查看完整版本: [-- 珠海釣魚網2005年秋磯賽 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 珠海釣魚網2005年秋磯賽 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

whero 2005-09-20 21:24

珠海釣魚網2005年秋磯賽

詳情請看
http://www.zhfishing.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=3&ID=11153&page=1

1魚 2005-09-20 22:24
珠海釣魚網有常辦比賽,whero兄有要去玩嗎?

whero 2005-09-20 23:27
我已經報名了,志在參加,多認識些釣友,一魚兄不也來參一腳?

1魚 2005-09-20 23:29
要有一段時間再回澳門~要做事情

海狗 2005-09-20 23:35
咁我地走去報得唔得架~~

1魚 2005-09-20 23:38
下面是引用海狗於2005-09-20 23:35發表的:
咁我地走去報得唔得架~~
當然得啦~只要您入去註冊成為會員就可以喇~我都係珠海釣魚會其中一個會員~要玩就放心去玩啦!

海狗 2005-09-21 00:26
我報左喇~~不過唔知佢地知唔知咋~~都唔知成唔成事~~

1魚 2005-09-21 00:29
下面是引用海狗於2005-09-21 00:26發表的:
我報左喇~~不過唔知佢地知唔知咋~~都唔知成唔成事~~

佢地辦過好幾次比賽,應該有經驗,大致上無問題的喇,您留意一下帖的動向就ok!

海狗 2005-09-21 00:31
我留左電話唔知佢地會唔會打黎呢~~

1魚 2005-09-21 03:28
好似您冇進入去報名

jackie 2005-09-21 08:34
【集合时间】2005年10月2日早6:30分集合坐车(请大家准时,不等人)。
这点我们很难做到哦~~~澳门海关开七点...拱北关开七点半

barry 2005-09-21 09:27
你参加我帮你念掂!

jackie 2005-09-21 12:11
点念呀???拱北过夜就唔使念啦~~~
除非你做左关长~~~提早开关比我过啦~~

barry 2005-09-21 18:09
下面是引用jackie於2005-09-21 12:11發表的Re:珠海钓鱼网2005年秋矶赛:
点念呀???拱北过夜就唔使念啦~~~
除非你做左关长~~~提早开关比我过啦~~

点解啊??
你怕见到相手相熟的人?

海狗 2005-09-21 18:54
我都報左啦~~

seastar 2005-09-25 14:57
Re:珠海钓鱼网2005年秋矶赛

【集合时间】2005年10月2日早6:30分集合坐车(请大家准时,不等人)。

集合時間的確是最大的難度.响拱北過夜的話夜晚返到屋企
肯定老婆唔俾入門口.

海狗 2005-09-25 15:11
=.="

1魚 2005-09-25 15:41
下面是引用seastar於2005-09-25 14:57發表的:
响拱北過夜的話夜晚返到屋企,肯定老婆唔俾入門口........

哈哈~一定是有案底,要守行為,所以冇批文!

海狗 2005-09-25 16:08
^^"

奇一 2005-10-20 17:33
1月一號网際賽,現以接受報名了......http://www.zhfishing.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=5&ID=11835&page=1

dacky 2005-10-20 20:06
一定係門口罰紐耳仔   ^^

barry 2005-10-21 10:30
奇一今年你又点啊?

查看完整版本: [-- 珠海釣魚網2005年秋磯賽 --] [-- top --]