查看完整版本: [-- 8月16聚餐預留席位 --]

-> 2009-第一屆漁樂假餌盃 -> 8月16聚餐預留席位 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

1魚 2009-07-28 18:16

8月16聚餐預留席位

看來8月16晚宴要筵開八席了,為方便一些過去互相熟識的朋友,趁著網聚之際,盡情吹牛,傾訴大家年來的威水戰績,因此,及早讓大家可預先約好席位,屆時方便多了,又可節省大家亂找位坐的時間,歡迎當晚出席的朋友,跟帖預約,如沒有留帖預約座位的,會由大會順次序編排餘下嘉賓

請回帖預約座位:

石班※高比,魚力發電,肥仔,肥仔弟弟,NaThAn,小小強,小龍,健尼,攻略王,天文台,子彥兄

沙立※小堡 ,小堡GF ,wah,亞濤,阿生,路过蜻蜓,dacky ,Honfer,kcs,細路仔,鬼佬maria

章紅※路過... ,joaoao,釣魚郎 ,機車28 ,arrowtsang,zoo ,FM ,ymtchris ,老秋,老秋朋友,MUITO

盲鰽※光頭死神 , 光頭死神GF , 阿頌, CKIP ,魚仔餅 , KCU , XT 1993 , 龍大 , 糖水誠 , 無極

紅鮋※財叔,achong,釣魚痴,快攻仔,sang,matt ,夜遊,particklui,台灣仔,台灣仔朋友,但求一敗

花鱸※※旦哥,智達仔,不是日本人,亞神,蚊蚊豬,海狗,宮本,宮本夫人, jc,小小釣手,光頭神探

細鱗※1魚,細橋,slim_alan, slim_alan弟弟,服部半藏,cawen333,king2,阿仔,寶記,iau_fong,skyao

高比 2009-07-28 18:19

問問先~

假師傅 2009-07-28 18:24

釣魚郎 2009-07-28 18:25
     我要   

arrowtsang 2009-07-28 18:29
引用第  3  樓  釣魚郎  於  2009-07-28 18:25  發表的 :
     我要   

活活 2009-07-28 18:30
引用第  3  樓  釣魚郎  於  2009-07-28 18:25  發表的 :
     我要   

要咩啊師傅? 你要飲呢d 啊?

釣魚郎 2009-07-28 18:34
引用第  5  樓  活活  於  2009-07-28 18:30  發表的 :

要咩啊師傅? 你要飲呢d 啊?

我要留位啫

CKC 2009-07-28 18:35

魚拓 2009-07-28 18:38

石頭 2009-07-28 18:44

活活 2009-07-28 18:44
引用第  6  樓  釣魚郎  於  2009-07-28 18:34  發表的 :

我要留位啫

1魚叔就系要你回帖留邊張台位啊.

choi輝 2009-07-28 18:50

釣魚郎 2009-07-28 18:51
引用第  10  樓  活活  於  2009-07-28 18:44  發表的 :

1魚叔就系要你回帖留邊張台位啊.

我知,問題係我要約人

黑仔華 2009-07-28 19:14

個幾日應承去上下川釣魚.

joaoao 2009-07-28 19:21
我又留     

chon 2009-07-28 19:46

高比 2009-07-28 19:51
邊個要我就執我埋去啦     

dickkuok 2009-07-28 19:58

山貓 2009-07-28 20:01

小堡 2009-07-28 20:16
引用第  16  樓  高比  於  2009-07-28 19:51  發表的 :
邊個要我就執我埋去啦     

你唔坐我隔離做知客重可以坐邊?
p.s 我唔要同海狗同一圍

arrowtsang 2009-07-28 20:19
引用第  14  樓  joaoao  於  2009-07-28 19:21  發表的 :
我又留     

我又係。

1魚 2009-07-28 20:26
咁多位唔客氣喇~我都係坐圍石班席先....邊個鐘意join就埋黎   

高比 2009-07-28 20:33
引用第  19  樓  小堡  於  2009-07-28 20:16  發表的 :

你唔坐我隔離做知客重可以坐邊?
p.s 我唔要同海狗同一圍

知客...

南水黑毛 2009-07-28 20:48

財叔 2009-07-28 20:48
边个要我亞,我好大食架,      唔好劉底我                   

肥仔 2009-07-28 21:49
求其搵一台摆得落我同我细佬就 ok  

小小強 2009-07-28 21:52
有位坐就得架la

dacky 2009-07-28 22:14
幾有趣 ~  

小小釣手 2009-07-28 23:54

路過... 2009-07-29 00:19
一魚叔我要去章紅台     

釣魚痴 2009-07-29 00:35
有位坐就得     

1魚 2009-07-29 07:07
引用第  24  樓  財叔  於  2009-07-28 20:48  發表的 :
边个要我亞,我好大食架,      唔好劉底我                   

財叔,坐埋黎食石班

1魚 2009-07-29 07:26
坐滿一枱先
石班※(本席客滿)1魚,細橋,亞枝,財叔,肥仔,肥仔弟弟,小小強,dacky ,无极,高比     

其他請繼續

釣魚勝手 2009-07-29 08:54

天文台 2009-07-29 13:20
留位 坐邊無咩所謂 la~~

1魚 2009-07-29 18:07
如不介意,替部份人安排席位~其他再跟...如不滿意歡迎調位     

石班※(本席客滿)1魚,細橋,亞枝,財叔,肥仔,肥仔弟弟,小小強,dacky ,无极,高比

沙立※(本席客滿)小堡 ,小堡GF ,wah,亞濤,slim_alan, slim_alan之朋友,再生強尼,龍大,光頭死神,光頭死神GF

花鱸※(本席客滿)旦哥,智達仔,不是日本人,見血方休,亞神,sang,海狗,宮本,釣魚痴,小小釣手

章紅※(本席客滿)路過... ,joaoao,釣魚郎 ,機車28 ,arrowtsang,zoo ,FM ,ymtchris ,老秋,老秋朋友

細鱗※英格蘭大象,KEIKI,TONNY,三毛,JACKY,

紅鮋※健尼,攻略王,Honfer,小龍,天文台,ckip,

盲鰽※

星鱸※(本席暫時保留名額)

釣魚郎 2009-07-29 18:11
引用第  35  樓  1魚  於  2009-07-29 18:07  發表的 :
如不介意,替部份人安排席位~其他再跟...如不滿意歡迎調位     

.......

我ok啊,敢射一魚叔

光頭死神 2009-07-29 22:54
一叔~~ 麻煩 將以下幾位編埋一枱...........
光頭死神 , 光頭死神GF , CKIP , 阿頌, 魚仔餅 , KCU , XT 1993 , 龍大 , 糖水誠 , 無極

1魚 2009-07-29 23:06
引用第  37  樓  光頭死神  於  2009-07-29 22:54  發表的 :
一叔~~ 麻煩 將以下幾位編埋一枱...........
光頭死神 , 光頭死神GF , CKIP , 阿頌, 魚仔餅 , KCU , XT 1993 , 龍大 , 糖水誠 , 無極

ok~改好了!!

1魚 2009-07-30 13:59
76人了 ...暫時編成這樣~

石班※肥仔,肥仔弟弟,小小強,dacky ,小龍,健尼,Honfer,攻略王,天文台,子彥兄(本席客滿)

沙立※小堡 ,小堡GF ,wah,亞濤,slim_alan, slim_alan之朋友,再生強尼,kcs,細路仔,jpfish (本席客滿)

章紅※路過... ,joaoao,釣魚郎 ,機車28 ,arrowtsang,zoo ,FM ,ymtchris ,老秋,老秋朋友(本席客滿)

盲鰽※光頭死神 , 光頭死神GF , CKIP , 阿頌, 魚仔餅 , KCU , XT 1993 , 龍大 , 糖水誠 , 無極(本席客滿)

紅鮋※財叔,achong,釣魚痴,快攻仔,光頭神探,matt ,iau_fong,夜遊,particklui,Johnnych(本席客滿)

花鱸※旦哥,智達仔,不是日本人,見血方休,亞神,sang,海狗,宮本,小小釣手

星鱸※高比,魚力發電,服部半藏,cawen333,king2,阿仔,寶記,skyao

細鱗※1魚,亞枝,細橋,英格蘭大象,KEIKI,TONNY,三毛,JACKY,路过蜻蜓

Sam.Jig 2009-07-31 17:43
好好好滿意   
cawen333我朋友

Sam.Jig 2009-07-31 17:49
仲有一大堆,可能未知拿到假未,
一敗~~有批文未???   

slim_alan 2009-07-31 21:39
經過協商!!!!!我跟弟弟一起參加晚餐聚會了~~ 星期一付錢去...遲了兩天

小小強 2009-07-31 21:51
引用第  42  樓  slim_alan  於  2009-07-31 21:39  發表的 :
經過協商!!!!!我跟弟弟一起參加晚餐聚會了~~ 星期一付錢去...遲了兩天

有幸與兄聚餐,萬幸矣

小小釣手 2009-07-31 22:59
1鱼叔.光頭神探話跟我一起坐wor,唔該

1魚 2009-07-31 23:05
引用第  44  樓  小小釣手  於  2009-07-31 22:59  發表的 :
1鱼叔.光頭神探話跟我一起坐wor,唔該

收到~已更新

小堡 2009-07-31 23:12
我地個圍食沙立仔就夠!!唔敢食沙立皇

iau_fong 2009-07-31 23:58
請吧我同亞寶坐一起

路過... 2009-08-01 00:31
章紅※路過... ,joaoao,釣魚郎 ,機車28 ,arrowtsang,zoo ,FM ,ymtchris ,老秋,老秋朋友(本席客滿)

松田貌大師,東望海名人,特手院長,動物園理事長,電台級大師,阿爾蓋達戰士,康體會兩位名人,重有每次澳門坐阿發隻艇都見到e三隻字(釣魚郎),

殺氣太重! 我都係云定d海狗血防身

zoo 2009-08-01 00:37
引用第  48  樓  路過...  於  2009-08-01 00:31  發表的 :

松田貌大師,東望海名人,特手院長,動物園理事長,電台級大師,阿爾蓋達戰士,康體會兩位名人,重有每次澳門坐阿發隻艇都見到e三隻字(釣魚郎),

殺氣太重! 我都係云定d海狗血防身

海狗血?你想將海狗大師...............................................

查看完整版本: [-- 8月16聚餐預留席位 --] [-- top --]