30 19:22
都唔識野!比賽唔係為獎品的!
你睇海狗大屍得到磯釣冠軍後一直出名到現在......你睇下幾有名氣,有邊個唔想打佢     

1魚 2009-07-30 19:29
距離8月16號的日子越來越近,後勤人員的呼吸也越來越緊張了.
全靠幾位主要後勤幫忙做各樣聯繫工作~

肥仔
dacky
小小強
Honfer
高比

南水黑毛 2009-07-30 19:37

小小釣手 2009-07-30 19:38
     首領你點話點好

arrowtsang 2009-07-30 19:48
肥仔
dacky
小小強
Honfer
高比 [attachment=73558]          

zoo 2009-07-30 19:53
肥仔
dacky
小小強
Honfer
高比

多謝晒咁多位! 你地太

釣魚痴 2009-07-30 19:54

FM 2009-07-30 20:57

亞神 2009-07-30 21:00

小小強 2009-07-30 21:34
   漁網首屆假餌賽即將舉行,那是網友們尤以假餌釣者多年來的祈望,是次事比賽更在現時推崇以巨額奬金、奬品的物質時代裡大

膽革新,舉辦一場零奬品的賽事。

別人眼裡簡直就是天謊夜談,痴人說夢,我看你有多少人報名,很明顯漁網管理層舉辦一場零奬品賽事的意義,宣揚甚麼樣的理念,難道就要以那些巨額的奬金奬品才能吸引大批參賽者,釣魚比賽理念就是那些凍冰冰無感情的奬品嗎?

事實上,那些看不好這次比賽的人肯定要大跌眼鏡,晚宴也開足八圍了!!!!

人與人關係是建立在亙信,亙動,溝通

雖然比賽未舉行,是次比賽各參賽者全靠你們的支持及參與,我肯定的一點你們為我們的漁樂網贏了一份寶貴尊嚴!

白果佬 2009-07-30 22:07
引用第  14  樓  arrowtsang  於  2009-07-30 19:17  發表的 :

chon 2009-07-30 22:09

洗馬路 2009-07-30 22:14

機車28 2009-07-30 22:25

咦!做嘜亞院長突然間咁正常既!

活活 2009-07-30 22:30
引用第  30  樓  機車28  於  2009-07-30 22:25  發表的 :

咦!做嘜亞院長突然間咁正常既!

系咯, 睇黎要詳細身體檢查先得咯.  

Ar保 2009-07-30 22:32
意義同精神大不同

肥仔 2009-07-30 23:00
一鱼叔 , 你地实在太客气了
在公 , 其实我只想首届假饵杯举办得好好睇睇 , 可让各地的假饵爱好者能聚首一堂 , 交流心得 , 从而推广假饵钓鱼活动
在私 , 无论有冇奖品都好 , 我自己其实好钟意参加任何钓鱼比赛 , 因为我好享受比赛中和其他钓手你一条我一条这样的追逐战 , 又可以同一大班朋友一齐钓鱼 , 是一件好好的事

zoo 2009-07-30 23:04
引用第  26  樓  小小強  於  2009-07-30 21:34  發表的 :
   漁網首屆假餌賽即將舉行,那是網友們尤以假餌釣者多年來的祈望,是次事比賽更在現時推崇以巨額奬金、奬品的物質時代裡大

別人眼裡簡直就是天謊夜談,痴人說夢,我看你有多少人報名,很明顯漁網管理層舉辦一場零奬品賽事的意義,宣揚甚麼樣的理念,難道就要以那些巨額的奬金奬品才能吸引大批參賽者,釣魚比賽理念就是那些凍冰冰無感情的奬品嗎?
.......

講得好!

kiko 2009-07-30 23:51

高比 2009-07-31 00:25
開飯嗱        

dacky 2009-07-31 00:45
今年漁樂網首屆舉辦假餌比賽 , 對於我尼講一定要隆重其事看待這次比賽 , 首先大前題下唔需要理會有與無獎品
以及獎金 , 莫非一定要有豐富獎金獎品以及充滿火藥味的比賽才叫做比賽 , 拚個死活,鬥過高低,在比賽之中勝出
, 莫非就能迅間成為舉世高手 , 釣魚同讀書一樣 , 不是求分數 , 是求學識 , 在外國地方可能見慣不怪 , 因為已經漸
漸演變成太商業化 , 閒閒地一次比賽已經有好幾十萬美金 , 但我國假餌發展事業遠遠不及鄰國 , 假餌釣魚在中國
可以稱得上剛起步階段 , 雖然我國假餌熱潮已經興起了好幾年 , 但鄰國分分鐘已經是好幾十年 !!  

所以我國假餌比賽還算是剛起步階段 , 先唔好作比較 , 畢竟今次漁樂網首屆假餌比賽聯誼性質比較注重 , 也是
首屆 , 我覺得這次比賽自己有能力做到都應該盡點棉力 , 務求可以為這次比賽做得更有聲有色 , 就算有地方做得
未如理想/完善 , 也可以作為一次寶貴的舉辦經驗 , 在第二屆吸收首屆的經驗 [  取長補短 ]  , 別人怎樣看我們 , 我
們不需要理會 , 眼睛是雪亮的 , 有句說話叫 [  先天下之憂而憂 , 後天下之樂而樂 ]  唔一定餐餐要食魚翅鮑魚 ,
咸魚青菜也未嘗唔係一味好餸  

wah 2009-07-31 00:53
讚成!!!
好其待同你地見面         

支持   

joaoao 2009-07-31 01:47
引用第  26  樓  小小強  於  2009-07-30 21:34  發表的 :

.......

路過... 2009-07-31 01:48
因為我地都係為釣魚而釣魚囉~     

青木 2009-07-31 02:08

海狗 2009-07-31 02:52

seng3388 2009-07-31 04:20

服部半藏 2009-07-31 08:13
1魚叔         

fatfatfat 2009-07-31 08:24

Sam.Jig 2009-07-31 08:28
我地為漁樂網,寶貴的尊嚴一戰,
為左一魚叔,我地要做好自己本份.

釣魚勝手 2009-07-31 08:50

ymtchris 2009-07-31 09:00

查看完整版本: [-- 日前的一段msn --] [-- top --]