查看完整版本: [-- 關於晚會抽獎 --]

-> 2009-第四屆漁樂磯釣盃 -> 關於晚會抽獎 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

whero 2009-03-24 23:45

關於晚會抽獎

我想大家不需要懷疑有什麼內幕或是黑箱作業,原本所有的抽獎就預計了人人有獎的,甚至有多,所以又抽了第二輪,只是當時在晚會寫抽籤的號碼時,工作人員一時記錯了只到72號,所以忘了還有73,74...............請體諒一下工作人員吧,辛苦了兩天,誰都會有點神志不清的............................或者你認為你可以做的更好的話,很歡迎你明年來當工作人員.......

大天二 2009-03-24 23:50
支持     

aaz 2009-03-24 23:51
有错明年改进,以和为贵。。   

活活 2009-03-24 23:52
.或者你認為你可以做的更好的話,很歡迎你明年來當工作人員.......

小堡 2009-03-24 23:55

海狗 2009-03-24 23:56

chon 2009-03-25 00:02

kiko 2009-03-25 00:07

龟之恋 2009-03-25 00:12

itit 2009-03-25 00:20
support fishingMacau
support Whero

求.敗 2009-03-25 00:20

arrowtsang 2009-03-25 00:25

尾長 2009-03-25 00:26

假師傅 2009-03-25 00:33

青木 2009-03-25 00:37

笑沧海 2009-03-25 00:38
事实上小弟认为是次渔乐网比赛已经办得好好,后勤人员尽心尽力,好辛苦。。。
大家都知道搞比赛繁琐事非常多,有些疏漏在所难免,若真的要挑毛病找不足的话,每个人都可以提出很多意见同不满。其实作为民间活动,能办成这样真的不容易,后勤人员属于义务工作,我们作为参加活动者,应该在提有意义的建议时要多些理解,过于责怪会令到他们好大压力,并会因为小小疏漏而心存内疚。。。

忍者引魚 2009-03-25 00:51

公子 2009-03-25 01:00
咁又係   

下年比D心機再來   

不過叫我幫手就唔好喇

亞神 2009-03-25 01:27
老威---我都病左呀,21號哥晚對個計分表都攪到成3點,又即刻打電話比高比,都唔知典解最後pat運作唔到,第二日又要一早出,在旅遊巴高比話原來沙立皇部電腦先進得制,有部份認唔到XP--excel,好彩都掂都攪返掂,唔夠訓又要比賽咁就奶左野感冒未清呀,雖然有些小節有缺失,各人都盡了力架喇,出年攪好d,有則加冕無則改之。

joaoao 2009-03-25 01:29

Monster 2009-03-25 01:33

公仔仔 2009-03-25 01:53

FM 2009-03-25 02:02
引用第  15  樓  笑沧海  於  2009-03-25 00:38  發表的 :
事实上小弟认为是次渔乐网比赛已经办得好好,后勤人员尽心尽力,好辛苦。。。
大家都知道搞比赛繁琐事非常多,有些疏漏在所难免,若真的要挑毛病找不足的话,每个人都可以提出很多意见同不满。其实作为民间活动,能办成这样真的不容易,后勤人员属于义务工作,我们作为参加活动者,应该在提有意义的建议时要多些理解,过于责怪会令到他们好大压力,并会因为小小疏漏而心存内疚。。。

whero 2009-03-25 02:27
引用第  18  樓  亞神  於  2009-03-25 01:27  發表的 :
老威---我都病左呀,21號哥晚對個計分表都攪到成3點,又即刻打電話比高比,都唔知典解最後pat運作唔到,第二日又要一早出,在旅遊巴高比話原來沙立皇部電腦先進得制,有部份認唔到XP--excel,好彩都掂都攪返掂,唔夠訓又要比賽咁就奶左野感冒未清呀,雖然有些小節有缺失,各人都盡了力架喇,出年攪好d,有則加冕無則改之。

我到今天都還是散架.....各部位零件也都還沒歸位................

achong 2009-03-25 02:42

見血方休 2009-03-25 03:07
有工作人員早已預料,無論如何都會有人不滿,所以這位人兄一直不願當工作人員,但最後關頭還是將這個擔子摃起了,有人不滿相信早已是意料中事。

第一屆漁樂杯,我既是參賽者也是工作人員,從此我明白作為工作人員是需要有無私付出的精神,亦從那時起我看清楚自已並不具備這樣的情操,事前付出時間的準備工夫不在講,就是比賽當日,經過一天辛勞比賽後,大家齊集餐廳暢所欲言,舒舒服服地開始享用晚宴,但這時肚子空空的工作人員才進入最繁忙的時刻,秤魚、計分,準備頒獎......而當時我實在餓得發慌,所以我也不顧一切埋枱就吃,心裡不禁想,你們這群工作人員難道不懂得肚餓的?

善意的批評大家都樂意接受,但惡意的中傷只會顯出自己心胸狹窄

清風飄樂 2009-03-25 03:21
引用第  25  樓  見血方休  於  2009-03-25 03:07  發表的 :
有工作人員早已預料,無論如何都會有人不滿,所以這位人兄一直不願當工作人員,但最後關頭還是將這個擔子摃起了,有人不滿相信早已是意料中事。

第一屆漁樂杯,我既是參賽者也是工作人員,從此我明白作為工作人員是需要有無私付出的精神,亦從那時起我看清楚自已並不具備這樣的情操,事前付出時間的準備工夫不在講,就是比賽當日,經過一天辛勞比賽後,大家齊集餐廳暢所欲言,舒舒服服地開始享用晚宴,但這時肚子空空的工作人員才進入最繁忙的時刻,秤魚、計分,準備頒獎......而當時我實在餓得發慌,所以我也不顧一切埋枱就吃,心裡不禁想,你們這群工作人員難道不懂得肚餓的?

.......

魚力發電 2009-03-25 03:46
引用第  25  樓  見血方休  於  2009-03-25 03:07  發表的 :

.......

雖然我係第一次參賽......不是什麼工作人員......我十多年工作都是指指點點就會有人代勞.........但見高比(兄)及其好友們...都好落力搬阿搬阿........做阿做....就算財敊都搬到自己又點可以唔頂一下.......
比賽事前付出時間的準備工夫.......其兄的釣備....飲食都是由我打點.......係塞入竹代.........
出勞力是好少是............無私付出的精神......心血.....心思.....安排準備工夫先令人傷腦筋........
之後我問點解會咁...............???(D人)......???
.......之後(兄)說.....盡量做囉........

choi輝 2009-03-25 06:44

路過... 2009-03-25 09:02
引用第  18  樓  亞神  於  2009-03-25 01:27  發表的 :

我何嘗吾係!去完晚會,就返工!(有些釣友都知!)真的是咁易教一場比賽,能夠做到1百分!請大家體諒

肥田競技 2009-03-25 09:46
辛苦曬d工作人員,下年再努力...   

財叔 2009-03-25 09:51
引用第  29  樓  路過...  於  2009-03-25 09:02  發表的 :

我何嘗吾係!去完晚會,就返工!(有些釣友都知!)真的是咁易教一場比賽,能夠做到1百分!請大家體諒

唔係咁容意羅1百分,我就叻釣魚比賽就羅1百分拿,滄海兄說得對,点好都有人話未救,辨一塲賽事係好好好辛苦架,最緊要寄緊就是原成同安全。O K

肥田競技 2009-03-25 09:59
引用第  31  樓  財叔  於  2009-03-25 09:51  發表的 :

唔係咁容意羅1百分,我就叻釣魚比賽就羅1百分拿,滄海兄說得對,点好都有人話未救,辨一塲賽事係好好好辛苦架,最緊要寄緊就是原成同安全。O K

財叔講得岩,一定有人開心有人唔開心,好羅做到十全十美,

twg 2009-03-25 10:30

釣魚郎 2009-03-25 12:23
   以咁少人手做到咁概效果,可以接受     

公子 2009-03-25 15:04
100分好2囉!!

我都差d囉左啦!!

小小釣手 2009-03-25 16:08

發記 2009-03-25 16:54

ymtchris 2009-03-25 17:16

高比 2009-03-25 18:24

.......

過去的.....很多人都像你這樣暗然退出了!

真係沒品,睇你唔起!
做人要有始有終!
搞開你就搞埋落去啦懵醒!

下年你接返佢!

釣魚郎 2009-03-25 18:27
引用第  39  樓  高比  於  2009-03-25 18:24  發表的 :

.......

萬事豈能盡如人意,但求無愧於心

高比 2009-03-25 18:41
引用第  40  樓  釣兒郎當  於  2009-03-25 18:27  發表的 :

萬事豈能盡如人意,但求無愧於心

我好斯文的!

釣魚郎 2009-03-25 19:57
引用第  41  樓  高比  於  2009-03-25 18:41  發表的 :

我好斯文的!

我無話你唔斯文只不過係坡着人皮的

路過... 2009-03-25 20:13
引用第  39  樓  高比  於  2009-03-25 18:24  發表的 :

.......

講得好~

高比 2009-03-25 20:21
引用第  42  樓  釣兒郎當  於  2009-03-25 19:57  發表的 :

我無話你唔斯文只不過係坡着人皮的

嘿嘿嘿~~吼吼~~

龟之恋 2009-03-25 21:34

那貓 2009-03-25 23:00
(賽後感),就此次網內賽,相信很多釣友連本人一樣,都是享受著比賽中過程及成果,忽略了一直為賽事統籌的一班幕後義工,及一群熱心釣友的大力支持,送出大量獎品,今成績優異的釣手獲取豐富獎品,提升了比賽氣氛.
因民辦關係,比賽安排難免有多少不週,希望工作人員繼續努力,取長補短,下屆會更完善更好.

水晶 2009-03-25 23:18

sang 2009-03-26 11:05
引用第  46  樓  那貓-  於  2009-03-25 23:00  發表的 :
(賽後感),就此次網內賽,相信很多釣友連本人一樣,都是享受著比賽中過程及成果,忽略了一直為賽事統籌的一班幕後義工,及一群熱心釣友的大力支持,送出大量獎品,今成績優異的釣手獲取豐富獎品,提升了比賽氣氛.
因民辦關係,比賽安排難免有多少不週,希望工作人員繼續努力,取長補短,下屆會更完善更好.

FM 2009-03-26 18:30
引用第  46  樓  那貓-  於  2009-03-25 23:00  發表的 :

查看完整版本: [-- 關於晚會抽獎 --] [-- top --]