查看完整版本: [-- 首屆假餌賽裁判長投票 --]

-> 2009-第一屆漁樂假餌盃 -> 首屆假餌賽裁判長投票 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2009-07-18 12:49

首屆假餌賽裁判長投票

首先對以上兩位投票主角講句sorry~事前未得同意~sorry sorry sorry

由於下月是本網站首屆假餌賽,我相信,本次完成後,在未來的日子,本站絕對會遇到更多的網際假餌挑戰口水賽,以友誼結合為主,推動未來假餌釣魚在大家生活中多一項樂趣,為此,本屆漁樂網的首屆假餌賽,相信己經有不少單位從旁密切注意我們的動與靜。

今次比賽,需要一個有經驗釣魚的裁判,財叔有多年比賽參賽經驗,但本網站另一優秀會員小小強,對假餌的熱誠與執著,大家也是有目共睹的,真的很難選取呀

在此~唯有我大胆冒犯,開一個投票帖,比大家選取一下今次裁判長人選

釣魚郎 2009-07-18 12:57
都好難簡,唯有投心水     

joaoao 2009-07-18 12:58
我支持財叔做       

FM 2009-07-18 13:28

小小強 2009-07-18 13:39
我投咗財叔

魚叔...都好驚喜喎.....haha

1魚 2009-07-18 13:45
引用第  4  樓  小小強  於  2009-07-18 13:39  發表的 :
我投咗財叔

魚叔...都好驚喜喎.....haha

我都舉起右手投財叔一票,但隻左手又不可以不投另一個都係非常適合人選~~
暈....
無論結果如何...君子之爭

活活 2009-07-18 13:53
2個都好好. 要選1個就....

財叔. 因為呢次系第一次搞, 財叔佢以前多次參與過舉辦賽事, 經驗好少少. 小小強師傅可以系假餌技術方面提供協助, 又可以釣多d魚俾我地看看.            

機車28 2009-07-18 13:56
引用第  6  樓  edward68  於  2009-07-18 13:53  發表的 :

財叔. 因為呢次系第一次搞, 財叔佢以前多次參與過舉辦賽事, 經驗好少少. 小小強師傅可以系假餌技術方面提供協助, 又可以釣多d魚俾我地看看.            

我都認同,財叔比較適合!

chon 2009-07-18 13:58

小小強 2009-07-18 14:06
老實講,裁判長應該由德高望重人士任之,我個人認為財叔真的很合適,其樂天知命,多年來對釣魚活動的推動,實在無理由不由財叔擔當裁判長一職呢

就讓本人好好的當個戰地記者,拍好當天的盛況

大家都明白我的意思嗎......haha

1魚 2009-07-18 14:13
睇左投票,您一票我一票,雙方都一票之差,非常緊張,但最令人敬佩的是,其中,小小強投了財叔一票,而財叔又投小小強一票~真正是君子之爭,無論如何,今屆頒獎,兩位都要親手交其中一個獎給得獎者
. 

大家繼續!!   

財叔 2009-07-18 14:15
先多謝各位比面同支恃。老實講釣鱼我鐘意,做野我冇所野。但假鉺我唔識,站時我唔知有冇時间,我想比个年青有柏力架小小強好D。時間可以的話我一定來。    請多多支持小小強                 

活活 2009-07-18 14:18
請各位熱烈投出你手上神聖一票俾2位漁樂澳男~       

石頭 2009-07-18 14:19
財叔。財叔。我地支持你     

財叔 2009-07-18 14:22
1鱼叔:比多D的年青人,你同我都老了少少,我願同你在後面支恃這班末來接班花靚仔                    石頭最好支恃我的請多多支恃小小強

dacky 2009-07-18 14:41
得我同康哥影全場真係唔夠 ~    

黑仔華 2009-07-18 14:50
財叔

大強 2009-07-18 16:28
我都支持財大哥

ymtchris 2009-07-18 17:14

seng3388 2009-07-18 17:14

服部半藏 2009-07-18 17:42

釣魚痴 2009-07-18 18:25
引用第 13 樓 石頭 於 2009-07-18 14:19 發表的 :
財叔。財叔。我地支持你     

發記 2009-07-18 19:33
財叔   支持支持

肥仔 2009-07-18 20:30
其實兩個都好好 , 真的很難決定
但我都係覺得財叔做比較適合 , 這樣可使春春同康師傅負責影相 , 小強負責拍 video
但如果財叔真係唔得閒的 , 也不該勉強

南水黑毛 2009-07-18 20:33

arrowtsang 2009-07-18 21:03
唔好介意,小弟唔知規矩,其實裁判長可以有兩個嘛?     

高比 2009-07-18 21:04
引用第  25  樓  arrowtsang  於  2009-07-18 21:03  發表的 :
唔好介意,小弟唔知規矩,其實裁判長可以有兩個嘛?     

三個都得...院長你呢

高比 2009-07-18 21:06
引用第  6  樓  edward68  於  2009-07-18 13:53  發表的 :

無錯!!講得好好!其實兩個都好!如此推論我都覺得財叔合適!

choi輝 2009-07-18 21:55

蒜子 2009-07-18 22:02
支持財仔....   

dd 2009-07-19 00:28

小小釣手 2009-07-19 00:37
引用第  15  樓  dacky  於  2009-07-18 14:41  發表的 :
得我同康哥影全場真係唔夠 ~    

我都会試試的

wongchikit 2009-07-19 04:03

1魚 2009-07-19 09:34
收納好多寶貴意見,最理想由兩位都任大會評審   

比賽地點:珠海清華科技園人工湖

大會裁判:財叔,小小強

澳門聯絡人:SANG,高比,肥仔

珠海聯絡人:高比

香港聯絡人:小堡

台灣聯絡人:1魚

比賽項目:假餌釣魚比賽

引用第  33  樓  1魚  於  2009-07-19 09:34  發表的 :

.......

裁判經驗+柏力

法官 2009-07-19 11:40

dacky 2009-07-19 19:28
引用第  31  樓  小小釣手  於  2009-07-19 00:37  發表的 :

我都会試試的

當天你參賽嗎 ?   還是做觀眾 ?

dacky 2009-07-19 19:28
引用第  33  樓  1魚  於  2009-07-19 09:34  發表的 :

.......

有結果了 ~

肥仔 2009-07-19 19:38
引用第  36  樓  dacky  於  2009-07-19 19:28  發表的 :

當天你參賽嗎 ?   還是做觀眾 ?

兩樣都唔係 , 係工作人員

achong 2009-07-19 19:39

dacky 2009-07-19 19:40
引用第  38  樓  肥仔  於  2009-07-19 19:38  發表的 :

兩樣都唔係 , 係工作人員

原來係同事 ~

查看完整版本: [-- 首屆假餌賽裁判長投票 --] [-- top --]