查看完整版本: [-- 工作人員參與抽獎 --]

-> 2009-第四屆漁樂磯釣盃 -> 工作人員參與抽獎 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2009-02-09 16:49

工作人員參與抽獎

2009年第四屆漁樂磯釣盃比賽在即,今屆移師下川釣場聚首決戰,而組織工作如火如荼進行著,這也有懶一批無私的工作人員在背後付出,每個人都安排其不同的工作範圍,都有特定指派之工作崗位.有些參賽釣友,自己也是工作人員,而有些更加是要放棄參加比賽的權利,再者他們的工作是義所以工作人員的付出實在是功不可沒的,因此小弟作出以下投票:

作工人員在我們回程珠海晚宴時,是否應該有權利參加晚宴抽獎?

請有份參加比賽的朋友,釣友積極投票

A. 工作人員應該參與晚宴抽
  B. 工作人員不應該參與晚宴抽

追击手 2009-02-09 16:57
我认为工作人员有权利参加抽奖活动

大鸥 2009-02-09 17:14
我认为工作人员有权利参加抽奖活动     

高比 2009-02-09 17:19
有些工作人員是女士,就是抽到獎,釣魚的小獎品對她們都是效用不大的,
但是,抽到獎品那份喜悅和這種對他們義務付出的認同,我想是令工作人員更開心的!!!

我讚成工作人員應該有權利參加抽獎!

活活 2009-02-09 17:23
我認為工作人員除左可以參與抽獎外, 大會應該準備小小禮物給予鼓勵.
p.s. 聲明: 小弟因工作關係不能參與是次比賽及當工作人員. 純粹個人意見. 勿插~     

twg 2009-02-09 17:27
A   

高比 2009-02-09 17:30
引用第  4  樓  edward68  於  2009-02-09 17:23  發表的 :
我認為工作人員除左可以參與抽獎外, 大會應該準備小小禮物給予鼓勵.
p.s. 聲明: 小弟因工作關係不能參與是次比賽及當工作人員. 純粹個人意見. 勿插~     

我自己都做過工作人員,真係怕怕....都幾參,人人釣完在食飯飲酒,幾個人郤在磅魚,一邊做主持睇人食仲要叫到喉嚨痛!

去戈時搬餐懵......走時所有咩磅呀,箱呀等又搬到狗咁.....所以,我好明白佢地真係付出左好多,沒做過的人還以為白吃白喝......上幾次比賽我都係食左少野咋.回家又累仲要自己走去觀音堂食宵夜.....

財叔 2009-02-09 17:31
開心,高興就大家一齊玩,冇問題,如果工作人員唔夠?我可以做一些輕工夫,唔比賽都得,真架,要去先一日,我都可以,因我有時問,要就早电我,安排時間。         

高比 2009-02-09 17:33
引用第  7  樓  財叔  於  2009-02-09 17:31  發表的 :
開心,高興就大家一齊玩,冇問題,如果工作人員唔夠?我可以做一些輕工夫,唔比賽都得,真架,要去先一日,我都可以,因我有時問,要就早电我,安排時間。         

財叔您咁德高望重,大會話事人已經落左ORDER需要您做最重要的工作了

機車28 2009-02-09 17:35
   係A啦!
還要問 ?   

點解?因為佢地無私囉!   

fongchu 2009-02-09 17:39
自在開心, 有獎當然是一起抽拉! 因為是大家共同參與的活動,玩就齊齊玩, 有獎齊齊抽, 一樂也!!!     

財叔 2009-02-09 17:40
引用第  8  樓  高比  於  2009-02-09 17:33  發表的 :

財叔您咁德高望重,大會話事人已經落左ORDER需要您做最重要的工作了

我話做輕便工夫,不是重要工作。

釣魚郎 2009-02-09 18:00
應該,又要早起,又要食少幾味     

FM 2009-02-09 18:26
工作人員應該有權利參加抽獎     

釣魚痴 2009-02-09 18:44
A     

沙立皇 2009-02-09 18:46
更係A啦,仲要問。           

chon 2009-02-09 18:48

活活 2009-02-09 18:49
引用第  6  樓  高比  於  2009-02-09 17:30  發表的 :

我自己都做過工作人員,真係怕怕....都幾參,人人釣完在食飯飲酒,幾個人郤在磅魚,一邊做主持睇人食仲要叫到喉嚨痛!

.......

了解了解~~
不如今次你都唔好比賽轉去做工作人員, 我就請你食宵夜啦.  

高比 2009-02-09 18:54
引用第  17  樓  edward68  於  2009-02-09 18:49  發表的 :

了解了解~~
不如今次你都唔好比賽轉去做工作人員, 我就請你食宵夜啦.  

往後就唔知,獎品最金係依一屆,真係只要比賽就有份抽.幾次比賽我連毛都抽唔到一條,今次大師兄竟然要求細佬唔好參加.....咁樣做.....我唔制呀!

雖然我明知你話請我食宵夜就一定係有龍蝦,鮑魚,魚翅等等等呀咁.........但係...........都係唔制呀.....

joaoao 2009-02-09 19:10
佢地咁辛苦....一定係A啦 齊歡暢~同慶賀~  

joaoao 2009-02-09 19:11
佢地咁辛苦....一定係A啦 齊歡暢~同慶賀~  

肥田競技 2009-02-09 19:43
支持工作人員大家一齊開心抽獎

小小釣手 2009-02-09 19:50
我也讚成工作人員應該有權利參加抽獎!

sang 2009-02-09 20:23

亞神 2009-02-09 21:00
A

鬼武者 2009-02-09 21:07
[quote]引用第 10 樓 fongchu 於 2009-02-09 17:39 發表的 :
自在開心, 有獎當然是一起抽拉! 因為是大家共同參與的活動,玩就齊齊玩, 有獎齊齊抽, 一樂也!!! [        attachment=62417]                                     
最緊要開心

小魚兒 2009-02-09 21:13
當然係A啦....   

活活 2009-02-09 21:17
引用第  18  樓  高比  於  2009-02-09 18:54  發表的 :

往後就唔知,獎品最金係依一屆,真係只要比賽就有份抽.幾次比賽我連毛都抽唔到一條,今次大師兄竟然要求細佬唔好參加.....咁樣做.....我唔制呀!

.......

講笑姐, 宵夜有機會照請你. 祝賀你321贏埋兼抽到大獎啦.

那貓 2009-02-09 21:23
選( A ) = 齊齊開心    -----選 ( B  )=齊齊比人    . 梗系A啦   

AA     

天魔 2009-02-09 22:39
AAAAAAA   

edmond92 2009-02-09 22:49

itit 2009-02-09 23:47
no comment

路過... 2009-02-10 00:19
   人人有份!

海狗 2009-02-10 00:23
A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~A~

dacky 2009-02-10 00:40
贊成 ~  

魚力發電 2009-02-10 02:31
我讚成工作人員應該有權利參加抽獎!  

竹之山 2009-02-10 09:46
A有权利参加!

康渔 2009-02-10 09:56
A啦         

高比 2009-02-10 10:50
引用第  32  樓  itit  於  2009-02-09 23:47  發表的 :
no comment

no comment   ja係咩呀師兄,是不是既不反對,也不支持

笑沧海 2009-02-10 11:59
非常好的一个建议,支持你,师兄         

釣魚郎 2009-02-10 12:12
引用第  10  樓  fongchu  於  2009-02-09 17:39  發表的 :
自在開心, 有獎當然是一起抽拉! 因為是大家共同參與的活動,玩就齊齊玩, 有獎齊齊抽, 一樂也!!!     

北京我帮你加多兩句(玩就齊齊玩, 有獎齊齊抽,有魚齊齊釣,有鷄薺齋叫)(來食)咪誤會

傑仔 2009-02-10 19:08
a

查看完整版本: [-- 工作人員參與抽獎 --] [-- top --]