查看完整版本: [-- 信長之新春賽盃競技賽,2萬元獎金!由你做主 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 信長之新春賽盃競技賽,2萬元獎金!由你做主 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

忘憂草 2009-01-09 09:47

信長之新春賽盃競技賽,2萬元獎金!由你做主

魔兽爭霸的各位玩家們。。現在是表现你们精湛技术的时候了!
由澳門體育電子競技協會主辦,980x遊戲天地協辦的【2009年澳門電子競技運動會】澳門信長杯比賽將於新春佳節期間舉行!
本次比賽設冠亞季軍,總獎金高達2萬元,並獲頒發獎盃和證書以資紀念。
而此次比賽為公平起見,比賽地圖將採用玩家投票選擇方式,歡迎各位玩家投票選取對戰地圖。
不要再猶豫!趕快來票選出你最想要對戰的地圖吧!
展現你精湛的技術,贏取高額的獎金!
http://bbs.980x.com/viewthread.php?tid=32916

tim6161080 2009-01-09 10:04

康渔 2009-01-09 10:12

achong 2009-01-09 10:28

choi輝 2009-01-09 10:42

釣魚郎 2009-01-09 10:48

ymtchris 2009-01-09 11:15

itit 2009-01-09 12:06
     $20000         

小釣手 2009-01-09 12:47
   可惜我唔識玩信長

KeLvInFisH 2009-01-09 13:25
都想玩下...不過唔夠料

高比 2009-01-09 15:06
澳門最近真係好多野玩咁喎~      

FM 2009-01-09 15:28

機車28 2009-01-09 15:37
   可惜我是電腦遊戲白癡!

mm5653 2009-01-09 15:58

海狗 2009-01-09 18:29

財叔 2009-01-09 18:39
引用第  12  樓  機車28  於  2009-01-09 15:37  發表的 :
   可惜我是電腦遊戲白癡!

玩電腦遊戲我都係白癡!玩食白果我就一流

chon 2009-01-09 19:10

KeLvInFisH 2009-01-09 19:49
個次都去左網吧打網吧信長賽..可惜排第4冇野拎

wongchikit 2009-01-10 07:41
唔玩呢隻遊戲

忘憂草 2009-01-15 15:57

吼吼。。一個唔覺意,發覺濠江同埋澳門日報都有這篇文喔。
如果大家贏著就好咯。無知大家想唔想組翻個隊。
依家,都可以報名喔。不過要是網吧的vip人員。

忘憂草 2009-01-19 10:23
宜家都有好多人報名喔。應該會有好多高手。
加上宜家D地圖投票好激勵。大多數D人都是鍾意12.1C同埋11.B。
唔知最終個比賽地圖系12.1C?依話是11.B?

忘憂草 2009-02-12 10:35
魔獸信長盃各網吧初賽賽果公布貼:http://bbs.980x.com/viewthread.php?tid=34650&extra=page%3D1

忘憂草 2009-02-23 17:19
各位魚魚們,好似,都唔中意玩哩個game。

魚魚 2009-02-23 17:30
我到一時時玩信長ge~~上ggc多,有時間咪同你單挑一場~~
                                                               加我msn搵我啦~~~:    [email protected]     

忘憂草 2009-03-05 17:32
樓上的,想找人挑戰。沒問題啦。
2009年度第一季【信長擂台挑戰賽】等你來啊。
你想跟誰比賽都OK。

釣魚郎 2009-03-05 17:50
   我都你簡唔中玩吓

查看完整版本: [-- 信長之新春賽盃競技賽,2萬元獎金!由你做主 --] [-- top --]