查看完整版本: [-- 我想知D野 --]

-> 2009-第四屆漁樂磯釣盃 -> 我想知D野 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

沙立皇 2009-02-05 18:58

我想知D野

點解一時一樣,一時編我係第一隊,正想交費再看清楚又改左第二隊,我想知係咩意思呢。

釣魚郎 2009-02-05 19:16
   高手去到邊都唔怕概     

沉波 2009-02-05 19:25
甘就要問清楚

kongkong 2009-02-05 19:25

1魚 2009-02-05 19:27
引用樓主  沙立皇  於  2009-02-05 18:58  發表的  我想知D野 :
點解一時一樣,一時編我係第一隊,正想交費再看清楚又改左第二隊,我想知係咩意思呢。

唔好意思呀~係我攪錯左,因為之前係佳記留左一隊先,所以編第一隊,後來我見到海狗個名單之後,我唔小心貼晒上去,變左小左佳記一隊,直到幾個鐘後再對一下,至知道攪錯左,~唔好意思呀~照而家就可以了

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=26832

為免產生相重報名,請各隊長有空再把正確隊名,隊員網名等回覆。

以下紅色字網名為隊長
【隊】表示已完成編隊
【費】表示已完成繳費
【資】表示已完成遞交個人真實資料

暫時獲得資料如下:

【隊】第二隊~沙立A隊
  沙立皇 大包米 那貓 海狗

【隊】第三隊~沙立B隊
  傑仔 PVI 想釣白立 光頭死神

第四隊~沙立C隊
  阿B 小魚兒 宮本 

【隊】第五隊~陽江漁樂隊
  大鷗 漁樂軒 文哥 鐘師傅 

【隊】第六隊~西毒隊
  康渔 金钱敏 300M 钓鱼人生

【隊】第七隊~無禮貌B隊
  高比    FM patricklui   魚力發電

【隊】第八隊~無禮貌C隊
  機車28    波王琛  忍者引魚  路過

第九隊~見血隊
  見血方休

第十隊~魚力哥隊
  sang

第十一隊~無禮貌D隊

第十二隊~不是日本人隊
  不是日本人

第十三隊~whero隊
  whero 獎金獵人 笑滄海

第十四隊~香港嘉賓隊
  kin

第十五隊~jc隊
  jc

【隊】第十六隊~怪獸釣友隊
  釣魚痴 arrowtsang 釣魚勝手 老秋

第十七隊~佛山興源隊
  twg  小李 釣佬(歡迎其他選手加入)

【隊】第十八隊~奇樂A隊
  奇一 清風飄樂 局長 PO PO

第十九隊~公子隊

第二十隊~TEAM SEVEN A隊

第二十一隊~TEAM SEVEN B隊

第二十二隊~漁樂嘉賓隊
  青頭 肥田競技 ericsuper1 kennychio

joaoao 2009-02-05 19:40
   皇兄!!最緊要開心就得啦     

1魚 2009-02-05 19:55
呢一次收費每一隊唔同,其實係對於使用銀行轉帳,為左大家都有一個比較更一步清楚確認,所以至採用尾數會差一至二十元,由留位起,順序留位的那一隊少繳大約二十元,但如果大家都用面對面方式,交給當地指定幫手收款的會員,每一隊的金額都是一樣的
採用這種不一樣尾數的方式,是真的不好意思麻煩代收的人員忙中抽取時間來接辦
希望每一隊如果有對收費上有疑問,請先熱線聯絡我,如果讓大家覺得混亂的話,真的不好意思了!!

沙立皇 2009-02-05 19:58
引用第  5  樓  joaoao  於  2009-02-05 19:40  發表的 :
   皇兄!!最緊要開心就得啦     

我知你同我就一定無問題,開心就得,但我都要清楚交費係一定係二得架,會唔會又再改呢

choi輝 2009-02-05 19:58

1魚 2009-02-05 20:10
引用第  7  樓  沙立皇  於  2009-02-05 19:58  發表的 :

我知你同我就一定無問題,開心就得,但我都要清楚交費係一定係二得架,會唔會又再改呢

唔會再改喇~因為之前係睇到呢個帖
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=26832&fpage=0&toread=&page=4
第49樓 海狗回覆的名單,我複製資料後貼入帖內,把原本係第一隊的佳記都刪除了,後來隔一段時間我查一下才發覺少了佳記那一隊,所以重新改回了,因為時間尚早,我以為大家都沒那麼早繳費的,所以事後無特別發帖聲明....真的只有好短時間出錯了

傑仔 2009-02-05 20:13
引用第  7  樓  沙立皇  於  2009-02-05 19:58  發表的 :

我知你同我就一定無問題,開心就得,但我都要清楚交費係一定係二得架

joaoao 2009-02-05 20:50

我都知係為免得隊員們因費用有出入而問清楚啫.....你同我應該都會面對面交比高比架啦.....應該一樣价錢掛

1魚 2009-02-05 21:01
引用第  11  樓  joaoao  於  2009-02-05 20:50  發表的 :

我都知係為免得隊員們因費用有出入而問清楚啫.....你同我應該都會面對面交比高比架啦.....應該一樣价錢掛

係呀係呀~無論那個地區的會員,都可以自由選擇繳交人民幣或澳門幣
人民幣全隊費用是4000元(即每人1000元)
澳門幣全隊費用是4680元(即每人1170元)
至於兌換率每日都會變動,這點問題統一由大會集體實付實支,每一分一毛都會清楚明列於比賽完畢的相關報導的,有多出來金額,會納入會員活動基金中繼續供日後使用

高比 2009-02-05 21:11
引用第  11  樓  joaoao  於  2009-02-05 20:50  發表的 :

哈哈,俾現金慳廿蚊呀!       

1魚 2009-02-05 21:15
引用第  13  樓  高比  於  2009-02-05 21:11  發表的 :

哈哈,俾現金慳廿蚊呀!       

攪錯喇~係銀行轉帳會有可能慳廿蚊呀~不過要扣少少轉帳手續費

高比 2009-02-05 21:17
引用第  14  樓  1魚  於  2009-02-05 21:15  發表的 :

攪錯喇~係銀行轉帳會有可能慳廿蚊呀~不過要扣少少轉帳手續費

啫係打過和

機車28 2009-02-05 21:17
引用第  13  樓  高比  於  2009-02-05 21:11  發表的 :

哈哈,俾現金慳廿蚊呀!       

我都係比現金!

1魚 2009-02-05 21:19
一日都係比海狗害我 等我唔小心攪錯左

宮本 2009-02-05 21:44
沙獅隊 仲缺一人      

沙立皇 2009-02-05 22:11
引用第  18  樓  宮本  於  2009-02-05 21:44  發表的 :
沙獅隊 仲缺一人      

放心仲多左幾個高人添架。

twg 2009-02-05 22:13

itit 2009-02-05 22:45
     fiel sure

chon 2009-02-05 22:58

海狗 2009-02-05 23:19
引用第  17  樓  1魚  於  2009-02-05 21:19  發表的 :
一日都係比海狗害我 等我唔小心攪錯左

1魚 2009-02-05 23:36
引用第  23  樓  海狗  於  2009-02-05 23:19  發表的 :

今次獎品實在太豐富了~我唔同您幫手買魚

海狗 2009-02-05 23:45
引用第  24  樓  1魚  於  2009-02-05 23:36  發表的 :

今次獎品實在太豐富了~我唔同您幫手買魚

跳...我有既係技術....無既係運氣....如果我有運你地哥日都唔洗諗...

1魚 2009-02-05 23:58
引用第  25  樓  海狗  於  2009-02-05 23:45  發表的 :

跳...我有既係技術....無既係運氣....如果我有運你地哥日都唔洗諗...

今次有成一百名高手~哎.....
如果海狗win左我私人醒G-4 ....大家一定係以為G-4咬鉛啦~~

冇錯!!

肥碌矶钓 2009-02-06 00:43

魚力發電 2009-02-06 00:59

海狗 2009-02-06 01:04
引用第  26  樓  1魚  於  2009-02-05 23:58  發表的 :

今次有成一百名高手~哎.....
如果海狗win左我私人醒G-4 ....大家一定係以為G-4咬鉛啦~~

.......

你唔好理...總之一有比賽我就有運行架啦.....

achong 2009-02-06 01:19

FM 2009-02-06 01:27

路過... 2009-02-06 08:57
引用樓主  沙立皇  於  2009-02-05 18:58  發表的  我想知D野 :

康渔 2009-02-06 09:52

想釣魚 2009-02-06 11:56

傑仔 2009-02-06 13:16
引用第  29  樓  海狗  於  2009-02-06 01:04  發表的 :

你唔好理...總之一有比賽我就有運行架啦.....

你有[[[機]]]呀ma

ymtchris 2009-02-06 14:28

查看完整版本: [-- 我想知D野 --] [-- top --]