查看完整版本: [-- 請勿遺失計分卡 --]

-> 2009-第四屆漁樂磯釣盃 -> 請勿遺失計分卡 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2009-03-16 21:11

請勿遺失計分卡

是次比賽的計分卡係咁的款...
每位參賽者1人會有2張

第一天的比賽請把計分卡放到魚袋一起交出

第二天就是用第二張了,有日期和場數!

各位師傅師兄唔好入錯呀,發放後請自行保管

遺失者魚獲將不獲登記,認卡唔認人呀
[attachment=63884]

阿七 2009-03-16 21:15

機車28 2009-03-16 21:18

嚇得我呀!以為認錢唔認人咁得人驚添。

whero 2009-03-16 21:18
高比大師美工果然也是有一定水平~~~~~   

高比 2009-03-16 21:27
為了好一點的區分....第一天的姓名和號碼是黑色字體!

第二天的是紅色字體...各位師傅師兄唔好搞錯嗱~~

itit 2009-03-16 21:38

小小釣手 2009-03-16 21:39

高比 2009-03-16 21:43
引用第  3  樓  whero  於  2009-03-16 21:18  發表的 :
高比大師美工果然也是有一定水平~~~~~   

明明係你話自己做的,而家夾硬屈我做左半日.....講咩都無用!明晚食飯你請!

gary1984 2009-03-16 22:09

whero 2009-03-16 22:15
引用第  4  樓  高比  於  2009-03-16 21:27  發表的 :

第二天的是藍色字體...各位師傅師兄唔好搞錯嗱~~

我有點色盲....怎麼辦..........黑跟紅會不會更明顯...

sang 2009-03-16 22:15
好靚   

高比 2009-03-16 22:32
引用第  9  樓  whero  於  2009-03-16 22:15  發表的 :
我有點色盲....怎麼辦..........黑跟紅會不會更明顯...

大款大部分都是色盲.......怕了你,我改好了!....張就一下啦

chon 2009-03-16 22:46

choi輝 2009-03-17 02:53

魚力發電 2009-03-17 02:59
(1)..........(2)..........一..........二.........

FM 2009-03-17 03:53

亞神 2009-03-17 04:18
引用第  4  樓  高比  於  2009-03-16 21:27  發表的 :

第二天的是紅色字體...各位師傅師兄唔好搞錯嗱~~

一世英明又有錯喇,海狗大師釣一場咩

海狗 2009-03-17 04:46

高比 2009-03-17 09:41
引用第  17  樓  亞神  於  2009-03-17 04:18  發表的 :

一世英明又有錯喇,海狗大師釣一場咩

我係故意的....故唔到得你發現...................釣得一場...咁佢仲有得贏

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

放心啦,這個是樣版.在PS裡是但COPY過來的做圖片檔得的,真正打印排列到落去個WORD到,而且唔係一個圖片,因為已經印左出來逐張對過晒無錯
下面有個壓縮左的WORD檔,神師傅咁好眼力幫我復多次

ymtchris 2009-03-17 13:25
引用第  2  樓  機車28  於  2009-03-16 21:18  發表的 :

有錢就萬能, 而無錢就萬萬不能...

康渔 2009-03-17 15:32

twg 2009-03-17 15:45

joaoao 2009-03-18 11:42
引用第  2  樓  機車28  於  2009-03-16 21:18  發表的 :

釣魚郎 2009-03-18 12:00

查看完整版本: [-- 請勿遺失計分卡 --] [-- top --]