查看完整版本: [-- 已交費隊伍.......請大家盡快啊(此貼嚴禁灌水) --]

-> 2009-第四屆漁樂磯釣盃 -> 已交費隊伍.......請大家盡快啊(此貼嚴禁灌水) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

whero 2009-03-06 17:34

已交費隊伍.......請大家盡快啊(此貼嚴禁灌水)

(此貼嚴禁灌水)

請各釣友盡快於三月八日之前遞交報名用費用,車船食住都要確定出人數才能預定行程..........請盡快!!

PS:逾期作為自動放棄比賽權利.謝謝

己交費隊伍

第十隊~魚力哥隊
  sang 亞神 青頭  鬼武者

第七隊~無禮貌B隊
  高比    FM patricklui   魚力發電

十三隊~whero隊
  whero 獎金獵人 笑滄海 龜之戀

第十五隊~怪獸釣友隊
  釣魚痴 arrowtsang 釣魚勝手 老秋

第二十二隊~青島名釣會
  王吉顺 张鹏 刘斌 狄俊三

第五隊~陽江漁樂隊
  大鷗 漁樂軒 文哥 鐘師傅 

第六隊~西毒隊
  康渔 金钱敏 300M 钓鱼人生

第十六隊~佛山興源隊
  twg  小李 釣佬 老李

第十七隊~奇樂A隊
  奇一 清風飄樂 局長 PO PO

第十二隊~不是日本人隊
  不是日本人 智達仔 釣魚必中 4哥

TEAM SEVEN A隊----公子~田中~BB-X~公仔仔
TEAM SEVEN B隊---小dee~紫念~極厚~尾長

無禮貌A隊...
            joaoao    choi輝-   釣武者-  大  麻-
無禮貌C隊...
         機車28      波王深     忍者引魚  友阿塔  

無禮貌D隊
     ROSA   MONDY    史大師   北京BOY
第十四隊~香港嘉賓隊
  kin    likevin     lameric1122  monster (香港方面代收)

第二隊~沙立A隊
  沙立皇 大包米 那貓 海狗

財叔隊
肥田競技   財叔

第四隊~沙立C隊
  宮本 小益 ericsuper1 kennychio 

公子 2009-03-06 17:44
想問問:

因為我地有幾個人19號先去下川!!!

咁我地幾個係邊到抽籤呢?

謝謝!!!

whero 2009-03-06 17:47
引用第  1  樓  公子  於  2009-03-06 17:44  發表的 :
想問問:

因為我地有幾個人19號先去下川!!!

咁我地幾個係邊到抽籤呢?
.......

少數幾位先到者......等大部隊在車上抽完到達到下川後...再抽剩餘的籤,這是權宜之計,沒辦法為了節省時間

公子 2009-03-06 17:57
ok

無問題

謝謝

海狗 2009-03-06 22:11
沙立b隊.....退出........     

傑仔 2009-03-06 22:25
引用第  4  樓  海狗  於  2009-03-06 22:11  發表的 :

唔係你退出比個位我咩
你唔好搞到人地冇魚釣啦

arrowtsang 2009-03-06 22:28
引用第  4  樓  海狗  於  2009-03-06 22:11  發表的 :
吓.....唔係掛?点解啊?

小魚兒 2009-03-06 23:06

做咩事退出.....?

whero 2009-03-07 20:14
第十七隊~奇樂A隊
  奇一 清風飄樂 局長 PO PO
已收...

sang 2009-03-08 11:43
Monster兄~~~~~~~已收

海狗 2009-03-10 00:39
返本....那貓...沙立皇...海狗巳收....     

海狗 2009-03-10 00:40
阿b退出....小魚兒聽日落實...     

choi輝 2009-03-10 05:06

海狗 2009-03-10 19:10
小魚兒退出........     

海狗 2009-03-10 23:41
ericsuper1 kennychio  大包米巳收............     

路過... 2009-03-11 00:10
打錯!

whero 2009-03-11 00:15
引用第  14  樓  海狗  於  2009-03-10 23:41  發表的 :
ericsuper1 kennychio  大包米巳收............     

那大包米...是算那一隊?

海狗 2009-03-11 00:29
引用第  16  樓  whero  於  2009-03-11 00:15  發表的 :

那大包米...是算那一隊?

跟我一隊.....

海狗 2009-03-11 00:31
ericsuper1 kennychio  返本   小益一隊..........     

whero 2009-03-11 00:41
引用第  18  樓  海狗  於  2009-03-11 00:31  發表的 :
ericsuper1 kennychio  返本   小益一隊..........     

被你搞的頭昏....
明天有空把錢交給我.....或是匯給我也行

海狗 2009-03-11 00:46
引用第  19  樓  whero  於  2009-03-11 00:41  發表的 :

被你搞的頭昏....
明天有空把錢交給我.....或是匯給我也行

聽晚吧....

whero 2009-03-11 00:57
引用第  20  樓  海狗  於  2009-03-11 00:46  發表的 :

聽晚吧....

明晚我剛好沒飯局....你正好可以請我食鮑魚龍蝦.....

海狗 2009-03-11 00:58
返本隊應係沙立皇b隊....     

whero 2009-03-11 01:01
引用第  22  樓  海狗  於  2009-03-11 00:58  發表的 :
返本隊應係沙立皇b隊....     

不是【隊】第四隊~沙立C隊
  宮本 小益 ericsuper1 kennychio ??

海狗 2009-03-11 01:08
引用第  23  樓  whero  於  2009-03-11 01:01  發表的 :

不是【隊】第四隊~沙立C隊
  宮本 小益 ericsuper1 kennychio ??

原先b隊的退出...我諗住由c隊補上...

whero 2009-03-11 16:58
引用第  24  樓  海狗  於  2009-03-11 01:08  發表的 :

原先b隊的退出...我諗住由c隊補上...

我還是算沙立C隊好了

查看完整版本: [-- 已交費隊伍.......請大家盡快啊(此貼嚴禁灌水) --] [-- top --]